Blog

A korong Georges Lakhovsky által tervezett Multi Wave Oscillator alapján készült . A polarizáló korong összegyűjti a környezet energiáját és a kozmikus energiát és harmonizálja az emberi test számára. Testünkben sejtjeinkben visszaállítja a természetes rezgéseket. Segíti az öngyógyító folyamatokat. Az MWO antennák növelik az életenergia (más néven chi és bioenergia) beáramlását a testünkbe. Az MWO antennák széles tartományban bocsátanak ki rezgéseket. Így az emberi test sejtjeinek minden frekvenciája le van fedve. Az MWO antenna a legkisebb energiaváltozásra reagál, ami indukciót okoz. Koncentrálja a környezetből származó energiát, és felerősíti a sejteket (amit valamiféle antennaként, vevőként képzelhetünk el), hogy visszanyerjék természetes oszcillációs ritmusukat , igy ösztönzi a sejteket és a testet az öngyógyításra.

A leghatékonyabb kezelési mód a csakrák kezelése ill. a helyi kezelés. Azonban ha legjobb eredményt szeretné elérni tartózkodjon minél többet a korong közelébe vagy olyan helyen ahol pl. egy másik korong található. Tegye az iróasztalára vagy táskájába, alváskor az éjjeli szekrényre. Kiváló megoldás ha egy személyes polarizálóval párban használja amennyiben a korongot nem szeretné magával vinni. Amikor a korong közelében tartózkodik szervezete folyamatosan pozitív energiamezőben lesz mely segíti a gyógyulást és regenerációt.  Hatásos módszer még meditáció közben a lemezt a kezében tartani.

A második lehetőség az MWO használatára a „ passzív mód ”. Ebben az esetben az antenna energiát gyűjt a környezetből, és széles frekvenciatartományban oszcillálja. Az ilyen terápiák nagyon biztonságosak, és nincs ismert mellékhatásuk. Az egyetlen hátránya az, hogy a terápia hatékonyságához hosszú távú expozícióra van szükségünk az MWO antennának.

Ezek az antennák gyakorlatilag skaláris hullámokkal dolgoznak A skalárhullámok (más néven Tesla-hullámok vagy longitudinális hullámok) nem hertz alakú energiák, és gyorsabban mozognak, mint a fénysebesség. A skalárhullámokat James Clark Maxwell fedezte fel, és Nikola Tesla bizonyította be az 1920-as években.

A gyűrűk valójában oszcilláló antennagyűrűk vagy nyitott tekercsek. Ezek a gyűrűk valós időben tudnak jeleket fogadni és küldeni. Felfogják a természetes kozmikus energiát és háttérenergiát a környezetből és harmonizáló hullámok létrehozására használják fel , bioenergiát vagy életenergiát szór szét,  ezáltal lehetővé teszi a sejtek számára, hogy visszanyerjék az „egészséges” molekuláris rezgést. Az MWO antenna a legkisebb energiaváltozásra reagál, ami indukciót okoz. Az antenna koncentrálja a környezetből származó energiát, és felerősíti a sejteket (amit valamiféle antennaként, vevőként képzelhetünk el), hogy visszanyerjék természetes oszcillációs ritmusukat , igy ösztönzi a sejteket és a testet az öngyógyításra.

2021.11.18 21:24

Az MWO lemez Georges Lakhovsky által tervezett Multi Wave Oscillator alapján készült mely készüléket Lakhovsky , Nikolai Tesla segítségével tervezett meg.  Lakhovsky kutatásai során rájött, hogy hogy az emberi test minden sejtjének megvan a maga frekvenciája. Az egészséges sejtek frekvencia sugárzást bocsátanak ki. Valahányszor a test egy része megsérült, gyulladt vagy megbetegedett, akkor a sejtek rezonanciája kevésbé intenzív volt. Amikor a kórokozók, például baktériumok, mikrobák és vírusok átveszik a hatalmat, vagy rákos megbetegedések alakulnak ki  megzavarják egészséges sejtjeinket. Azt is belátta, hogy sejtjeink fogadják a kívülről érkező rezgéseket és reagálnak rájuk. Amennyiben ezek a rezgések pontosan ugyanolyan frekvenciájúak, mint a sejt természetes rezgése, akkor a sejt ereje és életereje megerősödik és erősebbé válik. Ha viszont ezek a külső frekvenciák kissé eltérő frekvenciájúak gyengítik .

2021.01.28 15:20
Végh Susan

Valljuk be sokunknak nem a legjobb éve volt a 2020 (finoman szólva a pokolba kívántuk). Sokunk értékrendje megváltozott, és előtérbe kerültek eddig másod, harmadrangúnak tekintett dolgok. Biztosan vannak közöttünk olyanok, akik megkérdőjelezték eddigi nézeteiket. Ne felejtsd el, hogy 2020 egy ciklus kezdete a keleti asztrológiában, a változás néha fájdalmas, de 2021 -ben ennek a változásnak az energiája visz előre. Ezt az energiát Te is irányítod.

Új év kezdődött, japánban hagyományosan 108-szor újra megkondultak a szentélyek harangjai, mint minden szilveszter éjjelén. Bár levonjuk az előző év tanulságait, előre nézünk, remélünk és szeretünk. Legyen 2021 a remény éve az újjászületés éve erről szól a 108-as projekt.

Galileo Galilei csillagász, matematikus és fizikus érdekes nyilatkozatot tett. Azt mondta, hogy az univerzum „matematikai nyelven” van megírva. Azt állította, hogy maga a teremtés rejtelme számokkal és matematikai egyenletekkel megoldható. A világ minden hagyományának misztikusa azt találta, hogy a számok többet nyújtanak, mint a tudományos meglátás - titkos nyelvet kínálnak az ébredéshez, kulcsot saját megérzéseinkhez és lényünk magasabb szempontjaihoz. A szent és misztikus 108. szám áthatja az univerzumot, a természetet, a tudományt, a nem dogmatikus szándékon alapuló hiteket, az emberi test kialakítását és a modern kultúrát.

A 108 a legszentebb szám. Persze felkapod a fejed megint egy mala. Szándékom szerint ez más és több. Igen a tradicionális mala is 108 szemes, de miért? Számtalan példát hozok majd fel neked, hogy életed hány pontján találkozol a 108-as számmal, de igazából senki nem tudja az igazi megoldást. pl. a védikus Isteneknek 108 neve van, de senki nem tudja miért pont 108.

Számomra 2021 szempontjából a 108-as szám Angyalszám jelentése nagyon fontos. 108. szám arról szól, hogy boldog ember legyél. Nem számít, milyen nehéz időkben élsz, ez elmúlik. Történjen, bármi mindig nézd az élet világos oldalát. Azt jelenti, hogy imáid és kéréseid az isteni birodalom meghallgatta, és hamarosan megnyilvánulnak az életeben. A 108 a remény száma is.

A 108. szám az 1. szám, a 0. és a 8. szám tulajdonságainak és energiáinak kombinációja. Az 1. szám   új kezdetek, száma az intuíció és az éleslátás rezgéseit kölcsönzi és a boldogságra való törekvést. A 0 szám az Isten-erő és az Univerzális Energiák rezgését hordozza, energiái pedig hangsúlyozzák és felerősítik a számokkal együtt megjelenő attribútumokat. A 0. szám egy olyan üzenet, amely az ember spirituális aspektusainak fejlesztésével kapcsolatos, és úgy tekintik, hogy ez egy spirituális utazás kezdetét jelenti. Azt javasolja, hogy hallgasd meg megérzéseid és felsőbb éned, mivel itt találod meg a válaszokat. A 8. szám a bőséget, a végtelent, a személyes erőt, a béke iránti vágyat, az emberiség és a világ átalakulásának szeretetét, az adást és a befogadást, valamint az ok és okozat egyetemes szellemi törvényét. A 8. szám „teljesítmény” szám. A 108. számú angyal az angyalok támogatásának és bátorításának üzenete. Azt kérik, hogy csak pozitívan gondolkodjon. A 108 egy üzenetet, őrangyalod mindig jelen lesz az életedben, hogy segítsen neked, amikor elakadtál.

