Miért a Garuda ékszer ? Hogyan készül?

Miért vásárolj Garuda ékszert?

Szakértelem Tibeti kristálygyógyász és Prána energia gyógyász vagyok több mint 10 éves gyakorlattal. Végzettségeimet bemutatkozó oldalamon megtalálod. Itt biztos lehetsz benne, hogy megfelelően tisztított energiával feltöltött ékszereket kapsz.

Minden kristály gondosan vallogatott. A kombinációk ősi tradíciók és több mint 10 éves gyakorlati tapasztalat során születtek meg. Az ékszerekben lévő kristályok harmonikusan összeillenek.

Az ékszerek kristályokkal és skaláris eszközökkel védett tiszta térben készülnek, rózsafa asztalon, szent és áldott szobrok és tárgyak között melyek hozzáadják energiájukat.

Maximális odafigyelés. Egyszerre csak egy ékszer készül .

Tiszta és feltöltött ékszerek. Minden darab energetikailag lézerkvarccal tisztított, Tibeti áldott gyógyítóbottal pránával, a legtisztább élet energiával  feltöltött (ha egyszerűsíteni akarod nevezd reikinek, de ez több) és megáldott.

Különlegességek . Itt eredeti különlegességeket is találsz,. Valódi áldott Nepáli Dzi gyöngy amuletteket az ország leg nagyobb választékával. Valóban energizált Nepáli Rudraksha ékszereket. Szent fákat , szantált, Palo santot , rózsafát stb.  Áldott nepáli malákat, szobrokat, hangtálakat.

Skaláris eszközök. Részletes tanulmányokat végeztem a biorezonancia az aktív és passzív Skaláris eszközök terén , melyek kiegészítik a kristálygyógyászatot és választ adnak korunk modern kihívásaira is. A shopban nagy választékban találsz skaláris, Lakhovsky, Flanagan, Tesseract eszközöket személyes és térvédelemre is.

Segítség és egyediség . Nem egy személytelen webáruház elérhetőségeim nyilvánosak. Kérhetsz segítséget vásárlás előtt és után is . Bármilyen egyedi igényedet igyekszem megvalósítani.

Kérlek vedd figyelembe az alternatív gyógyászat semmilyen formája nem helyettesíti a hagyományos gyógyászatot. A kristálygyógyászati leírások tradicionális és modern leírásokon alapulnak, de tudományosan nem bizonyítottak és csak kiegészítője lehet a hagyományos orvoslásnak. A Garuda Ékszer  gyógyító tevékenységet nem folytat, gyógyító ígéretet nem tesz. Egészségügyi panaszaiddal feltétlenül fordulj orvoshoz.

Webáruház készítés