Blog

A titok arról mikor és miért ne viseljünk túl sok kristályt!

2019.03.04 19:26
Végh Susan
A titok arról  mikor és miért ne viseljünk  túl sok kristályt!

Egy kedves barátnőm kérte ezt az első bejegyzés témájának még február 7.én ahogy elnézem a facebook oldalam bejegyzéseit.  Erika elnézést kérek, hogy nem ez lett az első, de elcsábultam a kapott csomózott karkötőktől és valahogy úgy éreztem, hogy a mögöttes tartalom jobban passzol egy indító bejegyzéshez. Most viszont törlesztem az adósságomat. Sajnos ezt a kérdést mindenki csak felszínesen kezeli. Pl. Hallgass a megérzéseidre, ami igaz is, csak kevés.

 Tehát van-e sok kristály. Minden iskola ebben mást mond van, ahol 3 és van, ahol öt, de például a hét csakra karkötők hét kristályból állnak. Az alább leírtak csak a saját tapasztalataim, de igyekszem érthető logikus indokokkal megmagyarázni. Az alap kiindulás az, hogy tisztességesen megtisztított programozott kristályokról beszélünk. Ezzel most nem foglalkozunk. Amennyiben nem megtisztított programozott kristályról van szó már 3 különböző kő is káoszt okozhat nálad. Továbbá tudni kell, hogy bizonyos betegségeknél nem szerencsés a sok kristály viselése, illetve bizonyos kombinációk viselése, de ez kristálygyógyászati kérdés.

KIOLTÁS

Kiolthatják egymást a kristályok? Egy olvastam azt, hogy ilyen nincs mert a kristályok a természetben is megtalálhatók egy helyen és ez bizonyítja, hogy megférnek egymással. Hát elég nagy….:-). Először is a természetben egy bányában megtalálható kristályok kompatibilisek és csak pár féle van egy helyen. Összesen pedig megszámlálhatatlan kristály létezik. Csak Judy Hall eddig három kristálybibliát írt. Nézzük logikusan az emberek sem passzolnak össze. Minden kristálynak saját egyedi tulajdonságai vannak, ezek a tulajdonságok nem mindig kompatibilisek egymással. Egy példa fáradt fáradékony vagy ezért energia adó kristályt veszel fel pl. carneol-t gránát-ot. Utána felveszel egy csipkeachát karkötőt mellé, amely közismerten nyugtató hatású. Kezded sejteni az eredményt? Őszintén az életben, ha olyan vitaminokat kiegészítőket szedsz, ami megnöveli az energiaszintedet pl. a komoly edzések előtt, gyorsan bekapsz mellé egy nyugtatót? Mond meg mi lesz az edzésed eredménye? Tehát szerintem józan ésszel el lehet dönteni vannak-e inkompatibilis kristályok. Igen vannak.

De mi alapján válassz, ha nem kérdezősködsz akkor van néhány alapelv, amivel nagyon mellé nem lőhetsz,                      illetve a kristályok általában kompatibilisek lesznek.

Ugyanannak a csakrának a kristályai.

Ugyanolyan ill. kompatibilis színű kristályok.

Ugyanolyan vonzási célra használt kristályok. Pl. bőségvonzó kristályok

Azonos rezgési szinten dolgozó kristályok pl. magas rezgésű kristályok.

Azonos ásványi csoport pl. kvarc a kvarccal.

Mennyit? Erre a kérdésre szerintem megint csak a józan ész tud választ adni ugyanis ez tőled is függ. Figyeld magad. Van, aki csak két három kristályt tud elviselni vannak, akik 10-el rohangásznak. Érezni fogod, hogy mikor elég. Ez függ a kristályoktól is minél magasabb rezgésű egy kristály annál inkább érzékeny leszel rá. Ha egy új darab nagyon feszültté tesz vedd le. Adj egy napot magadnak amikor csak azt hordod. Ha akkor nincs probléma akkor csak kevesebb kristállyal kell együtt hordanod.

Rendben van a kezemen 3 karkötő a nyakamon egy lánc mégis amikor meglátod az oldalamon a következő darabot megdobban a szíved ez kell nekem. De ez már az ötödik? Nincs probléma. Azoknak, akik rajonganak a kristályokért nagyon sok darabjuk van, DE nem mindig hordják őket egyszerre. Amikor a fenti példából kiindulva megdobban a szíved az azt jelzi, hogy valami miatt életednek abban a szakaszában erre a kőre van szükséged, és persze lehet, hogy egy olyan darabra pont nincs, amit éppen hordasz. Megint a józan ész. Te mindig ugyanolyan színű ruhát viselsz? Vagy vannak periódusaid amikor azt mondod most valami sárga kell? Akkor ugye leteszed a fekete darabokat mert úgy néznél ki, mint egy méhecske.  Aztán egy napon visszatérsz a feketéhez. Valahogy így van ez a kristályokkal is. Nyugodtan leteheted őket egy időre csak vigyázz rájuk tisztítsd őket töltsd fel. Érezni fogod mikor van újra szükséged rájuk.

Tehát eldöntöttük, hogy önmagában, ha jól vannak megválasztva a darabok, érzésed szerint többet is hordhatsz. (ha rosszul akkor kioltják egymást) és megveszed az áhított darabot. Hallgass a megérzéseidre és felszínesen itt abba is hagyhatjuk a kérdést. Felszínesen.

Valójában itt kezdődik az igazi válasz a kérdésre. A TEREMTÉS.