A 108 a legszentebb szám mely áthatja történelmünket, életünket, univerzumunkat.

A nap átmérője = a föld átmérőjének 108-szorosa.

A föld és a nap távolsága = a nap átmérőjének 108-szorosa.

A föld és a hold közötti távolság = a hold átmérőjének 108-szorosa.

Valamiért állandóan ez a mondat jut az eszembe amikor ezeket a malákat készítem, bár nem a menyország, hanem az univerzum kapuján kopogtatsz. Előző blogomban írtam a 3-6-9 szekvencia hatásáról, mely valójában egy nagyon ősi szekvencia. A három szám a kulcs a felsőbb dimenziókhoz és mantráid szent szövegét is felerősíti. Az örvény matematika hívei szerint a három szám ismételgetése már közelebb juttat téged a felsőbb dimenziókhoz a spirituális energiához.

A Garuda Malák 3-6-9 osztással készülnek. Mantrázásnál vedd a kezedbe a malát és kezd el mondani a mantrát amikor az első osztáshoz érsz (3) egy másodpercre állj meg és utána folytasd. A Következő osztásnál (6) szintén álj meg egy pillanatra, majd az azt követő osztásnál is (9). Innen a szekvencia újra kezdődik. Bármilyen irányzatban használhatod bármilyen mantrát/Imát mondhatsz annyiszor ahányszor eddig. A mantrád/Imád szövege változatlan marad, mégis erősebb lesz a hatása benned is. Hogy a fenti zenei példánál maradjunk képzeld el hogy te vagy a szólóénekes aki énekli a mantrát, de a háttérben ott a vokál ami viszont folyamatosan ezt énekli 3-6-9. Ez a vokál hozzá kapcsolódik a Te előadásodhoz. Ez valóban úgy működik, mint egy kopogtatás az univerzum kapuján. Könnyű megszokni pár alkalom után észre sem veszed, csak a hatását érzed.

A kiegészítők, védd a környezeted 

 

A kristáy élszerek viselése sokat tehet a káros környezeti és elektromos hatások ellen, de önmagukban nem mindig elegek. A legtöbb időt otthonodban töltöd amikor nem viselsz ékszert, alváskor például egyáltalán nem. (legalábbis remélem). Lehet, hogy szerencsés vagy és családi házban élsz mindentől távol. Valóban? Hiszen körülötted rengeteg elektromos berendezés van. Vajon az utcádban nem elektromos vezetékek futnak? Milyen messze van a legközelebbi „trafóház”, mobil erősítő stb. De ha mind legtöbben egy társasházban laksz akkor biztos lehetsz benne, hogy körülötted egy EMF halmaz található. Hol kisebb hol nagyobb. Ha nyugtalanabbul alszol, nem vagy kipihenve ennek egyik biztos jele.

Otthonod megvédheted a megfelelő kristályok alkalmazása sokat segíthet. Mostanában elterjedtek a Sungitból faragott disztárgyak, piramisok melyek hatásos védelmet kínálnak az EMF mezők ellen, ha megfelelően vannak méretezve. De, mint az ékszereknél ezt is lehet optimalizálni, javítani.

Sungit és szelenit a tökéletes kombináció a tisztításhoz. Energiájuk annyira erős, harmonizáló és átalakító, hogy ha használjuk nem tudjuk elképzelni, hogy nélkülük egy térben éljünk vagy dolgozunk. Furcsa módon, ez a két kristály két teljesen különböző energiaforrás és képviseli a Yin és Yang energiák kiegyenlítését. A szelenit a szelídség, a lágyság, az átalakulás és a nőiesség energiáját, míg a szungit gyógyítás a hatalom, a logika, az irányítás, a tudás és a férfiasság energiáját tartalmazza.

A szelenit kristály gyógyító tulajdonságai gyengéden és védő módon nyugtatják, gyógyítják és kiegyensúlyozzák a testet. Amikor tested vagy otthonod szelenittel tisztítod, az energia átalakulását érzékeled. Könnyedséget és fényt érzel a testedben és a térben, ami korábban nem volt ott. A szelenit megvéd téged a saját érzelmeidtől is, lehetővé téve a gyógyulást biztonságos környezetben.

A sungit metafizikai tulajdonságai viszont gyorsabbak hirtelenebbek, amikor fizikai vagy érzelmi méregtelenítést kezdenek. Amikor először használod feloldja az elzáródásokat, rengeteg érzelmet és tünetet gerjesztve, hogy felhívja a figyelmét életed megoldatlan konfliktusokra. Amint a sungit bekerült a környezetedbe, és megszoktad az energiáját, segít megakadályozni a negatív energia felhalmozódását a testedben, elősegítve a gyökércsakrád állandó kiegyensúlyozását.

Az új kristályékszerek születése. A Sungit varázsa

„Egy kristályban egyértelmű bizonyítékunk van a kialakuló élet létezésére, és bár nem tudjuk megérteni a kristály életét, mégis élőlény.”

― Nikola Tesla

Miben különböznek a modern ékszereim az eddigiektől?  Ékszereim tervezésekor az első szempont amennyiben nem egy kővel dolgozom a harmonikus kombinációk kialakítása melyek a leghatékonyabban tudnak dolgozni egy cél érdekében. Hosszú tapasztalat és kísérletezés során születnek meg a kombinációk. A szimbólumok és numerológiai rezgések szintén befolyásolják a végeredményt.

Körülbelül egy éve kezdtem el foglalkozni a sungittal. Akik folyamatosan figyelik a munkámat észrevehették, hogy bármilyen nagy divat nem foglalkoztam sungit termékekkel. Ennek oka az hogy a sungit miután csak egy lelőhelye van a világon, nem része a hagyományos kristálygyógyítási rendszereknek. Viszonylag új kőnek számít és mint ilyet ki kellet próbálnom, le kellet tesztelnem be kellet illesztenem meglévő információim közé. Ismerkedtünk.  A munka során megtanultam tisztelni, a sungit valóban csodálatos kő, különleges szénszerkezetének köszönhetően, legnagyobb ereje a káros sugárzások, az EMF, mobiltelefonok Wifi, szűrésének terén tapasztalható. Mint egy szivacs képes kiszűrni a körülöttünk lévő káros energiákat rezgéseket és átalakítani azokat harmonikus rezgésekké. A szervezetre gyakorolt számtalan gyógyító hatása szintén hasznossá teszi mai rohanó korunkban, ahol a stressz népbetegségnek számít. Tapasztalataim megerősítik, hogy remekül dolgozik együtt a Fibonacci szekvenciával, a kettő kombinációja nagyon magas szintű harmóniát biztosít.

Az univerzum kulcsa 3-6-9 –

„Ha ismernéd a 3 6 és a 9 nagyszerűségét, kezedben lenne az univerzum kulcsa.”

― Nikola Tesla

Tesla talán legvitatottabb kijelentése melyen azóta is nagyon sokan dolgoztak. Azt mindenki tudja, hogy Tesla megszállottan kutatta a természet és az univerzum titkait és a hozzáférést az univerzum szabad energiájához. A történet teljességéhez tartozik, hogy Teslára nagy hatással volt a védikus energia és időszemlélet. Tesla 1893-ban ismerte meg Swami Vivekananda-t a yogi az elsők között hozta nyugatra a védikus filozófiát. Barátok lettek amikor Vivekananda a világvallások parlamentjébe ment Tesla a feljegyzések szerint elkísérte. Ez a megközelítés volt ami befolyásolta Tesla energiáról alkotott elképzeléseit.

