Blog

Garuda Kívánság Karkötő – Kívánj , Írd le a kívánságod, Viseld, találkozz a csodával.

2019.12.04 17:23
Végh Susan
Garuda Kívánság Karkötő – Kívánj , Írd le a kívánságod, Viseld, találkozz a csodával.

https://www.garudaekszer.hu/spl/979830/Garuda-Kivansag-Asvany-karkoto

Egy ideje már terveztem ezt a rendszert. Tanultam vonzás törvényét, Tibeti és prana kristálybeavatást és programozást, Krya Shaktit a teremtés jógáját. (lásd a bemutatkozást) Egy olyan rendszert szerettem volna alkotni, amely mindenkinek segít gyakorolni a vonzás törvényét Akár játékosan is. Ez a Garuda Kívánság Karkötő. A karkötő tartozéka egy különleges pici kristály, néhány sárga papírcsík és a feltekeréshez egy kis fapálcika.  

 

A kívánság hordozója egy tibeti ima szelence. Története több ezeréves. Egyfajta amulett melyben mantra tekercseket, áldott és védett dolgokat tartanak. A speciális töltésű szelencéket a Lámák készítik különleges rituálék során. Akár töltött akár nem az imaszelencéket megáldják. A tapasztalataim szerint a modern vonzás törvénye alkalmazásokból éppen ez a töltés hiányzik. Ezek a pici imaszelencék szintén áldást kaptak nepálban mielőtt hozzám kerültek. Most nem mantra tekercseket, hanem a te kívánságodat fogják hordozni. Az áldás és a rajtuk lévő szimbólumok erősítik a kívánságodat.

 Aktiváld a kívánságodat! Ha már megkaptad a karkötődet ne kapkodj, nyugodtan hord pár napig üresen amig letisztulnak a gondolataid. Legalább kicsit összeszoktok.  Ha készen állsz keress egy nyugodt helyet. Óvatosan nyisd ki a szelencét. Vedd elő a mellékelt papírcsíkok egyikét és egy piros tollat. Koncentrálj a kívánságodra és írd le egyszerűen, tömören. A kis fapálcika segítségével könnyen feltekered. Helyezd a szelencébe. A dobozban találsz egy picike kristályt ez a egyik legmagasabb rezgésű természetes kvarc kristály. Vedd a kezedbe a hüvelyk és a mutató ujjad közé, ha kívánságod kifejezetten anyagi jellegű akkor a hüvelyk és mutató ujjad közé. Mond ki hangosan a kívánságodat. Mond, hogy köszönöm és tedd be a kristályt a szelencébe a papírtekercs mellé. A kristály arra van programozva, hogy energiával töltse fel a kívánságodat. Zárd le a szelencét és ne nyisd ki amíg nem érzed úgy, hogy kívánságod teljesült. Akkor vedd ki a papírcsíkot égesd el, mosd le a kristályt és nekiláthatsz következő kívánságod beteljesítéséhez. Ha lehetséges, amikor az első kívánságot aktiválod megcsinálod 21 napig minden nap hord a karkötőt. Csak napközben éjszakára vedd le és helyezd egy nyugodt helyre. Rakhatod ágyad közelébe is. Kívánságod nem 21 nap alatt fog teljesülni, hogy mikor az tőled is függ, de tapasztalataim szerint (lásd családom) jótékony változások fognak életedben bekövetkezni. Hamarosan igyekszem egy kisebb programot is felrakni addig is nyugodtan keress meg.

 

 

Bizonyára feltűnt, nem mondtam, hogy programozd azt. Vásárláskor elkérem a neved vagy a megajándékozott nevét és ezt elvégzem én. A karkötőt megtisztítva beprogramozva tiszta életenergiával és sok szeretettel feltöltve kapod meg. A karkötőt kombinálhatod a vonzás törvénye karkötőkkel is kívánságodnak megfelelően az egészséggel, szerencsével szerelemmel stb. Ha tetszik a játék hamarosan hasznos kiegészítőket is találsz az oldalamon. melyek szintén a rendszer részei. Ha segítségre van szükséged bármikor fordulhatsz hozzám.

Remélem téged is elvarázsol a teremtés játéka és teljesül a kívánságod.  Sok csodát kívánok neked

Susan

Webáruház készítés