Blog

A hét ásványa Rubin Zoizit Életöröm-

2020.05.25 20:10

Rubin Zoizit vagy más néven ayolite a kedves kő élénk energiával rendelkezik, és javítja az agy és a szív közötti energetikai és idegi kapcsolatokat, és serkenti a pozitív érzéseket. Ez a kő a szín és az energia gyönyörű kombinációja, az erős és mély érzéseket, valamint az energiát és a szenvedélyt szimbolizálja. A világ hatalmas, és olyan sok minden van, amit megtehetsz, olyan helyek, amelyeket felfedezhetsz. Megteremti számodra a kívánt életet, és nem hagyja, hogy munkád vagy más megakadályozza az élet élvezetét! A Rubin Zoizit a vitalitás és a növekedés köve. Vonzza a jólét és a bőség energiáit, és elősegíti, hogy álmaid hamarabb, valósítsd meg. A Rubin Zoizit energiája növeli a kreativitásod és növeli az élet iránti szenvedélyed. Átalakítja a negatív energiákat a pozitív energiákká és eltávolítja az összes letargiát vagy stresszt. Bátorságot nyújt neked, ha nagy nyomással szembesülsz a személyes vagy szakmai életedben, növeli az önbizalmad. Segít megőrizni az egyéniséged, miközben továbbra is körülötted lévő világ része maradsz. Megakadályozza, hogy túlzottan reagálj a nehéz helyzetekre, és csökkentin a hangulat ingadozást.

A Rubin Zoizit elősegíti a pozitív érzéseket a szerelmi életedben. Fokozza a boldogság, a szenvedély, érzését miközben eloszlatja a féltékenységet és a bizonytalanságot. A Rubin Zoizit arra ösztönöz, hogy nagyobb empátiát mutass, és érzékenyebb legyél mások, különösen a szeretett ember igényeire és érzelmeire.

A Rubin Zoizit erősen spirituális természetű, segít a szellemi átalakulásban, nagyon erős eszköz lesz kezedben ha  fel akarod ébreszteni lelki életed. Gyógyító energiákat fog adni, amelyek segítenek elnyomni az elfojtott haragot, az önkárosító érzéseket. Ami elmúlt az a múlthoz tartozik. Minél hosszabb ideig és szorosabban tartod fenn ezeket a káros érzéseket, annál inkább károsítani fognak belülről. Rubin Zoizit energiái segítenek ezeket a rejtett érzéseket a felszínre hozni és elengedni. Segít „újjászületni” és jobban megérteni önmagad és a külvilághoz fűződő kapcsolatodat. Értékes meditációs kő. Fejleszti a pszichés képességeket. A gyökér, a szív és a harmadik szem csakrák összehangolásával lehetővé teszi az ellenőrzött, mégis intenzív megtapasztalásokat.

 

Feltételezett gyógyhatása: Csökkenti vagy segíti a szívvel kapcsolatos problémák kezelését, és elősegíti a test általános gyógyulását. Elősegíti a jobb vérkeringést, jótékony hatással van a reproduktív szervekre.

Webáruház készítés