Blog

Garuda modern gyógyító szakrális ásványékszerek. 3.

2020.11.24 20:33
Végh Susan

Az univerzum kulcsa 3-6-9 –

„Ha ismernéd a 3 6 és a 9 nagyszerűségét, kezedben lenne az univerzum kulcsa.”

― Nikola Tesla

Tesla talán legvitatottabb kijelentése melyen azóta is nagyon sokan dolgoztak. Azt mindenki tudja, hogy Tesla megszállottan kutatta a természet és az univerzum titkait és a hozzáférést az univerzum szabad energiájához. A történet teljességéhez tartozik, hogy Teslára nagy hatással volt a védikus energia és időszemlélet. Tesla 1893-ban ismerte meg Swami Vivekananda-t a yogi az elsők között hozta nyugatra a védikus filozófiát. Barátok lettek amikor Vivekananda a világvallások parlamentjébe ment Tesla a feljegyzések szerint elkísérte. Ez a megközelítés volt ami befolyásolta Tesla energiáról alkotott elképzeléseit.

„Minden érzékelhető anyag egy elsődleges anyagból származik, egy finom és felfoghatatlan létezésből, mely kitölti a teret és amit akashának vagy ragyogó éternek is neveznek, és amelyet az életet adó prána vagy kreatív erő befolyásol. Ezáltal jön életre végtelen ciklusban minden dolog és jelenség.” – Nikola Tesla

Látszik, hogy Tesla pontosan ismerte a Prána , Akasha jelentését. Vivekananda levelezéseiből kiderül, hogy Tesla matematikailag igazolni akarta ezt a világképet, sőt még az időpont is megvolt.

„A jövő héten elmegyek, hogy lássam ezt az új matematikai bizonyítást. Ugyanis ebben az esetben a védikus kozmológia a legbiztosabb alapokra kerül.” - Swami Vivekananda

Mégsem került soha napvilágra semmi. Tesla több nyilatkozatában jelezte, hogy vannak olyan felfedezései, amelyre az emberiség még nem elég érett, lehet, hogy ez is egy ilyen volt? Több eszközéról ma sem tudjuk, hogyan működött. Lehet, hogy a 3-6-9 is egy ilyen titok volt részról. Voltak ezzel kapcsolatban furcsa szokásai állítólag mielőtt bement valahova háromszor megkerülte a háztömböt, csak olyan szobában volt hajlandó megszállni, ahol a szobaszám osztható volt 3-mal, az evőeszközeit mindig 18 (1+8=9) szalvétával tisztította meg és még sorolhatnánk. Az biztos, hogy nagyon komolyan vette ezt a 3 számot.

Sokan próbálták megfejteni ezt a rejtélyt, de leginkább Marko Rodin az Örvény Matematika megalkotójának sikerült és ezt a munkásságáva is igazolta (Rodin tekercs)

Matematikailag életünket leginkább a mértani sorozatok befolyásolják. Vegyük a legalapvetőbbet, amely a sejtosztódást is leírja, 1 sejtből lesz 2 abból 4 ,8 és így tovább.  1,2,4,8,16,32,64,128,256…. Ha a számokat a numerológia szabályai szerint megnézzük (pl.128-1+2+8=11 1+1=2 ) akkor a következőt látjuk 1,2,4,8,7,5,1,2,4,7,5,1… Mindig ezt az ismétlődést és soha nem szerepel a 3 a 6 vagy a 9. Rodini szerint az 1,2,4,5,7,8 számok fizikai világunkhoz kötődnek. A 3-6-9 egy magasabb szinthez kapcsolódnak. Ezek a számok egy vektort képviselnek átjárót a 3. és negyedik dimenzió között melyet áramlási mezőnek nevez egy magasabb dimenziós energiának mely befolyásolja a többi szám energia körét.

Ha megnézzük a 3-at és a 6-ot akkor az előbbi geometriai sorozatot leképezve ezt látjuk 3,6,12,24,48… Ha itt megnézzük a számjegyeket 3,6,3,6,3 és még mindig sehol a 9-es. pedig 3+6=9

A 9 es ugyanis egy különleges szám a fenti sorozatban 9,18,36,72 az eredmény mindig 9,9,9,9. A kilencel bármit csinálhatsz szorozhatod oszthatod az eredmény mindig 9. Már ez is jelzi hogy a 9 egy különleges szám mindennek az egysége az univerzum irányítója. Rodini szerint (ha megnézzük a vortex ábráját) a 3 az 1,2,4 a 6 az 5,7,8 számokat vezérli a 9 pedig a 3at és a 6-ot. Rodini és követői szerint a 369 számok valóban az univerzum kulcsai, kulcs a szabad energiához, a spirituális energiához. Nem hiába nevezik a Örvény matematika hívői a 369-et isten matematikai ujjlenyomatának.