„Minden érzékelhető anyag egy elsődleges anyagból származik, egy finom és felfoghatatlan létezésből, mely kitölti a teret és amit akashának vagy ragyogó éternek is neveznek, és amelyet az életet adó prána vagy kreatív erő befolyásol. Ezáltal jön életre végtelen ciklusban minden dolog és jelenség.” – Nikola Tesla

Látszik, hogy Tesla pontosan ismerte a Prána , Akasha jelentését. Vivekananda levelezéseiből kiderül, hogy Tesla matematikailag igazolni akarta ezt a világképet, sőt még az időpont is megvolt.

„A jövő héten elmegyek, hogy lássam ezt az új matematikai bizonyítást. Ugyanis ebben az esetben a védikus kozmológia a legbiztosabb alapokra kerül.” - Swami Vivekananda

Mégsem került soha napvilágra semmi. Tesla több nyilatkozatában jelezte, hogy vannak olyan felfedezései, amelyre az emberiség még nem elég érett, lehet, hogy ez is egy ilyen volt? Több eszközéról ma sem tudjuk, hogyan működött. Lehet, hogy a 3-6-9 is egy ilyen titok volt részról. Voltak ezzel kapcsolatban furcsa szokásai állítólag mielőtt bement valahova háromszor megkerülte a háztömböt, csak olyan szobában volt hajlandó megszállni, ahol a szobaszám osztható volt 3-mal, az evőeszközeit mindig 18 (1+8=9) szalvétával tisztította meg és még sorolhatnánk. Az biztos, hogy nagyon komolyan vette ezt a 3 számot.

Sokan próbálták megfejteni ezt a rejtélyt, de leginkább Marko Rodin az Örvény Matematika megalkotójának sikerült és ezt a munkásságáva is igazolta (Rodin tekercs)

Fibonacci és az aranymetszés!

„Ha fel akarod fedezni az Univerzum titkait, akkor energiában, frekvenciákban, rezgésekben gondolkodj.”

― Nikola Tesla

Mi a Fibonacci? Az élet titkos kódja, a természet kódja. A DNS kódja.

Egy kis történeti hűség, ami a többrészes sorozat összerakása után még fontos lesz. A Fibonacci számokat az ősi szanszkrit szövegek említik, amelyek a hindu-arab számrendszert használták. (ne felejtsük el a 0 „feltalálása” Indiához kötődik.) 1150-ben írta le két indiai matematikus, akik a védikus versek elemzésekor találták meg. Ez persze nem csökkenti Fibonacci érdemeit, aki önmagától alkotta meg a formulát csak arra világit rá, hogy a törvényszerűség ősidőktől jelen van közöttünk.

A Fibonacci egy számtani sorozat melynek határértéke az Phi-hez az aranymetszés számához tart.  Magát a szekvenciát mindenki ismeri matematikai tanulmányaiból 0,1,1,2,3,5,8,13,21……. Az első két szám után a sorozat minden egyes eleme az előző két szám összege. ha bármely számot elosztjuk az előző számmal ahogy haladunk előre a sorozatban egyre közelebb kerül az arány Phi hez. A Fibonacci sorozat egy spirált ír le egyre táguló formában. Ez a spirál, ha jobban megnézzük fizikai világunk alapvető része. Egyes források a sorozatot isten nyelvének nevezik. A természetben ezt a spirális fejlődést követi sok növényfajta növekedés közben, a kagylók csigák vázai ennek a spirálnak formájában épülnek fel. Nagyon sok virág szírmai a Fibonacci számokat követik. Fibonacci spirálba rendeződnek pl. a fenyőtoboz a málna az ananász szemei pikkelyei vagy a napraforgó magháza. A fák száron lévő levelei ezt a mintát követik. De ha kitekintünk az univerzumba galaxisok rendeződnek a spirális mintázatba. A Phi arányait mindenhol megtaláljuk a gizai piramisoktól a középkori festményekig. Az aranymetszés a szakrális geometria alapja. A fenti példákon kívül pl. testünkön is megtalálható.  Leonardo da Vinchi híres tanulmányában feltérképezte az emberi test arányait. Ő volt az aki bemutatta hogy ezek az arányok mindig az aranymetszés arányait követik.

Hogy mi a modern gyógyító szakrális Kristály ékszer fogalma? Mint a bemutatkozásomban is látod képzett Tibeti kristálygyógyász és Prána energia gyógyító vagyok. Hosszú éveken óta dolgozom kristályokkal és gyógyító energiával. Én is igyekeztem fejlődni ezért tanulmányoztam a rezgéseket, frekvenciákat, megalkottam az első frekvencia ékszereket melyek már kiegészülnek a „modern tudomány” - al is.

Az évek során folyamatosan láttam felgyorsult életünk egyre fokozódó problémát is. Szervezetünk egyre több negatív hatásnak van kitéve a stressz mellett az elektroszmog a wifi, mobiltelefon hálózatok mind felborítják testünk harmóniáját, és most belépünk az 5G korszakába is. Nem fogsz tőlem összeesküvés elméleteket hallani. Tényként csak annyit hozok fel az ember évezredes történetének 90%-ban nem volt kitéve ilyen hatásoknak. Mindkét oldalról számtalan véleményt olvashatsz, de abban azt hiszem egyetérthetünk ez nem eredendően természetes. Érdemes kicsit tallózni Az EHS Elektromágneses hiperérzékenység nevű betegség körül. A témának egyébként magyar származású kutatója is van a Kanadai dr. Havas Magda személyében.

Most érkeztek Nepálból áldott 5 mukhi-s nagy szemű rudraksha magok.   A magok áldottak, minden egyes szemet külön tisztítottam meg és ápoló olajjal kezeltem. A természet csodája és az áldás ereje van bennük. Néhány szó elöljáróban, a Rudraksha irodalma az ókori Indiai írásokban jelenik meg először kapcsolódik a Védikus gyógyításhoz és asztrológiához és hitvilághoz így én is többször fogok hivatkozni rá. Te nyugodtan tekints rá úgy. mint az univerzum egyik ajándékára, hiszen a magok már ősidők óta léteznek és a későbbi időkben használták az egész ázsiai régióban. Olyan ajándék, mint pl. a kristályok és csodálatos egyedülálló tulajdonságokkal rendelkezik. Nincs a világon még egy növény melynek lehullott magjai elektromágneses tulajdonságokat mutatnának, melyekre még nincs magyarázat. farmakológiai tulajdonságai szintén csodálatosak, de a legszebb az életedre gyakorolt pozitív hatása.

De mi az 5 mukhi vagy ahogy eredetileg hívják panchmukhi rudraksha. A mukhi szó jelentése arc, ez a rudraksha mag oldalán végig haladó markáns természetes csíkokat jelöli. A csíkok száma 1-21 között lehet és mindegyik magnak más a jelentése. A védikus asztrológia szerint különböző csíkokat csak bizonyos asztrológiai jegyekkel rendelkező bizonyos korú, nemű stb. emberek hordhatnak, hogy hatásuk érvényesüljön. Ez alól kivétel az 5 mukhi-s rudraksha. Ezt a gyöngyöt bárki viselheti bármilyen csillagjegyű, férfi, nő, gyermek is. Az egyik legerősebb gyöngy mely áldások sorozatát hozza viselőjének.

