Blog

Garuda modern gyógyító szakrális ásványékszerek. 2.

2020.11.24 20:23
Végh Susan

Fibonacci és az aranymetszés!

„Ha fel akarod fedezni az Univerzum titkait, akkor energiában, frekvenciákban, rezgésekben gondolkodj.”

― Nikola Tesla

Mi a Fibonacci? Az élet titkos kódja, a természet kódja. A DNS kódja.

Egy kis történeti hűség, ami a többrészes sorozat összerakása után még fontos lesz. A Fibonacci számokat az ősi szanszkrit szövegek említik, amelyek a hindu-arab számrendszert használták. (ne felejtsük el a 0 „feltalálása” Indiához kötődik.) 1150-ben írta le két indiai matematikus, akik a védikus versek elemzésekor találták meg. Ez persze nem csökkenti Fibonacci érdemeit, aki önmagától alkotta meg a formulát csak arra világit rá, hogy a törvényszerűség ősidőktől jelen van közöttünk.

A Fibonacci egy számtani sorozat melynek határértéke az Phi-hez az aranymetszés számához tart.  Magát a szekvenciát mindenki ismeri matematikai tanulmányaiból 0,1,1,2,3,5,8,13,21……. Az első két szám után a sorozat minden egyes eleme az előző két szám összege. ha bármely számot elosztjuk az előző számmal ahogy haladunk előre a sorozatban egyre közelebb kerül az arány Phi hez. A Fibonacci sorozat egy spirált ír le egyre táguló formában. Ez a spirál, ha jobban megnézzük fizikai világunk alapvető része. Egyes források a sorozatot isten nyelvének nevezik. A természetben ezt a spirális fejlődést követi sok növényfajta növekedés közben, a kagylók csigák vázai ennek a spirálnak formájában épülnek fel. Nagyon sok virág szírmai a Fibonacci számokat követik. Fibonacci spirálba rendeződnek pl. a fenyőtoboz a málna az ananász szemei pikkelyei vagy a napraforgó magháza. A fák száron lévő levelei ezt a mintát követik. De ha kitekintünk az univerzumba galaxisok rendeződnek a spirális mintázatba. A Phi arányait mindenhol megtaláljuk a gizai piramisoktól a középkori festményekig. Az aranymetszés a szakrális geometria alapja. A fenti példákon kívül pl. testünkön is megtalálható.  Leonardo da Vinchi híres tanulmányában feltérképezte az emberi test arányait. Ő volt az aki bemutatta hogy ezek az arányok mindig az aranymetszés arányait követik.

A fentiek miatt tartják sokan, hogy a Fibonacci sorozat Isten nyelve, az élet nyelve. A szépség a harmónia az élet matematikai leírása A természet építőköve. Mi köze van ennek az ékszerekhez? Körülöttünk minden energia és a számoknak sajátos rezgése van, a számsorozatoknak szintén. Testünk maga is energia és rezgés, minták melyek lényünk minden szintjén megismétlődnek. Különböző Bio Geometriai kutatások szerint a Fibonacci számsorozat bizonyos kristályokkal ásványokkal összekapcsolva felerősíti a kristályok gyógyító tulajdonságait. A Fibonacci spirál a DNS nyelve is. Egyes források szerint rezgései emlékeztetik a DNS-t azt eredeti „tervrajzra”, gyógyító energiát generál segíti a gyógyulást megmutatja az egészséges mintát.  A Fibonacci sorozat viselése magasszintű nyugalmat és áldott teret hoz létre. A frekvencia használata megerősítések, imák és mantrák esetében exponenciálisan növelik hatásukat, jótékonyan hat az elmére testre egyaránt.

A Garuda ékszerek ezeket a tulajdonságokat nyújtják. A kombinációkat hosszú idők tanulmányai után alkottam meg Tibeti kristály és Prána energia gyógyász tapasztalataim alapján.   Minden egyes darab szakrálisan védett térben készül szakszerűen megtisztított és a legtisztább életenergiával feltöltött ásványokból (lásd a bemutatkozásom), kiegészítve a Fibonacci szekvencia erejével.

Kérlek ne feledd, az alternatív gyógyászat nem helyettesíti a hagyományos gyógyászatot egészségügyi panaszaiddal feltétlenül fordulj orvoshoz.

A Frekvenciák ékszerkollekció és a Fibonacci, valamint 369 szekvencia ékszerekben való használata formatervezési mintaoltalom alatt áll. Másolásuk, felhasználásuk jogellenes és jogi lépéseket von maga után. A weboldalamon található anyagok, leírások stb. saját szellemi tulajdonomat képezik és szerzői jogi védelem alatt állnak.

Webáruház készítés