Blog

A Szolfézs frekvenciák hatása és a skalárisan programozott kristályok !

2022.04.29 16:06

Az egyes Szolfézs  frekvenciák hatásai

174 Hz

A gyógyítók világa természetes érzéstelenítőként és a tudatos evolúció alapjaként írja le. A tónus különösen hatásos a hát alsó részén, a lábfejben és a lábakban jelentkező fájdalmak esetén. A legalacsonyabb szolfézs hangként ez a kezdete a fizikai és érzelmi aura gyógyulásának. A 174 Hz-es szolfézs frekvenciájú zene rendkívül jótékony és hatékony a fájdalomcsillapításban. Természetes érzéstelenítőként jelenik meg, és segít meggyógyítani a körülötted lévő beteg aurát. A 174 Hz-es frekvencia biztonságérzetet, biztonságot és szeretetet kölcsönöz szerveidnek, és arra ösztönzi őket, hogy tegyenek meg minden tőlük telhetőt.

  • Csökkenti a fájdalmat és a stresszt
  • Megkönnyebbülést hoz és ellazít
  • Varázslatként hat az agyszövetekre, és fokozza az érzelmi erőt, ami a biztonságérzetet, a szeretetet és a bátorságot ösztönzi, és segít az ember gyors gyógyulásában.
  • a legjobb forrás a jobb koncentrációhoz.
  • A 174 Hz-es frekvenciájú zene különböző csomópontokat és háttérhangokat tartalmaz, amelyek közvetlenül hatnak a csakrákra, és fejlesztik azt a gyógyító erőt és energiát, amelytől jobban érzi magát.
  • A 174 Hz-es szolfézs frekvenciájú zene kiváló módszer az érzelmi fájdalmak csökkentésére is. Azok, akik elveszítettek valakit, vagy elfelejtettek boldogan élni, pozitív eredményeket érhetnek el ezzel frekvenciával.

285 Hz

A frekvencia a fizikai testben lévő kisebb sebek, például égési sérülések és sérült szövetek kezelésében szolgál. A 285 Hz-es hang a sejtek megfiatalítását is elősegíti, hogy segítsen helyrehozni a szervek károsodását. Ez a frekvencia segít visszaállítani a szövetet eredeti formájába. A 285 Hz befolyásolja az energiamezőket, és üzenetet küld nekik a sérült szervek szerkezetének helyreállítására. Ezenkívül megfiatalítja és energikussá teszi a testet. Ez egy jó frekvencia az otthonra vagy a munkahelyen , mivel befolyásolja a pozitív energiamezőt körülötted és környezeted körül. Javítja az alvást , regenerál

396Hz

Ez a frekvencia felszabadítja az energiát, és jótékony hatással van a bűntudat érzésére. Megtisztítja a bűntudat érzését, amely gyakran a megvalósítás egyik alapvető akadálya, lehetővé téve a célok legközvetlenebb elérését. Megszabadít a bűntudat és a félelem érzésétől azáltal, hogy lebontja a védekező mechanizmusokat. A 396 Hz-es frekvencia felkutatja a rejtett akadályokat, a tudatalatti negatív hiedelmeket és ötleteket, amelyek a jelenlegi helyzeteidhez vezettek. Ezt a szolfézs frekvenciát arra is használják, hogy megszüntessék a gyászt örömmé változtassák. A biztos alapok kialakítására szolgál, azzal a céllal, hogy a negatív érzelmeket pozitívvá változtassa, valamint célokat tápláljon és álmokat határozzon meg.

  • Erőt ad a céljaidhoz.
  • Felszámolja a bűntudatot, még a tudatalatti mélyén lakozó bűntudatot is.
  • Segít legyőzni a félelmet, amely általában a fő akadálya álmaink és céljaink megvalósításában.
  • Megszabadít a tudatalatti negatív hiedelmektől és gondolatoktól.
  • Fokozza a belső béke megtalálásának képességét.
  • A látens mérgező észlelések és gondolatok felszabadítása.
  • Harmonizálja a testet
  • A gyászt örömmé változtatja.
  • A gyökércsakra kiegyensúlyozására szolgál.

417 Hz

A Szolfézs skála következő fő hangja energiát termel a változáshoz. A 417 Hz-es frekvencia olyan erős, hogy elősegítheti a helyreállítást és eltörölheti a káros élményeket. Ez a frekvencia megtisztítja a traumatikus élményeket és megtisztítja a múltbeli események romboló hatásait. Ha a sejtfolyamatokról beszélünk, az „Re” hang optimálisan ösztönzi a sejtet és annak funkcióit. A 417 Hz-es frekvencia egy kimeríthetetlen energiaforráshoz juttat téged, amely lehetővé teszi, hogy megváltoztasd az életed. A 417 Hz az egyik gyönyörű szolfézs frekvencia, amely köztudottan eltünteti bennünk az összes negatívumot. Ez egy olyan frekvencia, amely változást hozhat; ez jelzi az új kezdetek kezdetét az életben, és olyan erős, hogy képes visszafordítani a negatív eseményeket.