Magyarországon sajnos a rudraksha-t nem nagyon használják, de szerintem nem is ismeri mindenki hatalmas erejét. Szent növény melynek története az ókorba nyúlik vissza. Több mint ezer éve használják gyógyítási célokra is. A rudraksha nem keverhető össze a hagyományos növényi gyöngyökkel pl. szántál, Palo Santo stb. A rudraksha csoda gyöngy. Kutatási eredmények bebizonyították, hogy a Rudraksha gyöngyök bizonyos elektromos és mágneses tulajdonságokkal rendelkeznek. Mindegyik Rudraksha úgy viselkedik, mint egy bioenergia-generátor, feltöltve a viselő energia mezőjét. Kínában a CHI erősítésére használták. A Rudraksha gyöngyök összehangolják a csakrákat, és az energia "hullámait" a testünkben, úgy vélik, hogy a "helyes módon" táplálják a csakrákat, és javítják az általános egészségünket, aktiválják a kundalini energiát. Ugyanebben a kutatásban azt is igazolták, hogy a különböző mukhi számú gyöngyök kicsit eltérő elektromos tulajdonságokkal rendelkeznek. Sokszor használtam rudraksha-t jó eredményekkel.

Rubin Zoizit vagy más néven ayolite a kedves kő élénk energiával rendelkezik, és javítja az agy és a szív közötti energetikai és idegi kapcsolatokat, és serkenti a pozitív érzéseket. Ez a kő a szín és az energia gyönyörű kombinációja, az erős és mély érzéseket, valamint az energiát és a szenvedélyt szimbolizálja. A világ hatalmas, és olyan sok minden van, amit megtehetsz, olyan helyek, amelyeket felfedezhetsz. Megteremti számodra a kívánt életet, és nem hagyja, hogy munkád vagy más megakadályozza az élet élvezetét! A Rubin Zoizit a vitalitás és a növekedés köve. Vonzza a jólét és a bőség energiáit, és elősegíti, hogy álmaid hamarabb, valósítsd meg. A Rubin Zoizit energiája növeli a kreativitásod és növeli az élet iránti szenvedélyed. Átalakítja a negatív energiákat a pozitív energiákká és eltávolítja az összes letargiát vagy stresszt. Bátorságot nyújt neked, ha nagy nyomással szembesülsz a személyes vagy szakmai életedben, növeli az önbizalmad. Segít megőrizni az egyéniséged, miközben továbbra is körülötted lévő világ része maradsz. Megakadályozza, hogy túlzottan reagálj a nehéz helyzetekre, és csökkentin a hangulat ingadozást.

Az amazonit egy nagyon ősi drágakő, amely szépségéről és gyógyító tulajdonságairól ismert. Az energiája olyan erőteljes, mint az a folyó, amelyről elnevezték, és ugyanolyan merész, mint a legendás női harcosok, akikkel összekapcsolták, A gyógyulás és a jólét erős talizmánjaként az amazonitot a korai mezopotámiai kultúrák óta az ékszerekben használták. Az egyiptomiak számára az amazonit a szerencsét és a termékenységet jelképezte. Kis amulettekbe faragták, hogy megerősítsék viselőjük reproduktív képességeit. Indiában, Szudánban és Mezopotámiaban népszerű amulettkő volt védelemként szolgált az ártó szándék és gondolatok ellen. A játékosság és az optimizmus köve. Az Amazonit egy fantasztikus energiaszűrő semlegesíti az elektromágneses szmogot. A csakrák megnyugtatására törekszik és gondoskodik arról, hogy a yin és a yang energiáid is összhangban legyenek.

Az amazonit a siker és a bőség köve. Ha ez a kő a birtokodban van, akkor jó szerencsét fogsz vonzani. A jólét egyik köveként segít, hogy új ügyfeleket és megrendeléseket vonzzál egy vállalkozásba, és segít abban, hogy a megfelelő időben, az új lehetőségek megteremtésére koncentrálj. Praktikussá tesz, emlékeztetni fog arra, hogy a gazdagság nemcsak a vagyon felhalmozódásával nőhet, hanem gyakorlati döntések és vásárlások révén pénzt takaríthatsz meg. A munkahelyen az amazonit eloszlatja a negatív energiát.  

 

Kapcsolatokban az amazonit jó kő, ha valamit szeretnél kifejezni valakinek, akit szeretsz. Csak egy pillantás, egy gesztus vagy egy mosoly , amire szükséged van, és rögtön tudják, mit akarsz mondani nekik. A torok és szív csakra erősítője, minden szinten erősíti a szeretet kommunikációját.  Az amazonit kő segítségével intuitív bölcsességet és tiszta szeretetet fogsz kapni. Növeli az önbecsülésedet.

Kiváló teremtő kő a remény köveként is ismert. Az Amazonite felhatalmaz, hogy szándékaid nagyításával nyilvánítsd ki az álmaid és vágyaid. Mivel a torokcsakrán keresztül működik, ezeket a szándékokat hangosan kell mondanod. Ha egy amazonitot tartasz a kezedben vagy viselsz ékszerként és hangosan kimondod, hogy mit akarsz létrehozni, felerősíti a képességedet a megvalósításhoz. Arra ösztönöz, hogy merész és bátor légy, váltsd valóra az álmaidat és addig dolgozz amíg meg nem valósulnak! Beépítve meditációba segít a "Mindent el tudok érni, amit elmondtam." hozzáállás kialakításában. Erős szűrő kristály kiszűri a bennünk lévő negativitást és megszünteti az akadályokat. Segít neked a világot „pohár félig tele” nézőpontból nézni, hogy a legjobbakat láthasd, az élet szépségét és az emberiség jóságát.

Tibeti kristálygyógyász és Prána energia gyógyász vagyok ezért kicsit hazahúzott a szívem amikor az első energia csomagot összeállítottam nektek. (Bár jelen körülmények között a választás még logikus is) Ezekhez a csomagokhoz nem csak kristályokat használok, hanem mint látjátok szobrokat is.  Hogy miért használok szobrokat? Tapasztalataim szerint az első lépések idején sokunknak könnyebb így megfogalmazni a céljainkat ez egyfajta vizualizáció a szobor az univerzum megtestesítője. A tradicionális módon készült réz szobroknak egyébként tapasztalataim szerint is nagyon erős spirituális kisugárzásuk van. A másik ok, hogy ezek a szent tárgyak védelmet adnak, illetve megerősítik a védelmet környezetünkben. A modern prána gyógyítás alapítója Choa Kok Sui mester is külön kitért erre könyvében. „A szent tárgyak és vallási ereklyék ugyancsak képesek megvédeni bennünket…. kivált, ha meg vannak áldva, ezeknek nagy védőerejük van.” Persze ez lehet egy kereszt egy szentkép kinek kinek a saját hitvilága szerint.

