Blog

Garuda modern gyógyító szakrális ásványékszerek. 5.

2020.12.06 19:02
Végh Susan

A kiegészítők, védd a környezeted 

 

A kristáy élszerek viselése sokat tehet a káros környezeti és elektromos hatások ellen, de önmagukban nem mindig elegek. A legtöbb időt otthonodban töltöd amikor nem viselsz ékszert, alváskor például egyáltalán nem. (legalábbis remélem). Lehet, hogy szerencsés vagy és családi házban élsz mindentől távol. Valóban? Hiszen körülötted rengeteg elektromos berendezés van. Vajon az utcádban nem elektromos vezetékek futnak? Milyen messze van a legközelebbi „trafóház”, mobil erősítő stb. De ha mind legtöbben egy társasházban laksz akkor biztos lehetsz benne, hogy körülötted egy EMF halmaz található. Hol kisebb hol nagyobb. Ha nyugtalanabbul alszol, nem vagy kipihenve ennek egyik biztos jele.

Otthonod megvédheted a megfelelő kristályok alkalmazása sokat segíthet. Mostanában elterjedtek a Sungitból faragott disztárgyak, piramisok melyek hatásos védelmet kínálnak az EMF mezők ellen, ha megfelelően vannak méretezve. De, mint az ékszereknél ezt is lehet optimalizálni, javítani.

Sungit és szelenit a tökéletes kombináció a tisztításhoz. Energiájuk annyira erős, harmonizáló és átalakító, hogy ha használjuk nem tudjuk elképzelni, hogy nélkülük egy térben éljünk vagy dolgozunk. Furcsa módon, ez a két kristály két teljesen különböző energiaforrás és képviseli a Yin és Yang energiák kiegyenlítését. A szelenit a szelídség, a lágyság, az átalakulás és a nőiesség energiáját, míg a szungit gyógyítás a hatalom, a logika, az irányítás, a tudás és a férfiasság energiáját tartalmazza.

A szelenit kristály gyógyító tulajdonságai gyengéden és védő módon nyugtatják, gyógyítják és kiegyensúlyozzák a testet. Amikor tested vagy otthonod szelenittel tisztítod, az energia átalakulását érzékeled. Könnyedséget és fényt érzel a testedben és a térben, ami korábban nem volt ott. A szelenit megvéd téged a saját érzelmeidtől is, lehetővé téve a gyógyulást biztonságos környezetben.

A sungit metafizikai tulajdonságai viszont gyorsabbak hirtelenebbek, amikor fizikai vagy érzelmi méregtelenítést kezdenek. Amikor először használod feloldja az elzáródásokat, rengeteg érzelmet és tünetet gerjesztve, hogy felhívja a figyelmét életed megoldatlan konfliktusokra. Amint a sungit bekerült a környezetedbe, és megszoktad az energiáját, segít megakadályozni a negatív energia felhalmozódását a testedben, elősegítve a gyökércsakrád állandó kiegyensúlyozását.

E két gyógyító és védőkő energiájának kombinálása biztosítja azt az egyensúlyt amire életünkben szükségünk van. A szelenit és a shungit gyógyító tulajdonságainak energetikai kombinációja biztosítja a gyógyulást az átalakulást és támogató élményt nyújt. A sungit az érzelmek vulkánját hozza fel, segít az elme, a test és a szellem méregtelenítésében, a szelenit azért van, hogy megnyugtasson, megvédjen és tökéletes szinergiát teremtsen.

Helyezzél sungit és szelenit ásványokat a környezetbe. A sungit semlegesíti a térben létező káros, negatív energiákat, akár emberektől, akár EMF-ektől származnak. Energiája rendkívül megalapozó. A szelenit megakadályozza a negatív energia bejutását egy térbe, segít megszabadulni az emberek negatív energiaterétől, amikor azok a térbe kerülnek. Állandó nyugtató, pozitív energia áramlását hoz létre.

Használd ki a lehetőségeket.

