Blog

Az MWO története

2021.11.18 21:24

Az MWO lemez Georges Lakhovsky által tervezett Multi Wave Oscillator alapján készült mely készüléket Lakhovsky , Nikolai Tesla segítségével tervezett meg.  Lakhovsky kutatásai során rájött, hogy hogy az emberi test minden sejtjének megvan a maga frekvenciája. Az egészséges sejtek frekvencia sugárzást bocsátanak ki. Valahányszor a test egy része megsérült, gyulladt vagy megbetegedett, akkor a sejtek rezonanciája kevésbé intenzív volt. Amikor a kórokozók, például baktériumok, mikrobák és vírusok átveszik a hatalmat, vagy rákos megbetegedések alakulnak ki  megzavarják egészséges sejtjeinket. Azt is belátta, hogy sejtjeink fogadják a kívülről érkező rezgéseket és reagálnak rájuk. Amennyiben ezek a rezgések pontosan ugyanolyan frekvenciájúak, mint a sejt természetes rezgése, akkor a sejt ereje és életereje megerősödik és erősebbé válik. Ha viszont ezek a külső frekvenciák kissé eltérő frekvenciájúak gyengítik .

 

Egyik első legendás kísérlete során Muskátli csemetéket fertőzött meg rákos sejtekkel. Egy hét elteltével az össze növényen kialakultak a daganatos sejtek . Az egyik növény köré egy oszcilláló gyűrűt tett. A gyűrűvel védett növényen a daganatok egy hét leforgása alatt eltűntek, a nem védett növények elpusztultak. A gyűrűt a növényen hagyta és a növényből egy hónap után egy hihetetlenül nagy és erőteljes példány fejlődött.

Lakhovsky egy olyan eszközt akart ez alapján megkonstruálni, amely egy nagyon széles spektrumú frekvenciamezőt képes generálni, hogy amikor egy beteget vagy az érintett testrészeket ebbe a frekvenciaspektrumba helyezzük, a beteg sejtek felismerjék saját frekvenciájukat, ráhangolódjanak, és újra rezonálni kezdjenek a saját frekvenciájukon, amitől a betegség eltűnik. A test ellenállóbb lesz a betegségekkel szemben. Elképzelése szerint a test regenerációja, túlmutat a gyógyuláson. A regeneráció a helyrehozhatatlanul sérült vagy elveszett sejtek pótlása újakkal, amelyek ugyanolyan jók. Ez a regeneráció teljesen természetes módon történik; sejtjeink rezonancia (rezgés) frekvenciákból állnak, és regenerálódnak, mert újra a megfelelő frekvenciára kerülnek, ami sok tekintetben a szervezet jobb működését eredményezi. A biorezonancia kifejezést Lakhovsky munkássága hívta életre.

Az eszköz megtervezésében Nikola Tesla segített neki. Nikola Tesla, valószínűleg a valaha volt legragyogóbb elme, aki akkor nyújtotta be a szabadalmát a vezeték nélküli energiaátvitelre. Ez a találmány, amely Georges Lakhovsky felfedezésével párosul, megváltoztatta az akkori gyógyítást. Az eszköz magjai az  MWO antennák voltak – egy forradalmian új típusú energiaátviteli eszköz. Az MWO antennák energia hasznosítására és továbbítására is képesek nagyfeszültségű tápegység csatlakozott  az MWO antennához. Az aktív mód a rövidebb, napi néhány percnél nem hosszabb terápiákra szolgál.  1911-ben, amikor maga is megbetegedett, Lakhovsky-nak pár hetet adtak, ekkor kezdett el komolyabban kísérletezni és csodálatos módon felépült. A később elkészült többhullámú oszcillátorával ezt a bravúrt Lakhovsky sokszor megismételte páciensein.  A többhullámú oszcillátor lehetővé tette a gyógyulási folyamatok aktiválását, használták a rák, leukémia, csontritkulás esetén, de külső elváltozások és bőrproblémák esetén is. Lakhovsky munkásságának ez a fontos része 1920-1930 között zajlott. Az olyan országokban, mint Franciaország, Olaszország, Anglia és Németország, Lakhovsky gépei közül több is működött. 1935 után az MWO-t rendszeresen használták a párizsi kórházakban, elképesztő sikerrel. Nagy támogatói voltak Olaszországban ahol 5 klinikán is működött készüléke.

A második világháború véget vetett Lakovsky munkásságának. Amerikába költözött és több kórházba kísérleti jelleggel telepítették készülékeit. Dr Disraeli Kobak karolta fel elképzeléseit de röviddel érkezése 1942.ben után elütötte egy limuzin. Tiltakozása ellenére korházba szállították ahol máig nem ismert okból 72 éves korában meghalt. Anyagai nagyrésze eltűnt szinte egy éjszaka alatt. Dr. Kobak 1941 és 1958 között több ezer különböző betegségben szenvedő beteget kezelt a többszörös hullámú oszcillátor segítségével. Sokan merítettek munkásságából pl. a modern bioelektronika , radionika egyik úttörője Dr. Bob Beck,  Royal Raymond Rife, Az elektronikai zseni Eric Dollard pedig továbbfejlesztette az elképzelést.

A Garuda ékszer nem folytat gyógyító tevékenységet. Gyógyító ígéreteket nem teszünk, a magyarázatok hipotetikusak. A fent leírtak George Lakhovsky, Nikola Tesla, Bob Beck, Pat Flanagan , Royal Raymond Rife, Eric Dollard és mások munkásságáról megjelent publikációk összegzése. Számos alternatív módszer tudományos kritériumok szerinti hatékonysága még nem teljesen bizonyított. Ugyanez vonatkozik az online áruházban ismertetett termékekre is. A hatásokra vonatkozó minden állítás valószínű és lehetséges, de még nem teljesen tudományosan bizonyított.

 

Webáruház készítés