Blog

Mi a Tenzor gyűrű ?

2022.03.26 18:17

A tenzor gyűrűket „Slim” Spurling fedezte fel , alkotta meg. Slim kovácsmester volt de mellette szenvedélyes kutató szinte alkimista. Gondosan tanulmányozta a modern quantum fizika eredményeit és az ősi írásokat is.

A kvantumfizika megmutatta, , hogy minden energia összefügg egymással; az egész élet egységben van a harmónia és egyensúly magasabb szintjei felé irányuló állandó. Sajnos modern világunkban számos tényező miatt bővelkednek a negatív energiák, többek között a levegő, a víz és a talaj szennyezése, valamint a környezetünkbe jutó elektromágneses mezők (EMF) növekedése. A Földet ma már nagyrészt negatív energiahálózat borítja, ami az egész emberiségre és életre hatással van. Slim olyan eszközt keresett amely mindenki számára biztosítja a harmonikus környezetet. Slim Spurling víziója volt, hogy meggyógyítsa a bolygót, és megújult egészséget és vitalitást biztosítson minden élőlénynek. Szerinte a harmónia megteremtése csak egy területen pozitív hatással lehet az egész emberiségre és életre.

Megalkotta az általa  Light-Life Tools nak nevezett eszközöke a természetes gyógyulási folyamatok támogatására és felgyorsítására a sejtszintű vibráció emelésével. Ez megvalósítható a Light-Life tenzorgyűrűk által kibocsátott tenzor mezővel. A Slim visszahozta az ősi kvantummechanika nagyszerű tulajdonságait azoknak az embereknek a kezébe és otthonába, akik törődnek személyes és bolygónk egészségével.

A tenzor gyűrű mely összes termékének alapja egy egyszerű elven működik.  Amikor a rezet felmelegítik és húzzák a huzal létrehozásához, a vezetéken belüli kristályszerkezet egy vonalba kerül - ez egyirányú energiaáramlást hoz létre. Amikor a huzalt összehajtják és megcsavarják  mindkét irányban folyamatos energiaáramlást hoz létre. Ha megfelelő méretre vágjuk és végeit összeillesztjük egy „antenna” jön létre. Egy aktív tér jön létre, amely végtelen energiaforrást termel. Ezt Tenzor mezőnek nevezik. Ez a végtelen energiaforrás sem nem elektromos, sem nem mágneses, és minden életformára jótékony hatással van. Ez egy szupravezető, amely semlegesíti a káros mágneses mezőket. Nyugalmat és stabilitást hoz a káoszba, és nagyon könnyen stabilizálja a test biomágneses energiatereit. A Tensor mező mérhető föld/gravitációs hatást produkál. A Tensor technológia a tudományon alapul, de messze túlmutat a legtöbb tudomány jelenlegi valóságán. A Tensor technológia valójában gazdagítja a tudományos technológiákat. (Érdekes és kevesen beszélnek róla, de ha ezeket a gyűrűket egy mag köré képzeljük el nagyon hasonló eszközt látunk mint Marco Rodin első rodin tekercse , de az aktív eszköz volt.)

A megfelelő hossz. Slim megállapította, hogy csak bizonyos szent hosszúságok esetében lép fel a hatás. Az első általa azonosított ilyen hosszúság az általa Sacred Cubit- nak szent könyök-nek vagy mások által Royal cubit-nak királyi könyöknek nevezett méret. Az un. könyök egy elterjedt mértékegység volt az ókorban és számtalan válfaja létezett.

A Szent könyök mérete az egyiptomi nagy piramisból származik. A királyi kamra fő záró kövének mérete és ez a méretet a piramis építésének szabványos mértékegysége. ( Ne feledjük, hogy Pat Flanagan ugyanebben a kamrában folytatott mérések alapján készítette el híres Cosmic Sensor-ját melyet szintrén megtalálsz a kínálatomban.) A szent könyök természetes rezonancia frekvenciája 144 Mhz. A fénysebesség egyik harmonikusa  és mivel képes rezonálni a fénysebességgel, a Sacred/Royal Cubit a fizikai valóság harmonikus frekvenciáján végzett munkájáról ismert. Ez a frekvencia az élet fizikai aspektusára vonatkozik . Pozitív hatással lehet a fizikai állapotra. Jótékony életerő-energiát Hozzájárulhat az általános egészségi állapot és jólét javulásához. A természetes gyógyulási folyamatot  felgyorsítja. Csökkentheti a fáradtságot. Csökkentheti az EMF káros hatásait is.