A történelem során a 3-as szám, az ősi civilizációknál a kultúrában, a vallásban, a szellemiségben, sőt a tudományban is nagy szerepet játszik. Jelzi az egységet, a tökéletességet, az alkotást, az alapokat, sőt a kozmoszt is. A 6-os szám az első számhoz (3) képest a kétszerese, kétszer olyan erőteljes, bár alá van vetve az egyetemes kettősségnek vagy a nemek törvényének, a női és férfi energiáknak, mint a Yin / Yang.  A kilences szám a csúcspont, a hármasok ékköve, a háromszor három. Jelentősége isteni, képviseli mind a szingularitást, az egész kiindulópontját, az ürességet, a mindent és a semmit.

És valóban, ha körbe nézünk állandóan a 369 -be ütközünk. A föld átmérője 12 756 km 1+2+7+5+6=21 2+1=3 és a naptól számított 3. bolygó, a naprendszer 9 bolygóból áll. Nap körüli keringési ideje 365,25 nap =3 sűrűségé 5,52 g/cm3 =3. Egy nap 24 óra =6 egy óra 60 perc. A kör 360 fokos, ami 9 és akármennyi azonos részre osztod a fokok mindig a 9-es számot mutatják. A szolfézs frekvenciák 9,3,6,9,3,6 mintát követik, a Schumann frekvencia a föld szívverése 7,83 Hz 7+8+3=18 1+8= 9. Spirituálisan a jelentősége hatalmas minden vallásban megtalálható kezdve a szentháromsággal, Gizai piramisok két hármas csoportban állnak, a Hindu és buddhista mala 108 szemből áll az iszlám 99 ből az ortodox keresztény csotki 33-ból. Mintha világunkat tényleg a 369 szellemében tervezték volna és a régi időkben pontosan ismerték volna használatát.

Kristály és energia gyógyászként ismerem a Prana-t az univerzális energiát melyről Tesla is beszélt. Tudom, hogy körülöttünk minden energia és rezgés. Numerológiai kalandozásaim alatt megtanultam, hogy a számoknak is megvan a maguk energiája. A Tesla kód a Vortex elméletek szerint elménk és tudatunk szintjén hat. Kaput nyit egy felsőbb dimenzióba az általuk generált örvény szabad és tiszta energiát vonz. Segítséget ad hogy kapcsolatba kerülj az univerzum energiájával és azt az életet éld amelyről álmodsz. Ennek a tudásnak a birtoklása azt jelenti, hogy az életet és a mindennapi alkotásainkat tudatos szingularitásként sajátítjuk el elménk egy részével azonban, itt vannak a kulcsaink, amelyek összhangban állnak az univerzummal, és olyanná válunk, amiről csak álmodunk megoldhatjuk létünk és célunk rejtélyét, egységesek lehetünk a Forrással, testben, elmében és szellemben.

A 369 ékszersorozatban a kristályok rezgését kombináltam a 369 számok rezgésével. A kombinációkat hosszú idők tanulmányai után alkottam meg Tibeti kristály és Prána energia gyógyász tapasztalataim alapján.   Minden egyes darab szakrálisan védett térben készül szakszerűen megtisztított és a legtisztább életenergiával feltöltött ásványokból (lásd a bemutatkozásom), kiegészítve a 369 varázslatos rezgésével.

Kérlek ne feledd, az alternatív gyógyászat nem helyettesíti a hagyományos gyógyászatot egészségügyi panaszaiddal feltétlenül fordulj orvoshoz.

A Frekvenciák ékszerkollekció és a Fibonacci, valamint 369 szekvencia ékszerekben való használata formatervezési mintaoltalom alatt áll. Másolásuk, felhasználásuk jogellenes és jogi lépéseket von maga után. A weboldalamon található anyagok, leírások stb. saját szellemi tulajdonomat képezik és szerzői jogi védelem alatt állnak.

Webáruház készítés