Blog

Gyógyító Buddha meditációs energia csomag! + öngyógyító rituálé

2020.05.08 19:16

Tibeti kristálygyógyász és Prána energia gyógyász vagyok ezért kicsit hazahúzott a szívem amikor az első energia csomagot összeállítottam nektek. (Bár jelen körülmények között a választás még logikus is) Ezekhez a csomagokhoz nem csak kristályokat használok, hanem mint látjátok szobrokat is.  Hogy miért használok szobrokat? Tapasztalataim szerint az első lépések idején sokunknak könnyebb így megfogalmazni a céljainkat ez egyfajta vizualizáció a szobor az univerzum megtestesítője. A tradicionális módon készült réz szobroknak egyébként tapasztalataim szerint is nagyon erős spirituális kisugárzásuk van. A másik ok, hogy ezek a szent tárgyak védelmet adnak, illetve megerősítik a védelmet környezetünkben. A modern prána gyógyítás alapítója Choa Kok Sui mester is külön kitért erre könyvében. „A szent tárgyak és vallási ereklyék ugyancsak képesek megvédeni bennünket…. kivált, ha meg vannak áldva, ezeknek nagy védőerejük van.” Persze ez lehet egy kereszt egy szentkép kinek kinek a saját hitvilága szerint.

Gyógyító Buddha oszlassunk el egy félreértést. Az igaz, hogy elsődlegesen a Gyógyító Buddha gyakorlata a Tibeti orvoslás szíve. A Gyógyító Buddhát tartják a legfelsőbb gyógyítónak, az orvosok királyának, a vele való meditáció állítólag minden betegséget meggyógyít. A Gyógyító Buddha azonban ennél jóval több is. Nem csak a tüneti betegségeket orvosolja hanem megszabadít minket azoktól a negatív lelki okoktól is melyek betegséget okozhatnak. Védelmet nyújt számodra nem csak a betegségek, hanem balesetek és természeti katasztrófák ellen. Óv a nélkülözéstől és szegénységtől képes vagyont hozni a rászorulóknak. Támogatja szellemi fejlődésedet. A hit szerint tisztítja a Karmádat és gyógyítja a karmikus betegségeket. Vagyis a vele való meditáció számos téren segítheti életedet, bár elsődleges funkciója testi és lelki egészséged. Nálunk mindenkinek van az ágya mellett egy pici gyógyító buddha

A csomag tartalma

1 db Nepálban készült kézzel vésett gyönyörű réz Gyógyító Buddha szobor kb. 4,5 cm, A szobor áldott.

1 db. Ametiszt drúza. Az ametiszt egy csodálatos kő, gyógyító és tisztító tulajdonságai legendásak. Nagyon erős védelmező kő melynek magas a spirituális rezgése. Ametiszt véd a negatív energiáktól tisztítja a teret, a negatív energiát pozitív, szerető energiává alakítja. Gyógyító kisugárzása folyamatosan érezhető, segít meditatív állapotba kerülni. Bővebben

1db. Hegyi kristály.  A tiszta kvarc az univerzális életerő természetes sugárzója és tárolója, a mester gyógyító. Altávolítja az energia elzáródását a szervezetben., A testet gyógyító energiával tölti fel. Eltávolítja a a negatív gondolatokat.. Megvédi a teret minden negatív energiától, erős védő mezőt hoz létre védve az aurát. A körülöttünk lévő teret megtölti életenergiával (Bővebben a termék oldalan)

1 db. Lápisz lazuli – A Gyógyító Buddha újkori kristálya. A bölcsesség és az igazság egyetemes szimbóluma. Védőkőként a Lapis Lazuli felismeri a pszichés támadást, és blokkolja azt, de segíthet az álmaid is valósággá tenni! Növeli a szellemi képességeid, aktiválja a magasabb elmét, és élesíti a memóriát. Kiváló meditációhoz, segít a lelki célod tudatosításában az életedben. Azt mondják, aki ehhez a kőhöz vonzódik, ez egy jele annak, hogy készen áll az ajtók megnyitására a világegyetem mágiája és csodája felé.

