Blog

A kristályok utazásra, szállodába, otthonra

2019.06.25 11:55
Végh Susan
A kristályok utazásra, szállodába, otthonra

Vége az iskolának! Ilyenkor minden család már a nyári utazást tervezgeti. A kristályok szerelmesei persze ilyenkor elgondolkoznak vajon milyen kristályokat érdemes magukkal vinni egy – egy ilyen útra.  Nézzünk egy rövid áttekintés először az utazásra.

Achát – Már az ókorban az Achátot védő amulettként használták utazás közben. Úgy vélték védik őket minden veszélytől, és lehetővé teszik számukra, hogy legyőzzék a földi akadályokat, mint például a magas szél és a villám. Az ókori tengerészek et achát amulettek védték az óceán dühétől. Különösen hatékony a közlekedési balesetek ellen, autóval útra kelőknek, de mint látszik hajóutakra is.  A legendák azt állítják, hogy Agate-nek hatalma van arra, hogy biztosítsa a viselőjét a veszélyektől, és megvédje a gyermekeket az esésektől és balesetektől. így gyermekes családoknak is tökéletes. Nyugtató hatású így csökkenti az utazási stresszt.

Karneol - A karneol szintén a kalcedon családba tartozik, mint az achát. Szintén védőkő, amely megvédhet téged a balesetek, a lopások vagy a természeti csapások ellen. A negatív energiát pozitívvá alakítja. Amellett, hogy védőkő energiával tölt el, hogy ki tudjál használni minden percet. A legfontosabb a karneol a szenvedély és a szexualitás köve is!  új energiát visz a kapcsolatokba romantikát szenvedélyt sugároz. Leginkább gyermek nélkül utazó pároknak ajánlom, bármilyen korosztályban! A legjobb, ha már utazás előtt pár nappal viselni kezdik.

 

Turmalin - Fekete turmalin, Az ősi idők óta használják a biztonság és védelem érdekében is. Egy kristály, ami megvédhet a balesetek, a szerencsétlenség, a betegség és minden, ami negatívív erőtől. Ismert arról, hogy fizikai védelmet biztosít. Különösen hasznos repülőgépen, reptéren csoportos utakon, megvéd az összes kóbor és őrült energiától, amit más utazók hoznak a helyszínre. Ez a kő segít a félelmek feloldásában, (pl. félelem a repüléstől) . Azonkívül, hogy viseli helyezzen el egy darab fekete turmalint a csomagjába utazás közben. Nyugodt alvást biztosít a szállodában helyezze az éjjeli szekrényre.

Holdkő – már az ősidőkben az utazók köveként ismert, úgy vélik védelmet és szerencsét hoz az utazóknak. Különösen hasznos az éjszakai utazáshoz. Azt mondják, a holdkő nyakláncának viselése, biztosítani fogja, hogy bármilyen veszélyt előre láthat. Állítólag segít az időeltolódás elviselésében.

Malachit – Az utazók őrkövének tekintik. E kő energiája megvéd a balesetektől és a fizikai veszélyektől. Különösen védő a repülőgéppel vagy zsúfolt autópályákon utazók számára Segít az embereknek, akik félnek a repüléstől. A malachit is figyelmeztető kő, segít elkerülni a baleseteket.

Amethyst – Hagyományosan az utazó legjobb barátjának nevezik, mivel képes visszaszorítani a negatív energiát.  Az ametisztről azt is mondják, hogy védi az utazókat, és védelmet nyújt a tolvajok ellen. Emellett növeli a személyes rugalmasságot és az együttműködés szellemét, amely hasznos lehet az utazás során. Kiszűri a negativitást, és pozitív energiává alakítja. Természetes stresszoldó és nyugtató. Az ametiszt gyengéden nyugtató energiával rendelkezik, amely elősegítheti a békességet, a boldogságot és az elégedettséget. A negatív energiától védve biztosítsa a biztonságos és békés utazást.

Tértisztítás szállodában. Egy szállodai szobában vagy bérelt lakásban előttünk sokan tartózkodnak, az általuk otthagyott energiák negatívak lehetnek, ezek a kötelező takarítás során nem tűnnek el. Vigyünk magunkkal egy füstölőt vagy agy darab palo santo, nem foglal sok helyet érkezés után menj vele körbe a szobán. vigyél magaddal egy kis darab fekete turmalint vagy szelenitet és helyezd el az ágyad közelébe. Az éjjeli szekrényedre helyezhetsz egy kis rózsakvarcot. Nem kell nagy kövekre gondolni csak kisebbekre, nem foglalnak sok helyet, de a hatásuk csodálatos.

Sokan hagyják üresen a lakást a nyári nyaralás idejére. Néhány egyszerű kristálypraktika, amit természetesen folyamatosan használhatsz. Vegyél négy kisebb és egy nagyobb turmalint . A négy kisebb darabot helyezd el a lakás négy sarkába, a nagyobb darabot valahova középre, Megvédi az otthonod minden negatív hatástól. A betörések ellen védekezhetsz négy kisdarab szardonix-al ezeket is a lakás négy sarkába helyezheted. A bejárat közelébe vagy az ajtóra helyezhetsz egy kis darab karneolt mely szintén védi az otthonod a szerencsétlenség és lopás ellen. (nem kell mindegyiket használni, de ha akarod lehet.)

Ha kérdéseid lennének keress bátran és nagyon jó nyaralást kívánok neked.

Webáruház készítés