Gyógyító Buddha oszlassunk el egy félreértést. Az igaz, hogy elsődlegesen a Gyógyító Buddha gyakorlata a Tibeti orvoslás szíve. A Gyógyító Buddhát tartják a legfelsőbb gyógyítónak, az orvosok királyának, a vele való meditáció állítólag minden betegséget meggyógyít. A Gyógyító Buddha azonban ennél jóval több is. Nem csak a tüneti betegségeket orvosolja hanem megszabadít minket azoktól a negatív lelki okoktól is melyek betegséget okozhatnak. Védelmet nyújt számodra nem csak a betegségek, hanem balesetek és természeti katasztrófák ellen. Óv a nélkülözéstől és szegénységtől képes vagyont hozni a rászorulóknak. Támogatja szellemi fejlődésedet. A hit szerint tisztítja a Karmádat és gyógyítja a karmikus betegségeket. Vagyis a vele való meditáció számos téren segítheti életedet, bár elsődleges funkciója testi és lelki egészséged. Nálunk mindenkinek van az ágya mellett egy pici gyógyító buddha

K2 a mennyei kő a földön – Bölcsesség – Megvilágosodás - Intuíció

A K2 a föld második legmagasabb hegycsúcsa a Himalája egyik hegységében a történelmi India és Tibet határán magasodik (bár jelenleg pakisztáni fennhatóság alatt van) 8611 méteres. A K2 kő csak ezen a hegyen található meg. A hófödte csúcsok megnehezítik a bányászatát ezért ritka és nehéz megtalálni. Mint az összes kristálynak, ami erről a területről származik nagyon magas rezgése. Gránitba zárt azurit ritka kombinációja melyhez általában malachit is társul, azonban a K2 tulajdonságait nem lehet az alkotóelemeinek tulajdonságaival leírni

Ez az egyveleg egy egészen különleges egyedi kristályt hoz létre. Fejleszti az intuitív képességeket. Segít, hogy jobban kontrolláljuk érzelmeinket és kiegyensúlyozottabbnak érezzük magunkat. A harmadik szem csakrához kapcsolódik, megnyitja és segít kapcsolatba lépni magasabb önmagaddal és magasabb szintű gondolkodásoddal. Kiegyensúlyozza földi tapasztalatokat és a magasabb tudatossággot. Segít elérni és befogadni az univerzum bölcsességét. A világ második legmagasabb hegyének, Chhogorinak a szellemét idézve emlékeztet arra, hogy ősi örökségünk mély bölcsességet tartalmaz. Lehetővé teszi, hogy belepillantsunk régi életeinkbe és hozzáférést ad az Ősi tudáshoz az Akasha krónikákhoz. Mert amikor a múlt és a jelen egyesül, kezdjük látni a világegyetem isteni igazságát, amely a szemünk előtt kibontakozik. Lehetővé teszi, hogy világosabb képet láss az életed tapasztalatairól, és megmutatja, melyik a helyes út a számodra. A K2 segít megtalálni az életed problémáira vonatkozó válaszokat. A K2 kiváló kő a meditációs gyakorlat elmélyítéséhez. Ösztönöz, hogy eltávolodjunk a mobiltelefontól, TV-től és belépjünk egy olyan környezetbe, amely elősegíti a gyógyulást és a pihenést. Létrehozza, hogy iránymutatást kapjunk magasabb dimenzióktól. Segítségével kapcsolatba kerülhetünk szellemi útmutatóinkkal az angyalokkal. Ha segítségre vagy útmutatásra, támogatásra van szükség Istentől a K2 megnyitja ezt a csatornát és lehetővé teszi az üzenetek vételét. A gránit egy nagyon erős földelő kő, noha fehér színe a korona csakrához kapcsolódik. A földkéreg alapját képező gránit segít a földhöz rögzíteni minket, miközben lelkünk a felhőkön úszik és angyalokkal beszélget. Megnyit minket a felsőbb erők előtt, de stabilan a földön is tart nem enged céltalanul lebegni. A K2 ezen kombinációja révén lehetővé teszi, hogy elérjük a magasabb dimenziók energiáit és ezeket az energiákat lehozzuk a földre.

 

A hét drágaköve Pink Opál EGYENSÚLY - HARMÓNIA -ÉRZELMI GYÓGYULÁS

Sziasztok mostantól minden héten egy ásvány bővebb leírása felkerül a blogomba, remélem tetszeni fog nektek.

Pink Opál vagy perui opál (andok opál). Peruban az Inkák leszármazottjai Pachamama, a legkorábbi inka istennő a gyümölcsök istennője és a Föld anya ajándékának tekintik. Csodálatosan megnyugtató a leterhelt felnőttek és a gyermekek számára. Békét és a szelíd harmóniát teremt az életedben, előrelépést és pozitív változásokat hoz. A Pink Opál kitisztítja és megnyugtatja a szívet, megnyugtatja az aurát, eltölti nyugalommal és békés energiával. A Pink Opál erős kő az érzelmek gyógyítására, különösen, ha tudatalatti fájdalmakkal kapcsolatosak. Segít az érzelmi egyensúlyban és a szív gyógyításában is. Nagyon pozitív érzelmeket és a létezés könnyedségét hozza létre.

Ez a kristály arra ösztönöz bennünket, hogy magunkba nézzünk, és megerősítsük kapcsolatunkat belső énünkkel ezáltal erősebbé válunk. Azt tanítja nekünk, hogy nem kell támaszkodnunk másokra és csak magunkra hagyatkozhatunk. A Pink Opál az individualitás érzetét adja, miközben megmutatja, milyen erős vagy.

Ez a kő a nyugalmat, útmutatást és szellemi békét keresők szövetségese. Az úgynevezett „Lelki ébredés kő” erőteljes rezgéseivel magával hozhatja az univerzum kreatív energiáját. Segít az öngyógyításában, az érzelmi test és aurád megfiatalításában. A pink opál kiváló kő minden gyermek számára, akinek szorongásai, félelme van. Megnyugtatja a gyermeki elmét, és megnyitja a szívüket az élet szépségéhez. Tegyen egy darabot a gyermek párnája alá, ha állandó rémálmoktól szenved.

Sakura – Cseresznye Virág az újjászületés az új kezdet ásvány karkötője

Ismét kivirágzott a cseresznyefa a kertben. Bár nem vagyunk japánban ez a két hét nekem mindig az év legjobban várt időszaka, de ebben az évben ismerve a körülményeket ez különlegesen jelentőségű.

A cseresznyevirág a keleti, de különösen a japán kultúrában kiemelt szerepet játszik. Virágzása a tavasz eljövetelét jelenti. Megbabonázó szépsége viszont csak két hétig ragyog. Vizuális jelképe annak, hogy az élet röpke. Jelzi az élet értékét, hogy minden nap ajándék hát éljük meg örömmel szenvedéllyel. Élvezzük családunk barátaink társaságát, minden mosolyt gyermekeink nevetését az ételt a tányérunkon a cseresznyevirág illatát.

A cseresznyevirágot az újjászületés jelképeként tisztelik és ez a legfontosabb üzenete! A tavasz a megújulás és az optimizmus ideje bármilyenek is a körülmények. A tavasz mindig eljön és a cseresznyefa virágba borul, az élet legyőzhetetlen, reményt, új álmokat és új kezdetet hoz. Amikor a cseresznyevirág virágzik, a jövő tele van lehetőségekkel Ő a megújulás és a boldog jövő szimbóluma.

Ezért készült most ez a karkötő, ásványokba öntött cseresznyevirág, az új élet jelképe. A karkötőhöz Japán legnagyobb becsben tartott drágakövét a Jade-t használtam. (Az egyik legnagyobb becsben tartott császári jelkép a magatama is Jade-ból készült.) A cseresznyevirág általában fehér és rózsaszín. A fehér szín a tisztaság, az ártatlanság és a lelkiség szimbóluma. A rózsaszín a sakura virág fő színe. A rózsaszín szín a szerelem, a szeretet és a romantika szimbóluma. A rózsaszínű Sakura virág emlékezteti az embert a szeretet és a szelídség érzésére.

A rózsaszínű Jade kiváló eszköz a boldogabb élethez, amely tele van szeretettel és örömmel. Segít abban, hogy kézben tartja a dolgokat miközben gondoskodik általános jólétéről. A Pink Jade egy álom kőve. Ideális azoknak, akiknek segítségre van szükségük ahhoz, hogy álmaik valósággá váljanak, és további energiát igényelnek a dolgok befejezéséhez. Ha harmóniát, nyugalmat, egyensúlyt vagy perspektívát keres, a Pink Jade a tökéletes kő. Megnyugtatja az elmét, felszabadítja a negativitást, stabilizálja a hangulatot és növeli a. A rózsaszínű kristályok is javítják a szexuális életet, javítani fogják az intimitást, és ösztönözni fogják Önt, hogy csökkentse a gátlásait. A Pink Jádét délamerikában istennő kőnek tartják.

