Blog

Sakura – Cseresznye Virág az újjászületés az új kezdet ásvány karkötője

2020.04.16 16:40
Sakura – Cseresznye Virág az újjászületés az új kezdet ásvány karkötője

Ismét kivirágzott a cseresznyefa a kertben. Bár nem vagyunk japánban ez a két hét nekem mindig az év legjobban várt időszaka, de ebben az évben ismerve a körülményeket ez különlegesen jelentőségű.

A cseresznyevirág a keleti, de különösen a japán kultúrában kiemelt szerepet játszik. Virágzása a tavasz eljövetelét jelenti. Megbabonázó szépsége viszont csak két hétig ragyog. Vizuális jelképe annak, hogy az élet röpke. Jelzi az élet értékét, hogy minden nap ajándék hát éljük meg örömmel szenvedéllyel. Élvezzük családunk barátaink társaságát, minden mosolyt gyermekeink nevetését az ételt a tányérunkon a cseresznyevirág illatát.

A cseresznyevirágot az újjászületés jelképeként tisztelik és ez a legfontosabb üzenete! A tavasz a megújulás és az optimizmus ideje bármilyenek is a körülmények. A tavasz mindig eljön és a cseresznyefa virágba borul, az élet legyőzhetetlen, reményt, új álmokat és új kezdetet hoz. Amikor a cseresznyevirág virágzik, a jövő tele van lehetőségekkel Ő a megújulás és a boldog jövő szimbóluma.

Ezért készült most ez a karkötő, ásványokba öntött cseresznyevirág, az új élet jelképe. A karkötőhöz Japán legnagyobb becsben tartott drágakövét a Jade-t használtam. (Az egyik legnagyobb becsben tartott császári jelkép a magatama is Jade-ból készült.) A cseresznyevirág általában fehér és rózsaszín. A fehér szín a tisztaság, az ártatlanság és a lelkiség szimbóluma. A rózsaszín a sakura virág fő színe. A rózsaszín szín a szerelem, a szeretet és a romantika szimbóluma. A rózsaszínű Sakura virág emlékezteti az embert a szeretet és a szelídség érzésére.

A rózsaszínű Jade kiváló eszköz a boldogabb élethez, amely tele van szeretettel és örömmel. Segít abban, hogy kézben tartja a dolgokat miközben gondoskodik általános jólétéről. A Pink Jade egy álom kőve. Ideális azoknak, akiknek segítségre van szükségük ahhoz, hogy álmaik valósággá váljanak, és további energiát igényelnek a dolgok befejezéséhez. Ha harmóniát, nyugalmat, egyensúlyt vagy perspektívát keres, a Pink Jade a tökéletes kő. Megnyugtatja az elmét, felszabadítja a negativitást, stabilizálja a hangulatot és növeli a. A rózsaszínű kristályok is javítják a szexuális életet, javítani fogják az intimitást, és ösztönözni fogják Önt, hogy csökkentse a gátlásait. A Pink Jádét délamerikában istennő kőnek tartják.

A fehér Jadé-ről úgy tartják, hogy a fény pozitív és ragyogó ereje van a kőben. Mint minden Jade a fehér Jade is gazdagságot, jólétet és bőséget hozhat az életedben. A fehér Jade kiegyensúlyozza az energiákat és biztosítja, hogy a szerencse áramlása folyamatos legyen. Támogat téged a pénzügyi nehézségek leküzdésében. Segít abba, hogy az energiáid a leghasznosabban használd fel. A fehér Jade is képes arra, hogy növelje az életedben a szeretet energiáját. Elősegíti a szeretetet és az érzelmi egyensúlyt, valamint a békét és a harmóniát a kapcsolatodban! A fehér Jade képes arra, növelje a szerelem energiáját az életében. Segít abban, hogy megszabaduljon a negatív energiáktól és negatív gondolatoktól. A kő nyugtató energiái nagyon pozitív fényt hoznak az életedbe, ami megérinti a szívedet, és megtisztítja. A fehér Jade egy nagyon alázatos kő, biztosítja, hogy a föld energiáihoz és a boldogság forrásához kötődj.

A két kicsiny zöld Jade a leveleket szimbolizálja, a növekedés, gyarapodás, gazdagodás energiáját erősíti a karkötőben

a 4 csodálatosan fénylő swarovski kristály és a cirkon köves virág medál az új élet csodálatos ragyogását emeli ki.

A karkötő feltölt téged az új kezdet energiájával, segít elérni álmaidat, megnyugtat, boldog és bőséges jövőt hoz.

Megtisztítva programozva, áldva, feltöltve a legtisztább életenergiával és sok szeretettel. Hozzon neked boldogságot.

Köszönöm, ha támogatsz és megosztod ezt a bejegyzést

Susan

Webáruház készítés