Blog

„knock knock knockin’ on heaven’s door” - Bob Dylan

2020.12.15 20:22

Valamiért állandóan ez a mondat jut az eszembe amikor ezeket a malákat készítem, bár nem a menyország, hanem az univerzum kapuján kopogtatsz. Előző blogomban írtam a 3-6-9 szekvencia hatásáról, mely valójában egy nagyon ősi szekvencia. A három szám a kulcs a felsőbb dimenziókhoz és mantráid szent szövegét is felerősíti. Az örvény matematika hívei szerint a három szám ismételgetése már közelebb juttat téged a felsőbb dimenziókhoz a spirituális energiához.

A Garuda Malák 3-6-9 osztással készülnek. Mantrázásnál vedd a kezedbe a malát és kezd el mondani a mantrát amikor az első osztáshoz érsz (3) egy másodpercre állj meg és utána folytasd. A Következő osztásnál (6) szintén álj meg egy pillanatra, majd az azt követő osztásnál is (9). Innen a szekvencia újra kezdődik. Bármilyen irányzatban használhatod bármilyen mantrát/Imát mondhatsz annyiszor ahányszor eddig. A mantrád/Imád szövege változatlan marad, mégis erősebb lesz a hatása benned is. Hogy a fenti zenei példánál maradjunk képzeld el hogy te vagy a szólóénekes aki énekli a mantrát, de a háttérben ott a vokál ami viszont folyamatosan ezt énekli 3-6-9. Ez a vokál hozzá kapcsolódik a Te előadásodhoz. Ez valóban úgy működik, mint egy kopogtatás az univerzum kapuján. Könnyű megszokni pár alkalom után észre sem veszed, csak a hatását érzed.

Megerősítések fokozására a Fibonacci szekvencia kiválóan alkalmas. A Fibonacci egy folyamatos egyre növekvő spirál, ahol az egymást követő elemek exponenciális növekedést mutatnak. Megtanultad a vonzás törvényéből, hogy gondolataid irányítják az életed. Ha kívánságaidat megfogalmazod azok kijutnak az univerzumba és az univerzum teljesíti kéréseidet. A metódus ugyanaz, mint a mala esetében fogd a fibonacci szekvenciás ékszeredet és mond el a kívánságodat, osztásonként tarts szünetet. Így a kívánságodat megerősítésedet osztásról osztásra többször mondod el. Ez lépésről lépésre megerősíti a kívánságodat a kifelé sugárzott energiáid ismétlésről ismétlésre erősebbek lesznek. Benned is változásokat idéz majd elő egyre jobban eggyé válsz a kívánságoddal és a „csoda” egész biztosan bekövetkezik.

Bármelyik sorozatot választod varázslatos élményben lesz részed, akár ékszerként viseled akár a fentiek alapján meditációra is használod az ékszereket.

Kérlek ne feledd, az alternatív gyógyászat nem helyettesíti a hagyományos gyógyászatot egészségügyi panaszaiddal feltétlenül fordulj orvoshoz.

Ékszereim és a Fibonacci és 369 szekvencia ékszerekben való használata formatervezési mintaoltalom alatt áll. Másolásuk, felhasználásuk jogellenes és Jogi lépéseket von maga után. Weboldalamon közölt minden írás saját szellemi tulajdonom. 

 

Webáruház készítés