Blog

Garuda MWO polarizáló korong használata

2021.11.18 21:30

A korong Georges Lakhovsky által tervezett Multi Wave Oscillator alapján készült . A polarizáló korong összegyűjti a környezet energiáját és a kozmikus energiát és harmonizálja az emberi test számára. Testünkben sejtjeinkben visszaállítja a természetes rezgéseket. Segíti az öngyógyító folyamatokat. Az MWO antennák növelik az életenergia (más néven chi és bioenergia) beáramlását a testünkbe. Az MWO antennák széles tartományban bocsátanak ki rezgéseket. Így az emberi test sejtjeinek minden frekvenciája le van fedve. Az MWO antenna a legkisebb energiaváltozásra reagál, ami indukciót okoz. Koncentrálja a környezetből származó energiát, és felerősíti a sejteket (amit valamiféle antennaként, vevőként képzelhetünk el), hogy visszanyerjék természetes oszcillációs ritmusukat , igy ösztönzi a sejteket és a testet az öngyógyításra.

A leghatékonyabb kezelési mód a csakrák kezelése ill. a helyi kezelés. Azonban ha legjobb eredményt szeretné elérni tartózkodjon minél többet a korong közelébe vagy olyan helyen ahol pl. egy másik korong található. Tegye az iróasztalára vagy táskájába, alváskor az éjjeli szekrényre. Kiváló megoldás ha egy személyes polarizálóval párban használja amennyiben a korongot nem szeretné magával vinni. Amikor a korong közelében tartózkodik szervezete folyamatosan pozitív energiamezőben lesz mely segíti a gyógyulást és regenerációt.  Hatásos módszer még meditáció közben a lemezt a kezében tartani.

 

Kezelések során mindig a korong oszcilláló antennákkal ellátott oldala legyen a test felé. Ha csak környezetében helyezi el akkor álló helyzetben a legkülső antenna nyitott fele nézzen felfelé. Ha vízszintesen helyezi el a korongot a legjobb hatásfokot úgy éri el, ha a külső antenna nyitott fele észak felé néz !

Használata csakra kezelésre.

A hét fő csakra testünk energetikailag leglényegesebb pontjai a csakrák elzáródásai , müködési zavarai hosszú távon egészségügyi problémákhoz vezet. A lentiekben megadtam néhány tünetet melyek jellemzőek lehetnek egy-egy csakra működési zavarára. A kezelés ruházaton keresztül is ugyanolyan hatékony.  Egy kezelés a felső két csakrán 3 perc ! Az alsó 5 csakrán 8-10 perc! Idősebb embereknél kezdetben rövidebb idő is lehet. Ha egymás után kezeli az összes csakrát kezdetben felezze meg az időket ! A kezelések előtt és után fogyasszon sok vizet a méregtelenítés segítésére.

Gyökércsakra - Helyezze a lemezt ülő helyzetben kissé maga alá, mintha kicsit ráülne a kezelés ideje 8-10 perc !

Tünetek: székrekedés, hasmenés, alsó hátfájdalom, ízületi problémák, érrendszeri, keringési és vérnyomás problémák, vérszegénység, csonttal összefüggő betegségek, immunrendszeri betegségek:  fog- és ínyproblémák, álmatlanság, krónikus fáradtság, súlyproblémák, stb. A kiegyensúlyozott gyökércsakra által okozott pozitív mentális aspektusok:  életenergia fejlesztése, akaraterő, kitartás,  életerő.

Szakrális csakra - Helyezze a lemezt a szeméremcsont fölé a kezelés ideje 8-10 perc !

Tünetek:  kevés önbizalom,a libidó hiánya, táplálkozási zavarok, vizeletürítési problémák,krónikus hátfájás, lép és epehólyag problémák, gyakori vesefertőzések, kiegyensúlyozatlan érzelmek, függőségekre való hajlam, szexuális zavarok, reproduktív rendszer problémái . A kiegyensúlyozott szakrális csakra által okozott pozitív mentális aspektusok: vitalitás, kreativitás, gyógyító energia, kreativitás, szenvedély, öröm.

Napfonat csakra - Helyezze a lemezt a szeméremcsont fölé a kezelés ideje 8-10 perc !

Tünetek: Cukorbetegség, gyomor-bélrendszeri betegségek, májproblémák, hasnyálmirigy-gyulladás, epekő, mellékvese betegség, lép rendellenességek, étkezési zavarok,elhízás, anorexia, veseproblémák, idegi kimerültség. A kiegyensúlyozott napfonat csakra okozta pozitív mentális aspektusok: önmagad elfogadása, együttérzés, érzelmek, empátia, érzékiség, kitartás és spontaneitás.

Szívcsakra- Helyezze a lemezt a melkas közepére a kezelés ideje 8-10 perc !

Tünetek: szív- és érrendszeri betegségek, szívritmuszavarok, tüdőbetegségek, immunrendszeri betegségek: allergia, influenza, krónikus fáradtság, váll- és karproblémák, hátproblémák, fásultság, érzelmi leválás, a szeretet és a hit hiánya. A kiegyensúlyozott szívcsakra által okozott pozitív mentális aspektusok: szeretet és kedvesség másokkal szemben, melegség és együttérzés, mély kötődés más lényekkel, önszeretet érzése, művészi kifejezésmód, tolerancia.

Torokcsakra- Helyezze a lemezt a torkára. A kezelés ideje 8-10 perc !