Ebben van a kulcsa mindennek. Amikor megveszel egy új darabot programozod valamire, hogy a hatása maximális legyen neked is összpontosítanod kell erre a vágyra. Vonzás törvénye ugye emlékszel. A szándékod energia, amivel dolgozol. Vajon egyszerre hány fele tudsz összpontosítani? Hány felé tudod osztani az energiádat? A karkötőd egy emlékeztető is a vágyadra, szándékodra, ha ránézel akkor aktiválod magadban ezt a vágyat, akaratot, elmondod stb. Ezért nem javaslom, új ékszer vásárlásakor túl sok kristály hordását. Szokj hozzá az új darabhoz, ismerd meg. Figyeld a változásokat és állítsd be a szándékod. Ez minimum 10-21 nap, ha türelmetlen vagy akkor ilyenkor hozzá tehetsz egy másik segítő karkötőt. Utána figyeld meg a változást. (Zárójelben egy igazi teremtő „rituálé” 40 napos ezt tőlem megkapod a választott darab mellé)

Az sem mindegy, hogy az adott ékszert melyik oldalon viseled. Egyszerűsítve (nagyon egyszerűsítve) három energia csatorna létezik, a bal oldal a hold csatorna a fogadó oldal, amely a belső éneddel kapcsolatos, a jobb a napcsatorna a teremtő és van a középső a a Sushumna mely a spirituális létedhez kötődik. Ismétlem nagyon leegyszerűsítve, de most ez a cél.

Jaj, ez most egyre bonyolultabb mondod. Nem egészen, logikusan megvilágítom egy példával. A bal kezeden régóta viselsz egy viselsz egy védelmező karkötőt és egy tibeti egészség karkötőt. Megvédenek és karban tartják az egészségedet a jobb kezeden egy szerelem vonzó karkötő mert szükséged volt egy igazi kapcsolatra. Bár, ha meggondolod most már minden rendben csak nem mered levenni őket, hiszen a munkahelyeden sok a negativitás, kellene a folyamatos védelem és nem akarod veszélyeztetni a kapcsolatod. De nagyon kellene egy kis plusz pénz mert hirtelen kiadásaid vannak. És már nagyon régóta vonz egy pénzmágnes karkötő szett. Nos azért vonz mert arra van szükséged. Valószínűleg a kapcsolatod már rendben van. Az életben a pénzre ugyanúgy szükség van a teljes élethez ezt nem kell tagadni vagy szégyellni. Kinek többre kinek kevesebbre. A fentiek szerint a megoldás hagyd meg a bal kezeden a védelmező és az egészség karkötőt. Már összeszoktatok beállítottad őket továbbra is védeni fognak. Egy időre tedd le a szerelemvonzó karkötőt és jobb kezeden hordjad az új pénzmágnes szet-et. Állítsd be a szándékodat csináld végig a 40 napos rituálét. Utána felveheted mellé, ha akarod a szerelemvonzó karkötőt. Vagy lerakhatod egy időre. Így már nem is olyan bonyolult ugye. Hidd el rengeteg egymást erősítő kombináció létezik. Például a pénzmágnes karkötő mellé viselhet egy stressz elleni karkötőt, hogy ha pl. egy kis plusz munkát kapsz a munkahelyeden elviseld az ezzel járó stresszt és a plusz munka plusz pénzt hoz. A lényeg, hogy összpontosítani tudj a szándékodra. Ez határozza meg, hogy mennyi ékszert viselj. A szándék.

Összefoglalva

1.       Minden ékszered legyen tökéletesen megtisztítva és programozva. Így, ha rosszul párosítod őket a legrosszabb, ami történhet, hogy kioltják egymást. Ez elég rossz de negatív hatása nincs.

2.       Figyeld az érzéseidet elárulják mennyit és mit. Lépésenként növeld csak a hordott kristályok számát.

3.       Új kristály vásárlása esetén ne hordj túl sok követ, ismerd meg a kristályt.

4.       Válaszd meg bölcsen a szándékodat és a szándékodnak megfelelő egymást erősítő darabokat viselj.

5.       A 3-4 alapján egyszerre csak egy max. 2 szándék-ra összpontosíts.

6.       Viseld a karkötőket a megfelelő oldalon,

7.       Újra ismételve mindig tisztítsd meg az ékszereidet.

És a nyolcadik nyugodtan kérdezz, ha nem tudsz valamit. Az a célom, hogy az ékszer, amit tőlem vásárolsz valóban változást hozzon. A TEREMTÉS karkötőim, hosszú idő alatt kitapasztalt kombinációk alapján készülnek kombinálva a tibeti spirituális töltéssel és védelemmel csak a szándékot kell hozzáadnod.

Még valami ez rövid kis írás a hordott ékszere vonatkozik. Életünk egy része a lakásunk falai között zajlik. Körülményeink alakulását a környezetünkben elhelyezett kristályok is varázslatosan befolyásolhatják. Ott viszont a szempontok bővülnek nem csak az számít hány és milyen kristályt viszünk be, hanem fokozottan fontos, hogy melyik életterületünkre milyen kristályt használunk. A kristályrácsok készítésében szerzett tapasztalataim és Sa Che kutatásaim alapján ebben is tudok neked segíteni.

                    Köszönöm, hogy végig olvastad, ha kérdésed lenne keress bátran a Garuda Ékszer facebook oldalán.

 

Webáruház készítés