A fehér Jadé-ről úgy tartják, hogy a fény pozitív és ragyogó ereje van a kőben. Mint minden Jade a fehér Jade is gazdagságot, jólétet és bőséget hozhat az életedben. A fehér Jade kiegyensúlyozza az energiákat és biztosítja, hogy a szerencse áramlása folyamatos legyen. Támogat téged a pénzügyi nehézségek leküzdésében. Segít abba, hogy az energiáid a leghasznosabban használd fel. A fehér Jade is képes arra, hogy növelje az életedben a szeretet energiáját. Elősegíti a szeretetet és az érzelmi egyensúlyt, valamint a békét és a harmóniát a kapcsolatodban! A fehér Jade képes arra, növelje a szerelem energiáját az életében. Segít abban, hogy megszabaduljon a negatív energiáktól és negatív gondolatoktól. A kő nyugtató energiái nagyon pozitív fényt hoznak az életedbe, ami megérinti a szívedet, és megtisztítja. A fehér Jade egy nagyon alázatos kő, biztosítja, hogy a föld energiáihoz és a boldogság forrásához kötődj.

A két kicsiny zöld Jade a leveleket szimbolizálja, a növekedés, gyarapodás, gazdagodás energiáját erősíti a karkötőben

a 4 csodálatosan fénylő swarovski kristály és a cirkon köves virág medál az új élet csodálatos ragyogását emeli ki.

A karkötő feltölt téged az új kezdet energiájával, segít elérni álmaidat, megnyugtat, boldog és bőséges jövőt hoz.

Meditálj – Önkéntes karanténban is egyszerűen - pozitívan.

A kényszerű bezártság az ember idegeit is megviseli. A feszültség próbára teszi a kapcsolatokat is. Próbálj egy kis előnyt kovácsolni a helyzetből. Egy hónappal ezelőtt amikor még rohanó életet éltél volt elég időd magadra? Használd ki az időt és próbálj meg saját magadra koncentrálni meditálj. Mi a meditáció egyszerre pihenés és fokuszálás. A meditáció az az elme számára, mint a torna a test számára A pszichológiában mentális képzési gyakorlatnak hívják. Egyéni gyakorlat melyet általában csukott szemmel végzünk és testi nyugalmat jelent. A kereszténységben a meditáció egy olyan szemlélődő ima , amely az Istennel való egyesülés érzetét hozza létre, A buddhizmusban a az elme megtisztításának egyik eszköze. A kutatások számtalan előnyét bizonyították javítja az általános egészséget, fejleszti az önismeretet, csökkenti a feszültséget. Lelki értelemben belső békét nyújt és segíti a kapcsolatot Istennel az univerzummal ahogy tetszik. A leglényegesebb összekapcsol belső önmagaddal.

Hogy kezdj hozzá? Csak egyszerűen. Keress egy nyugodt helyet, ahol nem zavarnak. Lehetőleg csendes és nyugodt legyen. Helyezkedj el ülve egyenes derékkal, háttal, ha egy idő után a hátad fáj vagy fáradt leszel azt jelzi, hogy testtartásod nem megfelelő, egy ideig próbálkozz a különböző helyzetekkel. Mindegy milyen hosszú ideig csinálod az elején lehet 5 perc is akár és később egyre hosszabbra nyúlik.

 

2020.02.18 16:57
Végh Susan
Kristályelixír

Már jó ideje megszeretném írni ezt a blogot, hogy elmondjam milyen szerepe van a kristályelixíreknek a kristály és energia terápiában, milyen módon segít minket a mindennapi életben.

Mielőtt bárki felhördülne azért használom a terápia kifejezést mert évszázadok óta így nevezik. Mint tudjuk ezek nem gyógyító tevékenységek. Nem helyettesítik a hagyományos gyógyítást bármilyen panasza lenne mindenképpen forduljon orvoshoz. A kristályvíz nem gyógyító eszköz.

Szokásomtól eltérően kicsit többet támaszkodom forrásanyagra. Michael Gienger és Joachim Goebel Wassersteine könyvére mely magyarul Kristályvíz néven jelent meg. Ez a könyv megvilágít sok félreértést, ami ezt a témát és a hozzá kapcsolódó termékeket körbeveszi a szerzők a téma nemzetközileg elismert szakértői.

A kristályvíz története. Kristályvizet és ásványvizet ősidők óta használnak az emberek egészségük javítására. Az Indiai gyógymódok között számos utalás található rá. Az ókori Róma ideijéből számos feljegyzés maradt a kristályok drágakövek elixírként való felhasználásáról. Később a középkorban az 1100-as években Szent Hildegard született Hildegard von Bingen bencés apátnő volt az aki. Hildegard felismerte, hogy a drágakövek rezgései az emberre is hatással vannak és ezen hatások olyan hordozóval, mint a víz gyógyító hatásúak. Hildegard könyvet is írt melyben leírta megfigyeléseit rendszerezte az ásványokat és híres gyógyítóként ismerték. Az 1990-es évek közepén a Japán Masaru Emoto végzett kutatásokat a víz információtároló képességéről, illetve arról, hogy a külső hatások milyen módon befolyásolják a víz szerkezetét. Európában Valter von Holst, Michael Gienger teremtette meg az új analitikus kristálygyógyítást és keltette életre a kiristályelíxirek csodálatos világát.

Miért jó a kristályelixír? Az ásványok gyógyító rezgései által energizált kristályvíz csodás gyógyító elíxírként hat a szervezetünkre. Élő víz. Az emberi test több mint 60%-a víz. Ennek a víznek a pótlására naponta 2-3 liter vizet kellene meginni. Napjainkban ez a víz sajnos holt víz. A csapból folyó víz több tisztításon megy keresztül vegyi anyagokat kevernek hozzá, hogy elkerüljék a fertőzéseket. A palackozott ásványvíz egy fokkal jobb ugyan de ez is tisztított víz és utólag ásványi anyagokkal dúsított. A legnagyobb probléma palackozáshoz használt PET palack melyből nem szakszerű tárolás esetén mérgező és rákkeltő vegyi anyagok kerülhetnek a vízbe, de erről rengeteg helyen lehet olvasni. Ha előfordult már veled különösen nyáron, hogy kinyitottál egy ásványvizes palackot és megcsapta az orrodat valami furcsa szag akkor tudod miről beszélek.  A csapvizet különböző tisztítási módokkal lehet ugyan tisztítani, de attól még holt víz marad.

„Az olyan drágakövek, mint az ametiszt hegyikristály, vagy rózsakvarc minden esetben ízletessé tartóssá és a szervezet számára elfogadhatóvá teszik Ivóvizünket – javítják annak minőségét.” A víz megtelik élettel A drágakövek különösen „a hegyikristály segít olyanná varázsolni a vizet amilyennek eredendően lennie kellene, az élet tiszta áttetsző forrásává.” Gondoljunk bele a természetes forrásvíz amíg a felszínre érkezik mennyi információt gyűjt magába. Ha napi folyadékbevitelünk legalább egy részében természetesebb, szervezetünkkel csodát lehet tenni. A megfelelő kristályok drágakövek segíthetnek szervezetünk méregtelenítésében, új energiával látják el sejtjeinket.