Tünetek: Pajzsmirigy betegség, torokbetegségek, száj- és ínybetegségek, nyaki fájdalmak, megfázás, megfázás, krónikus hörghurut, sejtanyagcsere zavarok, idegesség, szorongás. A kiegyensúlyozott torokcsakra okozta pozitív mentális vonatkozások: kommunikációs készség, kiegyensúlyozott önkifejezés, tanulásra való összpontosítás képessége, racionális gondolkodás.

Harmadik szem csakra - Helyezze a lemezt a homlokára. A kezelés ideje maximum 3 perc !

Tünetek: agy rendellenességei, szembetegségek, fejfájás: feszültség, migrén, szédülés, fülbántalmak, agyalapi mirigy zavarai, anyagcserezavarok, Neurológiai rendellenességek.

A kiegyensúlyozott harmadik szem csakra által kiváltott pozitív mentális aspektusok: spirituális összekapcsolódás, magabiztosság, kreatív energia, megvilágosodás, nyitottság új ötletekre, saját gondolatok irányítása.

Korona csakra – Helyezze a lemezt a fej tetejére. A kezelés ideje maximum 3 perc !

Tünetek: Idegrendszeri betegségek, lelki betegségek: depresszió, mániás depresszió, skizofrénia, pszichózisok, neurózisok, epilepszia, agydaganatok, agyhártyagyulladás, fényérzékenység.

 A kiegyensúlyozott koronacsakra okozta pozitív mentális aspektusok: kapcsolat a világegyetemmel, spirituális erő, spiritualitás felé fordulás, vallásosság, hit, széleskörű tudás, spirituális belátás.

A felső két csakra kezelésekor amennyiben szédülni kezd rövidítse le a kezelést. Egy nap csak egy kezelést végezzen. A Garuda korong erős hatása miatt idős és beteg emberek, kezdetben csak maradjanak a korong hatótávolságán belül. Később csak rövidebb 2-3 perces kezelésekkel kezdjék. A kezelések során figyeljék testük reakcióit , kellemetlen érzések esetén fejezzék be a csakrák kezelését és térjenek át rövidebb alkalmakra. Gyermekek esetében ne alkalmazzanak csakra kezelést , nagyobb gyermekeknél 1-2 perces kezelési időket tartsanak. Lokális kezelésre vagyis nem a csakrapontok esetén például karok, lábak izületek a gyermekek esetében is alkalmas és javasolt a lentebb találhatóak alapján.

Egyéb kezelések

Lokális kezelés vagyis nem a csakrapontok esetén például karok, lábak izületek helyezzék a korongot a problémás testrészre 10-20 percre. Ezt a kezelést naponta 2-3 alkalommal megismételhetik. Kezdetben bizonyos betegségeknél furcsa vagy kissé felerősített kellemetlen érzést érezhet, de ne ijedjen meg, mert ez csak azt jelenti, hogy a szervezet reagál a kezelésre. Amint az energiatárcsák enyhítik a fájdalmat és a kényelmetlenséget, ez megszűnik. Ezenkívül az eltávolításkor olyan érzés lehet, hogy a lemez még mindig ott van, ez teljesen normális, és azt jelenti, hogy még mindig van maradék energia a területen.

Stressz csillapítása . Tartsa a korongot a két keze között. Rövid idő alatt érezni fogja, hogy megnyugszik.

Alvás minőségének javítása : A nap folyamán általában a leghosszabb időt 8 órát alvással töltünk, ezért a korong ideális helye a hálószóba . A lehetőségek függvényében helyezd a korongot kb. 1 m távolságra az ágytól a nyugodtabb pihentetőbb alvásért . Kombinálhatod alvást segítő kristályokkal.

Víz és élelmiszerek pozitív energiával való feltöltése. Tegyen egy pohár vizet a tárcsa közepére kb. 20-30 percre. A korong védelmére ilyenkor használhat egy műanyag fóliát is. A beszámolók szerint a víz és az étel íze megváltozik és energiával telítődik. Az így kezelt vizet használhatja növények öntözésére is. A koronggal energiával tölthet fel minden természetes növényi alapú , étrendkiegészítőt, homeopátiás szereket és kozmetikai szereket is feltölthet energiával mely felerősíti és harmonizálja a készítményt.

Háziállatok kezelése . A korongot háziállatok kezelésére is használhatja , ők ugyanúgy ki vannak téve a negatív környezeti hatásoknak sőt az embereknél érzékenyebbek a környezetükre. A lemez széles spektrumú frekvenciái az Ő egészségükre is pozitívan hatnak. Sérülés betegség esetén helyezze a lemezt a fájdalmas területre. Legyengült állapotú kedvencek esetében rá vagy közvetlenül mellé. Ne lepődjön meg rajta, ha kedvence a gyógyulás után sem akar megválni a korongtól. A háziállatoknak is vannak csakráik , ha pontosan utánanéz a pontok helyének pár perces csakra terápiát is alkalmazhat.

 

A Korong nem gyógyító eszköz. Nem helyettesíti a hagyományos gyógyítást. A Garuda ékszer nem folytat gyógyító tevékenységet. Gyógyító ígéreteket nem teszünk, a magyarázatok hipotetikusak. A fent leírtak George Lakhovsky, Nikola Tesla, Eric Dollard és mások munkásságáról megjelent publikációk összegzése. Számos alternatív módszer, tudományos kritériumok szerinti hatékonysága még nem teljesen bizonyított. Ugyanez vonatkozik az online áruházban ismertetett termékekre is. A hatásokra vonatkozó minden állítás valószínű és lehetséges, de tudományosan még nem teljesen bizonyított. Az eszköz csak saját felelősségre használható.

Webáruház készítés