  • Eltávolítja a negatív energiákat a testből. Méregteleníti a szervezetet a negatív energia eltávolításával.
  • Eltávolítja a negatív energiákat otthonról és a munkahelyről.
  • Eltávolítja a negatív gondolatokat és viselkedési mintákat.
  • A negatív eredménnyel járó helyzetek megfordítása.
  • Elősegíti a változást önben és másokban.
  • Elősegíti a trauma utáni felépülést.
  • Kiegyensúlyozza a szakrális csakrát.

 

 

528 Hz

A „Mi” hangot az emberi DNS eredeti, tökéletes állapotának visszaállítására használják. Ez a frekvencia átalakulást és csodákat hoz az életedbe. A DNS-reparáció folyamatát jótékony hatások követik – megnövekedett életenergia mennyiség, tisztaság, tudatosság, felébredt vagy aktivált kreativitás, extatikus állapotok, mint a mély belső béke, tánc és ünneplés. Az 528 Hz aktiválja képzeletét, szándékát és intuícióját, hogy a legmagasabb és legjobb célját szolgálja. Egy 2018-as japán tanulmány kimutatta, hogy az 528 Hz-es frekvenciára hangolt zene jelentősen csökkenti az endokrin rendszer és az autonóm idegrendszer stresszét. Segít csökkenteni szervezetünkben a stresszharmonikus kortizol szintjét, amit a megnövekedett energiamennyiség jótékony hatása követ. Még meghökkentőbb volt, hogy ez a frekvencia körülbelül 20 százalékkal növelte a sejtélettartamot.

Az 528 Hz-es szolfézs frekvencia szeretetfrekvenciának, csodahangnak, átalakulás frekvenciájának nevezik és ennek a hangnak a rezgése központi szerepet játszik a teremtésben. A természeti világban általánosan előforduló rezgésekhez való viszonyáról ismert. Valójában vannak, akik úgy vélik, hogy az 528 Hz az a frekvencia, amelyben maga a Föld energiája rezeg.   Az 528 Hz fő eredménye a belső egyensúly megtalálása, az egészség megőrzése és az átalakulás ösztönzése. Segít a Solar Plexus csakra kiegyensúlyozásában és hangolásában is, ami segít az önbizalom és az önbecsülés növelésében.

  • Elősegíti a stressz csökkentését, a harmonikus kortizol szintjét szervezetünkben.
  • Átalakulást és csodákat hoz az életedbe.
  • Javítja a DNS-t
  • Pozitív átalakulást teremt
  • Csakrákat gyógyít, amit a megnövekedett energiamennyiség jótékony hatása követ.
  • Segít a Solar Plexus csakra kiegyensúlyozásában és hangolásában is, ami segíti az önbizalmat és az önbecsülést.

639 Hz

Egy másik frekvencia a szent szolfézs skáláról. Ez az ősi szolfézs frekvencia fokozza a kommunikációt, a megértést, a toleranciát és a szeretetet. Lehetővé teszi harmonikus közösség és harmonikus interperszonális kapcsolatok kialakítását. A  kapcsolati problémák kezelésére használható – a családon belüli, a partnerek, a barátok vagy a társadalmi problémák kezelésére. Ha sejtfolyamatokról beszélünk, a 639 Hz-es frekvencia segítségével ösztönözhetjük a sejtet a környezetével való kommunikációra. Ez az ősi szolfézs frekvencia fokozza a kommunikációt, a megértést, a toleranciát és a szeretetet. Mi lenne, ha olyan gyakorisággal ellazíthatnál, amely feldobja a hangulatod és egyensúlyba hozza érzelmeid? Ebben az esetben a 639 Hz-es szolfézs-frekvencia hatékony eszköz lehet az elméd és a tested számára, valamint fellendítheti a pozitivitást az életedben. A 639 Hz tökéletes, ha jelentős szeretetre és pozitivitásra van szüksége, vagy ha párkapcsolati konfliktusokkal küzd.