Segíti az ötletek megvalósulását, vonzza a bőséget. Függőleges energiamezővel

Segíti az ötletek megvalósulását, vonzza a bőséget. Függőleges energiamezővel rendelkezik. Jól működik a fájdalom csillapításra, segíti a sebek gyógyulását. DNS Harmonizáló energiát ad. Földelő hatású. Csökkenti a fájdalmat és a feszültséget, javítja az alvás minőséget. Jól működik az egészségtelen energiamezők (mint például a Hartmann-rács, a curry-rács) megszüntetésében. Semlegesíti a wifi sugárzást.Tökéletes a szennyezett környezettel szemben. Nagyon jól működik a Lost Cubit és az Empowerment cubit gyűrűkkel. A kis gyűrűk nagyon jók gyerekeknek és állatoknak.

A második mértékegység a Lost Cubit vagy elveszett Cubit, ezt a mértékegységet Hans Becker, Slim munkatársa fedezte fel egy matematikai képlet alapján . Néha Tiltott Könyöknek is nevezik, mert látszólag szándékosan maradt ki az ősi írásokból. Ez a gyűrű 177 Mhz-en rezonál és az az élet mentális, érzelmi és éteri vonatkozásait érinti. és mivel képes rezonálni a Földdel és a kozmikus energiafrekvenciával, a Lost Cubit a kvantum DNS gyógyítással kapcsolatos munkájáról ismert.

 A 3., 4. és 6. csakrákon működik, A föld és az éter elemeket képviseli , energiamezője vízszintes. Kiváló Ingerültség, depresszió, aggódás ellen. Csökkenti a fájdalmat és a feszültséget, javítja az alvás minőséget. Segít egyensúlyt teremteni érzelmileg megnyugtat. Tökéletes meditációhoz. Kiegyensúlyozza a férfi és női energiákat. Semlegesíti az EMF sugárzás negatív hatásait. Növeli a problémamegoldó képességet. Kiválóan dolgozik a Sacred Cubit és és az Empowerment cubit gyűrűkkel.

A harmadik méret Az Empowerment Cubit amít új könyöknek is hívnak. Slim 2011-ben találta meg. Ez a gyűrű 188 Mhz-en rezonál és a jelek szerint spirituális szinten működik. Segíthet felkapcsolni a belső fényt, és megtalálni a rejtett erőt. Arra ösztönzi az elmédet, hogy megnyíljon, hogy a fizikai léten túlra láss. A spirituális energiák kihasználása segíthet abban, hogy kapcsolatba léphess a Földanyával. Segít a láthatatlannal való érintkezésben, spirituális vezetőkkel, őrzőkkel, angyalokkal, föld elemekkel. Segíthet csökkenteni a fizikai és érzelmi problémákat, miközben erősíti kognitív képességeket. A Gyűrűvel való meditáció segíthet ellazulni, és gyorsabb meditációs állapotot érhet el. Erősítheti spirituális kapcsolatodat, ami magasabb tudatossághoz juttat. Segít használni a belső erődet. A harmadik, ötödik és hatodik csakrán működik. Segíti a tobozmirigy működését. Gyógyító terápiákon felgyorsítja az eredmény elérését.

Remekül működik a a Sacred Cubit és Lost Cubit gyűrűkkel, de ez a gyűrű önmagában ékszerként nem viselhető !! Csak kombináltan viselhető.

A tenzor gyűrűk kiválóan kombinálhatóak a kristályokkal ásványokkal, a megfelelő párosításban Sokáig tanulmányoztam a gyűrűk hatását és beépítettem ékszereimbe és munkáimba. A skaláris prána orgonit sorozatom egyik alapja Slim Spurling munkája. A felhasznált gyürűk az eredeti méretek alapján készültek. A folyamatos fejlesztés során Slim a réz gyűrűket ezüsttel  vagy arannyal vonta be mert úgy találta hogy ezek a fémek plusz energiát adnak a gyűrűknek. Az általam használt gyűrűk ezért többségében ezüsttel bevont rézből készültek.  Sokan elfelejtik, hogy Slim a gyürűket harmonizátorokat egy speciális hangfrekvenciával aktiválta. A gyűrűket én is így aktiválom.

Az eszközök nem gyógyító eszközök. Nem helyettesíti a hagyományos gyógyítást. A Garuda ékszer nem folytat gyógyító tevékenységet. Gyógyító ígéreteket nem teszünk, a magyarázatok hipotetikusak. A fent leírtak George Lakhovsky, Slim Spurling, Dr. Wilhelm Reich és mások munkásságáról megjelent publikációk összegzése. Számos alternatív módszer, tudományos kritériumok szerinti hatékonysága még nem teljesen bizonyított. Ugyanez vonatkozik az online áruházban ismertetett termékekre is. A hatásokra vonatkozó minden állítás valószínű és lehetséges, de tudományosan még nem teljesen bizonyított.

Webáruház készítés