Blog

Garuda modern gyógyító szakrális ásványékszerek. 1.

2020.11.24 19:32
Végh Susan

Hogy mi a modern gyógyító szakrális Kristály ékszer fogalma? Mint a bemutatkozásomban is látod képzett Tibeti kristálygyógyász és Prána energia gyógyító vagyok. Hosszú éveken óta dolgozom kristályokkal és gyógyító energiával. Én is igyekeztem fejlődni ezért tanulmányoztam a rezgéseket, frekvenciákat, megalkottam az első frekvencia ékszereket melyek már kiegészülnek a „modern tudomány” - al is.

Az évek során folyamatosan láttam felgyorsult életünk egyre fokozódó problémát is. Szervezetünk egyre több negatív hatásnak van kitéve a stressz mellett az elektroszmog a wifi, mobiltelefon hálózatok mind felborítják testünk harmóniáját, és most belépünk az 5G korszakába is. Nem fogsz tőlem összeesküvés elméleteket hallani. Tényként csak annyit hozok fel az ember évezredes történetének 90%-ban nem volt kitéve ilyen hatásoknak. Mindkét oldalról számtalan véleményt olvashatsz, de abban azt hiszem egyetérthetünk ez nem eredendően természetes. Érdemes kicsit tallózni Az EHS Elektromágneses hiperérzékenység nevű betegség körül. A témának egyébként magyar származású kutatója is van a Kanadai dr. Havas Magda személyében.

Ezen változtatni nem lehet meg kell tanulnunk együtt élni vele. A quantum fizika gyakorlatilag már bebizonyította, ami évszázadok, évezredek óta ismert, körülöttük minden energia, frekvencia. Testünk egy bonyolult energetikai hálózat melynek saját rezgése és energiája van. Mint minden rendszert ezt is kibillentheti az egyensúlyából külső hatás. Ha az egyensúly kibillen megbetegszünk.

A kristályoknak ásványoknak tudományosan bizonyított rezgésük van (lásd a kvarc megannyi felhasználását) ezek a rezgések természetes rezgések a föld évezredes rezgései és segíthetnek harmonizálni a felborult egyensúlyt, illetve csökkenteni a negatív hatásokat.

Különösen felkeltette a figyelmemet Nikolai Tesla néhány idézete és kicsit beleástam magam a témába, Keresésem során megdöbbentem a kavantum fizika és a régi tanítások kapcsolatán. Bár ezeket, mint később rájöttem már mind ismertem, de egy új megvilágításban láttam a dolgokat. A rezgések az energia matematikai, fizikai nyelvét melyek harmonikusan kiegészítik a hagyományos energiagyógyászatot. Eddig is részei voltak csak valahogy elfelejtettük a régi mesterek pontosan tudták mit miért csinálnak

Hát valahogy így született meg ez a kollekció. A célja egyfajta hordozható védelem, gyógyítás, apró válasz korunk kihívásaira. Segédeszközök melyek harmonizálják a testet és az elmét kiszűrik a negatív hatásokat. Hordhatod csak ilyen célból, de használhatod megerősítésre, imára is. Ehhez a leghatásosabb új kristálykombinációkat használom Minden kristályt szakszerűen megtisztítok és feltöltök tiszta Prána életenergiával. Az ékszereket különleges szekvenciák teszik teljessé. melyek segítik tested megújulását az öngyógyítást a DNS regenerálását.

A rendszer része az ékszereken kívül még számos apróság melyek segítenek otthonodban is harmonikus védett körülményeket kialakítani.

Kérlek ne feledd, az alternatív gyógyászat nem helyettesíti a hagyományos gyógyászatot egészségügyi panaszaiddal feltétlenül fordulj orvoshoz.

 

A Frekvenciák ékszerkollekció és a Fibonacci, valamint 369 szekvencia ékszerekben való használata formatervezési mintaoltalom alatt áll. Másolásuk, felhasználásuk jogellenes és jogi lépéseket von maga után. 

A weboldalamon található anyagok ,leírások stb saját szellemi tulajdonomat képezik és szerzői jogi védelem alatt állnak.

Webáruház készítés