Blog

Amazonit – Siker, Bőség, Kommunikáció (Játékosság -optimizmus -rugalmasság)

2020.05.14 16:52

Az amazonit egy nagyon ősi drágakő, amely szépségéről és gyógyító tulajdonságairól ismert. Az energiája olyan erőteljes, mint az a folyó, amelyről elnevezték, és ugyanolyan merész, mint a legendás női harcosok, akikkel összekapcsolták, A gyógyulás és a jólét erős talizmánjaként az amazonitot a korai mezopotámiai kultúrák óta az ékszerekben használták. Az egyiptomiak számára az amazonit a szerencsét és a termékenységet jelképezte. Kis amulettekbe faragták, hogy megerősítsék viselőjük reproduktív képességeit. Indiában, Szudánban és Mezopotámiaban népszerű amulettkő volt védelemként szolgált az ártó szándék és gondolatok ellen. A játékosság és az optimizmus köve. Az Amazonit egy fantasztikus energiaszűrő semlegesíti az elektromágneses szmogot. A csakrák megnyugtatására törekszik és gondoskodik arról, hogy a yin és a yang energiáid is összhangban legyenek.

Az amazonit a siker és a bőség köve. Ha ez a kő a birtokodban van, akkor jó szerencsét fogsz vonzani. A jólét egyik köveként segít, hogy új ügyfeleket és megrendeléseket vonzzál egy vállalkozásba, és segít abban, hogy a megfelelő időben, az új lehetőségek megteremtésére koncentrálj. Praktikussá tesz, emlékeztetni fog arra, hogy a gazdagság nemcsak a vagyon felhalmozódásával nőhet, hanem gyakorlati döntések és vásárlások révén pénzt takaríthatsz meg. A munkahelyen az amazonit eloszlatja a negatív energiát.  

 

Kapcsolatokban az amazonit jó kő, ha valamit szeretnél kifejezni valakinek, akit szeretsz. Csak egy pillantás, egy gesztus vagy egy mosoly , amire szükséged van, és rögtön tudják, mit akarsz mondani nekik. A torok és szív csakra erősítője, minden szinten erősíti a szeretet kommunikációját.  Az amazonit kő segítségével intuitív bölcsességet és tiszta szeretetet fogsz kapni. Növeli az önbecsülésedet.

Kiváló teremtő kő a remény köveként is ismert. Az Amazonite felhatalmaz, hogy szándékaid nagyításával nyilvánítsd ki az álmaid és vágyaid. Mivel a torokcsakrán keresztül működik, ezeket a szándékokat hangosan kell mondanod. Ha egy amazonitot tartasz a kezedben vagy viselsz ékszerként és hangosan kimondod, hogy mit akarsz létrehozni, felerősíti a képességedet a megvalósításhoz. Arra ösztönöz, hogy merész és bátor légy, váltsd valóra az álmaidat és addig dolgozz amíg meg nem valósulnak! Beépítve meditációba segít a "Mindent el tudok érni, amit elmondtam." hozzáállás kialakításában. Erős szűrő kristály kiszűri a bennünk lévő negativitást és megszünteti az akadályokat. Segít neked a világot „pohár félig tele” nézőpontból nézni, hogy a legjobbakat láthasd, az élet szépségét és az emberiség jóságát.

Az Amazonit a személyes igazság szellemi energiáját hordozza. Világosságot nyújthat azok számára, akik nincsenek kapcsolatban az igazsággal. Ha vonzódsz ehhez a kristályhoz az annak a jele, hogy szükséged van az igazságra, még akkor is, ha fáj. Remek alkalom arra, hogy leltárt készíts lelki életedről. Engedd el magad és hagyd, hogy feloldja a felszínre kerülő negatív gondolatokat. Segít túljutni a konfrontációtól vagy az ítéletektől való félelemen, így szabadon kifejezheted valódi éned. Elősegíti a harmonikus egyensúly megtalálását és önmagad visszaállítását a középpontba. Az Amazonit lehetővé teszi, hogy egyidejűleg lásd mind a szellemi mind a fizikai dimenziót. Erősíti az értelem és az intuíció közötti harmonikus kapcsolatot, lehetővé téve neked, hogy megtaláld önmagadban azt, ami helyes és igaz, és szeretetteljes módon közöld ezeket az értékeket másokkal. Az Amazonittal való meditáció megnyit a tudatosság felé. Mivel ez az igazság köve, az amazonittal való munka során megbízhatsz a látomásokban, az álmokban és az intuíciókban, amelyek felszínre kerülnek.

Feltételezett gyógyhatása: Az amazonit segíti a sejtek regenerálódását és gyógyulását betegség, trauma vagy sérülés után, és enyhíti az izomgörcsöket. Alkalmazható az idegrendszeri rendellenességek kezelésére, valamint a torok és a pajzsmirigy problémáira. A kő gyógyító tulajdonságai segíthetnek a tüdő, a mellkas, a sinus és a torok problémáiban. Kijavítja a kalciumhiányt, és hasznos lehet a fogszuvasodás és az osteoporosis ellen.

 

Webáruház készítés