Blog

A hét drágaköve Pink Opál EGYENSÚLY - HARMÓNIA -ÉRZELMI GYÓGYULÁS

2020.04.28 14:28
A hét drágaköve Pink Opál EGYENSÚLY - HARMÓNIA -ÉRZELMI GYÓGYULÁS

Sziasztok mostantól minden héten egy ásvány bővebb leírása felkerül a blogomba, remélem tetszeni fog nektek.

Pink Opál vagy perui opál (andok opál). Peruban az Inkák leszármazottjai Pachamama, a legkorábbi inka istennő a gyümölcsök istennője és a Föld anya ajándékának tekintik. Csodálatosan megnyugtató a leterhelt felnőttek és a gyermekek számára. Békét és a szelíd harmóniát teremt az életedben, előrelépést és pozitív változásokat hoz. A Pink Opál kitisztítja és megnyugtatja a szívet, megnyugtatja az aurát, eltölti nyugalommal és békés energiával. A Pink Opál erős kő az érzelmek gyógyítására, különösen, ha tudatalatti fájdalmakkal kapcsolatosak. Segít az érzelmi egyensúlyban és a szív gyógyításában is. Nagyon pozitív érzelmeket és a létezés könnyedségét hozza létre.

Ez a kristály arra ösztönöz bennünket, hogy magunkba nézzünk, és megerősítsük kapcsolatunkat belső énünkkel ezáltal erősebbé válunk. Azt tanítja nekünk, hogy nem kell támaszkodnunk másokra és csak magunkra hagyatkozhatunk. A Pink Opál az individualitás érzetét adja, miközben megmutatja, milyen erős vagy.

Ez a kő a nyugalmat, útmutatást és szellemi békét keresők szövetségese. Az úgynevezett „Lelki ébredés kő” erőteljes rezgéseivel magával hozhatja az univerzum kreatív energiáját. Segít az öngyógyításában, az érzelmi test és aurád megfiatalításában. A pink opál kiváló kő minden gyermek számára, akinek szorongásai, félelme van. Megnyugtatja a gyermeki elmét, és megnyitja a szívüket az élet szépségéhez. Tegyen egy darabot a gyermek párnája alá, ha állandó rémálmoktól szenved.

 

 

Néhány vélemény szerint a rózsaszínű opál megkönnyíti az Istennel, angyalokkal és spirituális útmutatókkal való kapcsolattartást. Segít emlékezni a múlt életre, és képet ad az ember szellemi küldetéséről. Az opálokat isteninek tekintették, mert kapcsolatban álltak a Pachamama istennővel. Szellemi szinten segít a tisztánlátás aktiválásában. Útmutatást nyújt az élet nagy utazásához, elősegítve benned a létezés tudata és a belső tudás közötti kapcsolatot. Ez a kő a szeretetre és az erőszakmentességre szólít fel. Mivel a szellemmel és a tisztítással kapcsolatos erős tulajdonságai vannak, ideális amulett a negatív energia ellen. Lehetővé teszi az emberek számára, hogy spirituális békét találjanak.

Köszönettel Susan

 

Webáruház készítés