1db. Szodalit - A Szodalit a 12 mesterkristály egyike. A Szodalite az ősi civilizációkba nyúlik vissza, a jelentése az éteri energiához kapcsolódik, amely elősegíti az önkifejezés legmagasabb formáját. Könnyű, nyugodt energiát bocsát ki, amely megtisztítja az elmét. Kiválóan alkalmas meditációra és belső utazásra és minden más kőnél jobban kiküszöböli a bűntudatot és a félelmeket. Nyugtató kisugárzása ideális azok számára, akik túlérzékenyek vagy hajlamosak szorongásra, megteremti az érzelmek egyensúlyát

1 db, ametiszt kristály lásd feljebb

1 db szelenit töltőrúd – Nagyon erős kő, amely hatékonyan megtisztítja az aurádat, és eltávolítja a téged körülvevő összes rossz rezgést és negatív energiát. A szelenit áttetsző fehér jellege a szellemi tisztaságot, a fényt és az angyali birodalmakhoz való kapcsolódást képviseli. Ideális a meditációhoz és a spirituális munkához, és elősegíti a kapcsolatteremtést a magasabb tudatossággal. Holdfénnyel napfénnyel tölthetted. Helyezd gyógyító karkötődet, nyakláncod egy szelenit kristályra egy éjszakára és reggelre feltöltődik. (Bővebben a termék oldalan)

1 db. Buddha szodalit ásvány karkötő swarovski kristállyal. A karkötő összekapcsol meditációd témájával mindig viseld meditáció alatt. Éjszakára tedd rá a szelenit rúdra és reggel vedd fel. A szodalite erején kívül a karkötő mindig emlékeztetni fog célodra.(Bővebben a termék oldalan)

1db. nyomtatott életvirág alátét mely a szakrális geometria erejét adja a kristályoknak.

Valamennyi kristályt megtisztítottam, megáldottam programoztam és feltöltöttem a legtisztább életenergiával és sok szeretettel. Kívánom teljesítsék be vágyaidat.

(Férfi vevőim kérem keressenek meg és javaslok a csomaghoz egy férfias  karkötőt ill. elkészítem a férfi változatot.)

Használati jótanácsok kezdőknek, Helyezd el a képen látható módon az alátéten a négy kristályt és a szobrot. Rakd melléjük két oldalra az ametiszt druzát és a szelenit rudat. A karkötőt a bal kezeden viseld. gyújts egy gyertyát, ha teheted egy füstölőt vagy párologtass illóolajat. A kezdeti légzőgyakorlatok alatt fókuszálj a szoborra.  Este helyezd a karkötőt a szelenit rúdra és mondj köszönetet. Reggel vedd fel a karkötődet és mondj köszönetet.

Ígértem egy öngyógyító rituálét is a Gyógyító Buddhával. Ttibetben ősidők óta úgy tartják, hogy a Gyógyító Buddha mantrája varázslatos gyógyulást eredményez és már többszáz éve tudták, hogy a víz programozható (Garuda kristályelixír palack ). Ez a gyakorlat többszáz éves. Készülj neki a meditációnak pl. az előbb leírt módon. Vegyél egy nagy pohár vizet egy tiszta átlátszó jelmentes pohárban és helyezd el az „oltáron” a szobor közelében. Ismételd el hangosan 108-szor a Gyógyító Buddha mantrát. Idd meg a pohár vizet. A tibetiek úgy tartják, hogy a víz magába szívja a Mantra erejét és a Gyógyító Buddha áldását. Ismételd meg a gyakorlatot minden nap.

A Gyógyító Buddha mantrája fonetikusan TEJATA OM BEKANZE BEKANZE MAHA BEKANZE RADZA SZAMUDGATE SZOHA

Köszönöm, hogy velem tartottál és remélem utazásod boldog lesz. Kérlek bármilyen kérdésed van keress meg.

Üdvözlettel.

Susan

 

 

Webáruház készítés