Blog

Az MWO és a skaláris hullámok a passzív használat, EMF védelem.

2021.11.18 21:27

A második lehetőség az MWO használatára a „ passzív mód ”. Ebben az esetben az antenna energiát gyűjt a környezetből, és széles frekvenciatartományban oszcillálja. Az ilyen terápiák nagyon biztonságosak, és nincs ismert mellékhatásuk. Az egyetlen hátránya az, hogy a terápia hatékonyságához hosszú távú expozícióra van szükségünk az MWO antennának.

Ezek az antennák gyakorlatilag skaláris hullámokkal dolgoznak A skalárhullámok (más néven Tesla-hullámok vagy longitudinális hullámok) nem hertz alakú energiák, és gyorsabban mozognak, mint a fénysebesség. A skalárhullámokat James Clark Maxwell fedezte fel, és Nikola Tesla bizonyította be az 1920-as években.

A gyűrűk valójában oszcilláló antennagyűrűk vagy nyitott tekercsek. Ezek a gyűrűk valós időben tudnak jeleket fogadni és küldeni. Felfogják a természetes kozmikus energiát és háttérenergiát a környezetből és harmonizáló hullámok létrehozására használják fel , bioenergiát vagy életenergiát szór szét,  ezáltal lehetővé teszi a sejtek számára, hogy visszanyerjék az „egészséges” molekuláris rezgést. Az MWO antenna a legkisebb energiaváltozásra reagál, ami indukciót okoz. Az antenna koncentrálja a környezetből származó energiát, és felerősíti a sejteket (amit valamiféle antennaként, vevőként képzelhetünk el), hogy visszanyerjék természetes oszcillációs ritmusukat , igy ösztönzi a sejteket és a testet az öngyógyításra.

 

Kozmikus energiaként a minket körülvevő éltető energia összességét értem nevezhetjük Prana-nak chinek stb. . Mindig és mindenhol körülvesz és áthat bennünket. Mi is részben kozmikus energiából állunk. Életünk minden másodpercében elnyelünk bizonyos mennyiségű kozmikus energiát. Az élőlények különböző módokon használják ezt a kozmikus erőt. A kozmikus energia pozitív rezgéssé alakul, a testet körülölelő kozmikus energia pedig távol tartja tőlünk a negatív dolgokat és erősíti a szervezetet. A kozmikus energia alapvető fontosságú,

Az MWO antennák növelik az életenergia (más néven chi és bioenergia) beáramlását a testünkbe. Az MWO antennák széles tartományban bocsátanak ki rezgéseket. Így az emberi test sejtjeinek minden frekvenciája le van fedve. Harmonizálja az energia pályákat csakrákat.

A romboló EMF

Környezetünkben rengeteg negatív energia ér bennünket . Gyakorlatilag a mai modern világban energiaszmogban élünk. Az EMF jelentése Electro Magnetic Field. Az EMF alapvetően láthatatlan energiafolyam, amelyek természetes forrásokból (nap, kozmikus sugárzás) és mesterséges forrásokból (mobiltelefonok, mikrohullámú sütők, tévék, rádiók, WiFi, elektromos vezetékek stb. 4G-5G) bocsájtanak ki. A 20. század elején az elektromos energia terjedni kezdett az egész világon. A tudósok hamar rájöttek, hogy a teljes energiát ellátó vezetékek EMF-eket bocsátanak ki. Azelőtt az emberiség a történelem során soha nem volt kitéve mesterséges EMF-sugárzásnak, Ez azt jelenti, hogy testünk manapság természetes és mesterséges EMF-nek is ki van téve. Mindenféle sugárzás által okozott kár a mértéktől függ. A mesterséges elektromágneses sugárzás (amely a geopatikus terhelést is befolyásolja) gátolhatja a sejtek alapvető, elektromos működést, így csökkenti a vitalitást, életerőt és végső soron betegségtüneteket okozhat. Rengeteg cikk tanulmány jelent meg jelent meg pro és kontra nem ennek a blognak a feladata , hogy véleményt alkosson de a Nemzetközi Rákkutatási Ügynökség 2011-ben óvatosságból a 2B (vagyis „lehetséges emberi rákkeltő”) kategóriába sorolta mobiltelefonok elektromágneses sugárzását.

 

 

A skalárhullám energiája képes semlegesíteni az elektronikus eszközök , mobil antennák, 4G, 5G által kibocsátott EMF-sugárzás negatív hatásait . A skalárhullámú eszközök nem blokkolják az EMF-et, hanem pozitív energiamezőt biztosítanak, amely kioltja az EMF-et, illetve az EMF hullámokat harmonizálva átalakítják pozitív energiává. Az EMF hullámok négyszög jelek melyek károsak az emberi szervezetre  , a skaláris hullámok ezeket a jeleket természetes szinusz hullámmá alakítják amely nem káros az élő sejtekre. A passzív skalárhullámú eszközök használata védelmet ad az EMF okozta problémák ellen és harmonikus energiamezővé alakítja át a káros energiát.

A Skalárhullámú eszközök remekül kombinálhatóak kristályokkal. A megfelelően megválasztott kristály energiája ilyenkor integrálódik a lemez által fogadott energiába.

A Garuda ékszer nem folytat gyógyító tevékenységet. Gyógyító ígéreteket nem teszünk, a magyarázatok hipotetikusak. A fent leírtak George Lakhovsky, Nikola Tesla, Bob Beck, Pat Flanagan , Royal Raymond Rife, Eric Dollard és mások munkásságáról megjelent publikációk összegzése. Számos alternatív módszer tudományos kritériumok szerinti hatékonysága még nem teljesen bizonyított. Ugyanez vonatkozik az online áruházban ismertetett termékekre is. A hatásokra vonatkozó minden állítás valószínű és lehetséges, de még nem teljesen tudományosan bizonyított.

 

Webáruház készítés