  • Lehetővé teszi harmonikus interperszonális kapcsolatok kialakítását.
  • Használható párkapcsolati problémák kezelésére – a családban, a partnerek, barátok között.
  • A 639 Hz-es frekvencia segítségével ösztönözhetjük a sejtet a környezetével való kommunikációra.
  • Növeli a pozitív energiát
  • Fokozza a kommunikációt, a megértést, a toleranciát és a szeretetet.
  • Szívcsakra kiegyensúlyozására szolgál.

741 Hz

A 741 Hz fő célja a sejtek, az Önt körülvevő környezet méregtelenítése, valamint a testi-lelki lény megtisztítása. Megtisztítja a sejtet a méreganyagoktól. A frekvencia megtisztítja a testet a különféle elektromágneses sugárzásoktól. A 741 Hz-es szolfézs frekvencia a problémák megoldására és az intuíció felébresztésére szolgál, a hangfrekvenciának alkalmazása hasznos bármilyen jellegű probléma megoldása. A Szolfézs skála ötödik frekvenciája is az önkifejezés erejébe vezet, ami egy tiszta és stabil életet eredményez. Úgy érzed, elvesztetted kreatív éled? Nehezen fejezed ki magad a művészetén keresztül? A 741 Hz  segíthet és akár fokozhatja kreativitásád. Lehetséges, hogy bővítse önkifejezési lehetőségeid és fejlessze intuíciódat. Egyes gyógyítók 741 Hz-et is használnak krónikus fájdalomban szenvedőknél. A 741 Hz-es frekvencia gyakori használata egészségesebb, egyszerűbb élethez vezet, valamint az étrend megváltoztatásához olyan élelmiszerek irányába, amelyeket nem mérgeznek meg különféle toxinok.

A 741 Hz-es szolfézs-frekvencia előnyei

  • Tisztítja a sejteket.
  • Eltávolítja a toxinokat és  a sejteket és szerveket.
  • Megtisztítja a testet és az otthont, a munkahelyet a káros elektromágneses sugárzásoktól.
  • Tisztítja az elmét és a testet, a tudatalattit és a tudatot egyaránt.
  • Elősegíti a kifejezést és a megoldásokat.
  • A torokcsakra kiegyensúlyozására szolgál

852 Hz

A frekvenciát a tudatosság növelésére és a sejtenergia emelésére használják, miközben visszaállítják az eredeti spirituális rend állapotát. A sejtfolyamatok szintjén , a 852 Hz lehetővé teszi a sejt számára, hogy magasabb szintű rendszerré alakítsa át magát. Ha szeretnéd megtapasztalni a belső erőt és a stresszoldást, akkor a 852 Hz lehet a keresett frekvencia. A 852 Hz-es zene képes felváltani a negatív gondolatokat az elmédben pozitívokkal, miközben ébredő intuíciót vált ki. Arra összpontosít, hogy elvonja az elmét a tolakodó és negatív gondolatoktól; ez a gyakoriság segíthet a depresszióval és szorongással küzdőknek. A 852 Hz-es szolfézs frekvencia a tudatosság növelésére és a spirituális rendbe való visszatérésre is szolgál. Állítólag erősíti az intuíciót és megtalálja az egyensúlyt a spiritualitással. Ez a hang segít abban is, hogy mélyen kapcsolódj az univerzumhoz, és magas szintre emeli a spirituális tudatosságot. megnyitja az embert a minden átölelő szellemmel való kommunikációra.

A 852 Hz-es szolfézs-frekvencia előnyei

  • Segít visszatérni a lelki rendbe.
  • Felébreszti az intuíciót.
  • Belső erőt ébreszt.
  • Növeli a sejtenergiát
  • Egyensúlyt teremt az univerzummal
  • A harmadik szem csakra kiegyensúlyozására szolgál.

963 Hz

Ez a hang minden rendszert eredeti, tökéletes állapotára ébreszt. Összefügg a Fénnyel és a mindent átölelő Szellemmel, és lehetővé teszi a közvetlen megtapasztalást, az egységhez való visszatérést. A 963 Hz, más néven Pure Miracle Tones, tiszta csodahang egyet jelent a képzelet felébresztésével és a tobozmirigy stimulálásával. A 963 Hz felébreszti koronacsakrádat (Sahasrara), növeli a jótékony energiákat és rezgéseket, és segít a forrásunkhoz való kapcsolódásban. Érdekes módon a 963 Hz-es frekvenciát néha „az istenek frekvenciájának” is nevezik. Ennek akkor van értelme, ha figyelembe vesszük a koronacsakra azon képességét, hogy összekapcsoljon minket az univerzum egységével. A 963 Hz-es frekvencia létfontosságú szerepet tölthet be gyógyulásunkban és spirituális utunkban! Rezgésből és energiából vagyunk. Amikor a koronacsakra felébred és megnyílik, elérjük a legmagasabb rezgési állapotot, és ez megnyitja a hozzáférést ehhez a végtelen kozmikus energiához. . Lehetővé teszi számodra, hogy kommunikálj az isteni Univerzummal, és érezd az Egységet.