Sungit-szelenit-hegyikristály a szentháromság. A sungit és a szelenit tisztító átalakító tulajdonságairól már az előbb írtam. A hegyikristály ezt egészíti ki az gyógyító friss energiával. Semmihez nem hasonlítható az ereje. Az univerzum gyógyító energiájával tölti meg a teret. A hegyikristály eltávolítja az energia elzáródását a szervezetben, biztosítva, hogy az energia zökkenőmentesen áramoljon. Eltávolítja a a negatív gondolatokat. A testet gyógyító energiával tölti fel. Megvédi a teret minden negatív energiától. A tiszta kvarc erős védő mezőt hoz létre védve az aurát. Eloszlatja a statikus elektromosságot, és kiküszöböli a sugárzás és a radioaktivitás káros hatásait. A körülöttünk lévő teret megtölti életenergiával.

 

Ha több védelemre van szükséged egészítsd ki a a sungit szelenit párost fekete turmalinnal. Megvéd téged a negatív energiák és pszichikai támadások elnyelésével. Védelmet ad a környezeti szennyezőktől és az elektromágneses szmogtól, nem beszélve az emberek negatív energiáiról, amelyekkel minden nap kölcsönhatásba lépsz. Az egyetlen ásvány mely képes negatív Ionok előállítására. A munkahelyen a fekete turmalin jó kő ahhoz, hogy mindig tiszta és világos környezetben érezd magát.

Hálószobában tegyél a páros mellé rózsakvarcot vagy celestitet. A rózsakvarc nagyon szelíd és szerető energiával rendelkezik, egy nemes gyógyító. A feltétel nélküli szeretet kristálya. Lágy nőies energiája hordozza az együttérzés, a béke, a gyengédség és a gyógyulás tápláló energiáját. Környezetedben harmóniát teremt. Nyugodt békés pihentető alvást ad. A celestite az angyalok köve. Energiája egyszerre nyugtató és felemelő, azt érzed egy szerető védelmező figyel rád, vonzza az angyali energiákat és megtisztítja a teret. Ideális a hálószobában vagy a meditációban, hogy megnyugtassa a száguldó gondolatokat és megteremtse a nyugalmat.

Meditációhoz az egyik legjobb kiegészítő a sungit-szelenit pároshoz az ametiszt. Az ametiszt egy csodálatos kő, gyógyító és tisztító tulajdonságai legendásak. Nagyon erős védelmező kő melynek magas a spirituális rezgése.  Környezetedben elhelyezve tisztítja a teret, a negatív energiát pozitív, szerető energiává alakítja. A természetes, nem csiszolt ametiszt ellensúlyozza az épületek alatt lévő negatív földi energiákat. Az ametiszt természetes nyugtató, enyhíti a stresszt és a feszültséget, megnyugtat csökkenti az ingerlékenységet, türelmetlenséget. Az ametiszt kíváló meditációhoz. Serkenti a harmadik szem csakrát.

Munka területedre legjobb kiegészítő a citrin . A sungit szelenit páros megadja a védelmet és kiegyensúlyozottságot. A citrin vonzza a gazdagságot, bőséget, jólét, sikert és minden jó dolog. Nemcsak a gazdagság megszerzésében segíti, hanem a fenntartásában is. A citrine a nap hatalmát hordozza. Elnyeli átalakítja szétszórja a negatív energiát. Energiával tölt fel minden szinten. Különösen hasznos, ha erősen negatív környezetben, emberek között tartózkodsz nap mint nap. Kiváló kő az öngyógyításhoz, tisztítja az aurát. A Citrin segít megnyitni a harmadik szemet, és megnyitni a képzelőerőd, hogy jobban el tudj képzelni bármit, amit vágysz. Létrehozza az álmok és kívánságok kézzelfogható formává való átalakítását.

Minden kristályt ugyanolyan gondossággal tisztítok meg és töltöm fel életenergiával, mint ékszereimet. Amennyiben bizonytalan vagy kérheted lakásod, szobád védettségének „megtervezését is, ehhez a lakás alaprajzára tájolására a bútorok elhelyezkedésére van szükségem. (A szolgáltatásról érdeklődj.) Az ásványokat itt találod.

 

Webáruház készítés