Milyen a jó kristályelixír. „A kristályelixír előállítása során az ásványokba, drágakövekbe zárt információ átkerül a vízbe.” „A lényeg itt -természetesen az információ különbséget kell tennünk a kristályvizek és az ásványvizek között”. Az ásványvizek oldott ásványi anyagokat tartalmaznak. „A kristályvizek készítésekor ezzel szemben egyáltalán nem kerül a vízbe oldott anyag.” A különbség mégis érzékelhető az íze lágyabb, frissebb, zamatosabb. A kristályokkal energetizált vízben még a csíraképződés is lassabb tovább megőrzi frissességét.

Garuda Kívánság Karkötő – Kívánj , Írd le a kívánságod, Viseld, találkozz a csodával.

https://www.garudaekszer.hu/spl/979830/Garuda-Kivansag-Asvany-karkoto

Egy ideje már terveztem ezt a rendszert. Tanultam vonzás törvényét, Tibeti és prana kristálybeavatást és programozást, Krya Shaktit a teremtés jógáját. (lásd a bemutatkozást) Egy olyan rendszert szerettem volna alkotni, amely mindenkinek segít gyakorolni a vonzás törvényét Akár játékosan is. Ez a Garuda Kívánság Karkötő. A karkötő tartozéka egy különleges pici kristály, néhány sárga papírcsík és a feltekeréshez egy kis fapálcika.  

 

A kívánság hordozója egy tibeti ima szelence. Története több ezeréves. Egyfajta amulett melyben mantra tekercseket, áldott és védett dolgokat tartanak. A speciális töltésű szelencéket a Lámák készítik különleges rituálék során. Akár töltött akár nem az imaszelencéket megáldják. A tapasztalataim szerint a modern vonzás törvénye alkalmazásokból éppen ez a töltés hiányzik. Ezek a pici imaszelencék szintén áldást kaptak nepálban mielőtt hozzám kerültek. Most nem mantra tekercseket, hanem a te kívánságodat fogják hordozni. Az áldás és a rajtuk lévő szimbólumok erősítik a kívánságodat.

 Aktiváld a kívánságodat! Ha már megkaptad a karkötődet ne kapkodj, nyugodtan hord pár napig üresen amig letisztulnak a gondolataid. Legalább kicsit összeszoktok.  Ha készen állsz keress egy nyugodt helyet. Óvatosan nyisd ki a szelencét. Vedd elő a mellékelt papírcsíkok egyikét és egy piros tollat. Koncentrálj a kívánságodra és írd le egyszerűen, tömören. A kis fapálcika segítségével könnyen feltekered. Helyezd a szelencébe. A dobozban találsz egy picike kristályt ez a egyik legmagasabb rezgésű természetes kvarc kristály. Vedd a kezedbe a hüvelyk és a mutató ujjad közé, ha kívánságod kifejezetten anyagi jellegű akkor a hüvelyk és mutató ujjad közé. Mond ki hangosan a kívánságodat. Mond, hogy köszönöm és tedd be a kristályt a szelencébe a papírtekercs mellé. A kristály arra van programozva, hogy energiával töltse fel a kívánságodat. Zárd le a szelencét és ne nyisd ki amíg nem érzed úgy, hogy kívánságod teljesült. Akkor vedd ki a papírcsíkot égesd el, mosd le a kristályt és nekiláthatsz következő kívánságod beteljesítéséhez. Ha lehetséges, amikor az első kívánságot aktiválod megcsinálod 21 napig minden nap hord a karkötőt. Csak napközben éjszakára vedd le és helyezd egy nyugodt helyre. Rakhatod ágyad közelébe is. Kívánságod nem 21 nap alatt fog teljesülni, hogy mikor az tőled is függ, de tapasztalataim szerint (lásd családom) jótékony változások fognak életedben bekövetkezni. Hamarosan igyekszem egy kisebb programot is felrakni addig is nyugodtan keress meg.

 

 

A titok arról  mikor és miért ne viseljünk  túl sok kristályt!

Egy kedves barátnőm kérte ezt az első bejegyzés témájának még február 7.én ahogy elnézem a facebook oldalam bejegyzéseit.  Erika elnézést kérek, hogy nem ez lett az első, de elcsábultam a kapott csomózott karkötőktől és valahogy úgy éreztem, hogy a mögöttes tartalom jobban passzol egy indító bejegyzéshez. Most viszont törlesztem az adósságomat. Sajnos ezt a kérdést mindenki csak felszínesen kezeli. Pl. Hallgass a megérzéseidre, ami igaz is, csak kevés.

 Tehát van-e sok kristály. Minden iskola ebben mást mond van, ahol 3 és van, ahol öt, de például a hét csakra karkötők hét kristályból állnak. Az alább leírtak csak a saját tapasztalataim, de igyekszem érthető logikus indokokkal megmagyarázni. Az alap kiindulás az, hogy tisztességesen megtisztított programozott kristályokról beszélünk. Ezzel most nem foglalkozunk. Amennyiben nem megtisztított programozott kristályról van szó már 3 különböző kő is káoszt okozhat nálad. Továbbá tudni kell, hogy bizonyos betegségeknél nem szerencsés a sok kristály viselése, illetve bizonyos kombinációk viselése, de ez kristálygyógyászati kérdés.

A mala a mantra  és a titok a világ  leghatalmasabb  mantrájáról!

A Mala

A malákról már sok helyen sok mindent írtak. én most megpróbálom összekapcsolni a történelmet és a mindennapokat. A mala szanszkrit szó jelentése koszorú. A világ legősibb imagyöngye. Ne felejtsük el a keresztény rózsafüzér, ami a 9. századtól terjedt el vagy az iszlám olvasó tulajdonképpen szintén mala. A buddhizmusba a hinduizmusból került át. Az általános változat 108 szemű. A szanszkrit ABC-ben 108 betű van annak idején a védikus matematikusok nap átmérőjét 108-szor nagyobbra mérték, mint a földét stb. Indiában 108 szent hely található. A buddhista Kánon egyik fő része 108 részből áll. Csenrézinek és Tarának 108 neve van, és buddha lábnyomát is 108 részre osztják. A 108 kiemelten szakrális szám. Vannak 54, 27,18 szemű malák is. Persze most azt kérdezed, hogy miért, ha a 108 olyan kiemelt szám. A válasz egyszerű azért, mert a 108 -as számnak nem a mala gyöngyeinek számában van jelentősége, hanem az elmondott mantra ismétléseinek számában. Azt kell 108-szor ismételni, gyakorlatilag bármilyen gyöngyszám jó, aminek többszöröse 108-at eredményez. Ne legyünk dogmatikusak. Az anyaga? Kezdetben a malákat csak magokból készítették. A magok az életet hordozzák. Később elterjedtek a fából és a különböző drágakövekből kristályokból készült változatok. A tantrikus buddhizmusban bizonyos imádságokhoz speciális gyöngyöket használnak. Persze most rögtön jön a kérdés melyik a jobb melyik mire jó? A válasz kicsit később.

Szent helyek, hogyan használd a vonzás törvényéhez!

A Facebook bemutatkozó oldalam végén láthattok egy mondatot, hogy „szent helyek készítésével, oltárokkal is foglalkozom. Ez a munkám „gyógyítási” oldala, erről szeretnék veletek megosztani pár gondolatot. (Az eredeti bejegyzés kétszer ilyen hosszú volt, akit érdekel azzal megosztom egyéb tapasztalataimat is de most egy rövidebb változatot mellékelek).

2019.02.25 15:51
Végh Susan
Gondolatok egy karkötőről!