A 963 Hz-es szolfézs-frekvencia előnyei.

  • Minden rendszert sejtszinten is az eredeti, tökéletes állapotára ébreszt.
  • Amikor egy sejtre alkalmazzák, lehetővé teszi egyfajta „sejtmegvilágosodást” és a sejt magasabb szintre való átalakítását.
  • Segít visszatérni az egységhez – a forrásunkhoz. Ha úgy érzed, elszakadtál a világ többi részétől, ez a frekvencia segíthet.
  • A koronacsakra kiegyensúlyozására szolgál

 

A szolfézs frekvenciákat általában hang és zene terápia alkalmával használják, de mint tudjuk a frekvenciák és rezgések bármilyen formában alkalmazhatóak pl. ékszerek esetében is.

Mi a skalárisan programozott frekvencia kristály ? Ez a technológia jelenleg Magyarországon egyedülálló, csak a Garuda ékszernél érhető el.

Egy speciális eszközt igényel mely aktív tápellátású és képes skaláris hullámok előállítására. Az eszköz Tesla és Lakhovsky munkáját ötvözi a szent geometriákkal. A számomra egyedi igények alapján készült eszközre hónapokat vártam (mindenhol alapanyag hiány van), most 2022 április elejére készült el. Egy frekvencia generátor , erősítővel integrált bifiláris Tesla adó és 4 különböző megfelelően beállított skaláris hullám antennát tartalmaz valamint 3 különböző szent geometriát, és Tesla fénymintákat . Az eszköz a betáplált frekvenciának megfelelően skalár hullámokat idéz elő és ezeket koncentrálja. A skaláris hullámok információ hordozók, jelen esetben az információ a betáplált frekvencia. A megfelelő kristályba juttatva ez a hullám a kristály saját frekvenciája mellé beülteti a beprogramozott frekvenciát, mely felülírásig a kristályban marad. (felülírni csak hasonló eszközzel bonyolultabb eljárás során lehet. Bár nem fedi a valóságot , de az elképzelés szempontjából mintha „nyomtatna” a kristályba. Egy lenyomatot képez.

A dolog persze nem ilyen egyszerű különböző alapanyagokhoz különböző tárcsa kombinációk tartoznak. Olyan frekvenciákon kell dolgozni amelyik illeszkedik a választott gyógyító kristály alaptulajdonságaihoz , rezgéseihez. A rossz frekvencia használata helytelenül kiegyensúlyozott kristályt eredményez, és nem kielégítő eredményekhez vezet. Vannak kristályok amelyek egy de a legtöbb általában két egymás melletti szolfézs frekvenciával tölthető fel, bizonyos darabok mint például a tiszta kvarc bármelyik frekvenciával kezelhető. Az alap szériához a szolfézs frekvenciák csakrákra gyakorolt hatása alapján választottam a megfelelő kristályokat.

Lényeges egy kristály csak egy nyomtatott frekvenciát képes tárolni ! Pár külföldi oldalon találkoztam olyan szövegekkel, hogy egy kristály többféle frekvenciát bocsájt ki magából. Hát az üzletért úgy látszik mindent, de ez nem az én stílusom. Persze józan ésszel és egy kis fizikai ismerettel bárki beláthatja, hogy ez lehetetlen. Viszont a kristályok viselését cserélheted egy idő után.

Fontos, hogy csak energetikailag tökéletesen megtisztított és Prána energiával feltöltött kristályok használhatóak. Tibeti kristálygyógyász és Prána energia gyógyászként ez nálam természetes, hiszen minden ékszerem és kristályom ilyen.

 

A frekvenciák és frekvenciamedálok nem gyógyító eszközök. Nem helyettesíti a hagyományos gyógyítást. A Garuda ékszer nem folytat gyógyító tevékenységet. Gyógyító ígéreteket nem teszünk, a magyarázatok hipotetikusak. A fent leírtak Dr. Joseph Puleo , Dr. Leonard G Horowitz, Nikolai Tesla, George Lakhovsky, és mások munkásságáról megjelent publikációk összegzése. Számos alternatív módszer, tudományos kritériumok szerinti hatékonysága még nem teljesen bizonyított. Ugyanez vonatkozik az online áruházban ismertetett termékekre is. A hatásokra vonatkozó minden állítás valószínű és lehetséges, de tudományosan még nem teljesen bizonyított.

 

Webáruház készítés