Blog

Szent helyek, hogyan használd a vonzás törvényéhez!

2019.03.18 19:11
Végh Susan
Szent helyek, hogyan használd a vonzás törvényéhez!

A Facebook bemutatkozó oldalam végén láthattok egy mondatot, hogy „szent helyek készítésével, oltárokkal is foglalkozom. Ez a munkám „gyógyítási” oldala, erről szeretnék veletek megosztani pár gondolatot. (Az eredeti bejegyzés kétszer ilyen hosszú volt, akit érdekel azzal megosztom egyéb tapasztalataimat is de most egy rövidebb változatot mellékelek).

Kezdjük, azzal mi az a szent hely. Számomra a szent hely egyszerűen egy helyet jelent ahová leülhetsz egy rohanó nap után és azt mondhatod itthon vagyok, békében vagyok, önmagam vagyok. Ahol egy pillanatra elcsendesedhetsz. A szent hely nem konkrétan a vallásról szól, hanem rólad és az univerzumról. Célja, hogy elmédnek segítsen átállni a napi stresszről és megteremteni a gyógyulásodat vágyaidat. 

Ezzel a céllal alkottam meg a szent hely csomagokat is. Azoknak a „kezdőknek” akiknek az induláshoz egy kis segítségre van szüksége. Nevezzük induló csomagnak, de te használhatsz teljesen más dolgokat is. Egyáltalán mi szükség erre kérdezed? A tapasztalat az, hogy ha valamilyen szinten nem teszel egy kis helyet spirituálisan személyessé akkor sokkal kisebb sikerrel tudsz ellazulni. Ha megvan a hely. Ülj le gyújts meg egy gyertyát egy füstölőt. Az előkészületeid rituáléja szintén segít az agyadnak, hogy lekapcsoljon és összekapcsolódjon az univerzummal. LÉLEGEZZ. A lélegzet az élet, az univerzum. Végezz hasi légzést lassan. Szívd be a levegőt úgy, hogy közben elszámolsz lassan minimum négyig (később emelheted hétig). Vedd kezedbe a kristályodat, koncentrálj rá és mondj köszönetet. Emlékszel az előző bejegyzésre, csak mond, hogy köszönöm. Ismételd el nem kell istenhez imádkoznod csak mond, hogy köszönöm. Ülj még egy kicsit csendben addig amíg jólesik. Kb. 15 perc az életedből.  Amit tapasztalni fogsz pár hét után. Nyugodtabban alszol. Kevesebbet forgolódsz elalvás előtt álmatlanul. (ha nagyon kattog az agyad csak ismételd el párszor Köszönöm.) Hangulatod javul összességében jobban érzed magad a bőrödben. Boldogabb leszel. Biztosan nagyon egészséges életet élsz hetente eljársz háromszor fittness terembe, hogy karban tartsd magad. Tedd fel magadnak a kérdést vajon a lelkemnek nincs szüksége tornára? Tekintsd ezt tulajdonképpen egy lelki fittnessnek.

Hogyan használhatjuk ezt a helyet a vonzás törvényéhez? Gondolom ez érdekel a legjobban? Ha kialakul benned a helyhez kötődő kapcsolat akkor ezen a helyen jobban el tudsz lazulni és jobban fogsz tudni koncentrálni. Példának elmondok egy rituálét mondjuk az egészségre. Ehhez most segítségül hívom a medicine buddha készletet. Ebben minden benne van, ami az induláshoz kell. Egy élet virág alátét négy kristály lápisz lazuli, dumortierit, szodalit, hegyikristály, és egy pici gyönyörű gyógyító buddha szobor.  Az egész elfér egy 20*20 cm-es helyen. Miért használok szobrokat? Tapasztalataim szerint az első lépések idején sokkal könnyebb így megfogalmazni a céljainkat ez egyfajta vizualizáció a szobor az univerzum megtestesítője. Személyes tapasztalatom, hogy a tibeti/nepáli tradicionális módon készült réz szobroknak egyébként nagyon erős spirituális kisugárzásuk van.

Szükséged van egy gyógyító buddha szettre és egy teremtés egészség karkötőre. Vágj le egy kicsiny kb. 8 mm. széles 10 cm hosszú papírcsíkot. Vedd fel a karkötőt a bal kezedre. Ülj le és lélegezz lassan nyugodtan. Írd fel a célodat a papírcsíkra a hátoldalára írd rá köszönöm háromszor. Ujjaid között tekerd össze és helyezd a szobor belsejébe.

Vedd kezedbe az egyik kristályt és mond el 7-szer. Vonzom magamhoz az egészséget a gyógyulást. Hálás vagyok az egészség ajándékáért Köszönöm. Ismételd meg mind a 4 kővel. Este amikor lefekszel szintén. Éjszakára a karkötőt helyezd egy kis zacskóban a rács mellé. Ha napközben ránézel a karkötődre elismételheted. Ideális esetben 40 napon keresztül kéne naponta elvégezni, hogy elméd tökéletesen átálljon az egészség gondolatára. Ne feledd a rituálé sokat segít az elméd behangolásában, de az egészséget a te gondolatod teremti meg.

Természetesen a többi csomaghoz is tartozik sokféle útmutató, de szerintem a lényeget már most is érted. Ha kérdéseid lennének keress meg. 

Webáruház készítés