Kaptam Nepálból egy kisebb mennyiségű valóban kolostorban készült karkötőt, zömében a szokásos piros, de van közte néhány sárga is. Először oszlassunk el néhány félreértést. Sokan a vörös színe miatt automatikusan azonosítják más vallások vörös karkötőivel pl. kabbalah, vagy a hindu hagyományokban a kalava, de ennek a karkötőnek ehhez semmi köze nincs. Azok általában zsinórok. Itt szokott előfordulni a másik félreértés, hogy sokan összetévesztik az áldás zsinórral. Biztosan többen láttatok már képeket buddhista szerzetesekről lámákról, akiknek csuklóján egy megkötött zsinór található, mint például az én csuklómon is. Azok áldás zsinórok. Az áldás zsinórt lámák szerzetesek áldják meg szigorú szertartások során. Nem megvásárolható tilos érte pénzt kérni! Az áldás zsinórt csak kapni lehet leggyakrabban beavatások vagy egy szertartás után. Ha felvetted akkor már nem szabad levenni. Tehát az áldás zsinór mélyebb tartalommal bír.

2019.03.25 15:43
Végh Susan
A DZI gyöngy  a világ legerősebb amulettje

Mi a Dzi? Ezt egy blogban nagyon nehéz összeszedni eddig 15 féle eredet magyarázatot találtam, amit ebben a blogban leírni nem lehet. Ősi óceánokból származnak, az istenek ékszerei voltak melyeket az istenek eldobtak. Világűrből származó meteoritok melyek a mezőkre estek és a Jógik vették fel őket. Vajravahari Buddha mágikus gyöngyei melyeket azért szórt a földre, hogy a tibetieket megszabadítsa a nélkülözéstől. Manjusiri Buddha által a földre szórt menyei kövek melyek egy járványnak vetettek véget. A tibetiek ma is mennyei kőnek nevezik és földönkívüli isteni eredetet tulajdonítanak neki

2019.04.10 15:35
Végh Susan
Magatama! De mi ez a Magatama?

Akkor utazzunk egy kicsit hiszen megígértem, hogy nem fogunk leragadni egy helyen. Legyen a színhely most japán, ahol 1000 évvel időszámításunk kezdete előtt az emberek kövekből és más anyagokból furcsa formájú köveket kezdtek formázni a gonosz erők elleni védekezésként. Ezeket a köveket Magatamának nevezték el. De honnan ered a forma honnan vették? Senki nem tudja csak feltevések vannak. 

Talán egy állat foga, az emberi magzat alakja, egy hal

 

formája, a hold szimbóluma és így tovább. Egyesek szerint a rajta lévő lyuk az áldott spirituális erőt szimbolizálja, amely az ősökkel való kapcsolattartást biztosít. A magatama gyorsan elterjedt japán szigetvilágban a sámánisztikus hagyományokon alapuló természeti sintó vallásban és beépült a Japán császárság eredet mítoszába. 

2019.04.24 13:42
Végh Susan
Tisztíts de miért és hogyan

Többször halottátok már a tisztítás és feltöltés szót tőlem, és sokszor kérdeztétek mit jelent miért hogyan. Sajnos ez valóban probléma az ásványékszerek piacán. A legutóbbi Lurdy ház - ban lévő ásványbörzén egy kedves hölgytől a vásárlás után átvettem az ékszerét, hogy gyorsan felület tisztítsam hiszen a börzén megfordult vagy ezer ember és mind megfogdossa természetesen a termékeket, így azok hiába voltak tisztítva töltve, egy gyors „portörlés” ilyenkor nem árthat. A hölgy rám nézett és kedvesen mosolyogva megkérdezte. Megtisztítja? Azt hittem azt nekem otthon kell majd. Mi ??? Csak tisztított feltöltött felszentelt ékszert adok ki a kezemből. Ez első esetben egy hosszadalmasabb több lépcsős folyamat, ami során a kristályok nem csak tisztuláson mennek keresztül, hanem feltöltődnek univerzális energiával és spirituális energiával is.

Gondolatok Pünkösd kapcsán – használhatják-e a keresztények a kristályok gyógyhatását?

Mint minden keresztény ünnep előtt így pünkösd kapcsán is felmerülnek bennem ezek a kérdések. Nagyon sok kérdést kaptam az elmúlt években miszerint megtetszett, egy-egy darabom, de keresztény viselheti-e. Eddigi munkáimon láttátok, hogy erősen kapcsolódnak tibeti és keleti hagyományokhoz, ennek egyik oka, hogy ezen a területen évezredek óta megmaradt és fejlődött a kristálygyógyászat és sok más természetgyógyászati ág. Az évezredek alatt felhalmozódott tudás egyenes vonalban jutott el napjainkig mesterről mesterre, tehát ez a tudás mondhatni hagyományos alapokon nyugszik. Ezeknek a hagyományoknak az alapja mindenhol az, hogy a kristályok is Isten teremtményei és az általa adott erőt energiát a „Pránát” tartalmazzák. Sajnos a keresztény világban ez az idők folyamán eltünt. Sok keresztény ismerősöm ma is bűnként értékeli a kristály ékszerek viselését. Számomra különlegesen érdekes az, hogy közülük sokan a gyógynövények hatását viszont elismerik. Vajon igazuk van? Nézzünk egy kicsit mélyebre.

A kristályok utazásra, szállodába, otthonra

Vége az iskolának! Ilyenkor minden család már a nyári utazást tervezgeti. A kristályok szerelmesei persze ilyenkor elgondolkoznak vajon milyen kristályokat érdemes magukkal vinni egy – egy ilyen útra.  Nézzünk egy rövid áttekintés először az utazásra.

Achát – Már az ókorban az Achátot védő amulettként használták utazás közben. Úgy vélték védik őket minden veszélytől, és lehetővé teszik számukra, hogy legyőzzék a földi akadályokat, mint például a magas szél és a villám. Az ókori tengerészek et achát amulettek védték az óceán dühétől. Különösen hatékony a közlekedési balesetek ellen, autóval útra kelőknek, de mint látszik hajóutakra is.  A legendák azt állítják, hogy Agate-nek hatalma van arra, hogy biztosítsa a viselőjét a veszélyektől, és megvédje a gyermekeket az esésektől és balesetektől. így gyermekes családoknak is tökéletes. Nyugtató hatású így csökkenti az utazási stresszt.

2019.09.11 22:36
Végh Susan
A Hála és a hála karkötő

Nem akartam külön ékszerekről blogbejegyzést írni, de amikor elkezdtem a karkötőről a posztot írni rájöttem, hogy egy rövid poszt nem elég elmondani a gondolataimat. Hosszú ideje tervezem ezt a karkötőt sok kristályt tanulmányoztam mire megtaláltam a számomra igazit. A vonzás törvényéhez készült karkötők szerepe kettős. Az egyik úgy lettek tervezve, hogy erősítsék a vágyaidat növeljék teremtőerődet. A másik funkciójuk, hogy állandóan emlékeztessenek a célodra valahányszor rájuk nézel ezzel segítsenek összpontosítani, hogy időről időre egy pillanatra vágyadra koncentrálj. A teremtés viszont attól is függ mennyire tudsz hálás lenni azért, amid van. Ez a karkötő a hálára emlékeztet. A figyelmedet a szeretetre, a bőségre és az isteni tulajdonságokra helyezi. A hála gyakorlása, megtapasztalása és kifejezése bizonyítottan növeli az elégedettség érzését, erősíti a kapcsolatokat és bátorít bennünket. A Hála karkötővel megkérlek, hogy öleld át az életed szerelmét, imádd önmagad, elfogadd a világot, és minden nap nagylelkű és hálás legyél. Viseld ezt a hála karkötőt, amikor emlékeztetőre van szükséged, hogy hálás legyél és megtaláld az életed örömét. 

Webáruház készítés