Blog

Garuda különleges orgonit ékszerek skaláris eszközökkel és biológiai maggal.

2022.03.26 18:32

Ezek az ékszerek többek az általános orgonit ékszereknél. Tervezésükkor figyelembe vettem mindazt a tudást melyek a biorezonancia , a skaláris energiák és az több évezredes energiagyógyászati eredmények adtak.

 

Maga az orgonit egy energia akkumulátor melyet Dr. Wilhelm Reich talált fel a 30-as években. Rájött hogy az szerves anyagok vonzzák az Ő általa orgon energiának nevezett energiát, míg a szervetlen anyagok taszítják. Megalkotott egy orgone akkumulátort mely rétegekben fa és fém valamint átitatott gyapjút tartalmazott és képes volt tárolni a pozitív orgone energiát. A nagyméretű dobozban helyet foglaló páciensek javuló egészségi állapotról számoltak be.  Sajnos az orgon akkumulátor egyik hátránya, hogy nem csak a pozitív orgon energiát tárolja hanem , ha olyan környezetbe kerül akkor a negatív sugárzásokat is . Ezeket a sugarakat Reich DOR-nak , (Deadly Orgone Radiation) nevezte el. Amennyiben az orgon akkumulátor ilyen negatív energiát gyűjt magába a továbbiakban ezt a negatív energiát sugározza kifelé, meg kell semmisíteni.

Az orgonit történelem következő alakja Karl Hans Welz , akit legtöbbször kihagynak a történetekből. Ő alkotta meg azt a fémből és szén alapú műgyantából és álló keveréket mely kisméretű orgon akkumulátorok elkészítését tette lehetővé. Maga az Orgonit szó az Ő alkotása és bejegyzett védjegye is. Welz-nek 1991-ben sikerült olyan készüléket alkotnia amely a negatív orgon energiát, pozitív orgon energiává alakítja. A történetekből azért szokott kimaradni, mert Welz készüléke tulajdonképpen egy radionikai eszköz mely folyamatos elekromos áramot használ és megfelelő frekvenciák segítségével alakítja át a negatív energiát, pozitívvá.

Don Croft alkotta meg a ma az átlag emberek számára ismert orgonit-ot , Croft nem használt elektromos energiát , a mátrixba kvarc kristályokat helyezett a gyanta kikeményedéskor összezsugorodik és nyomást helyez a kvarckristályra és a nyomás hatására piezo elekromos energia , keletkezik az orgonit energia átalakító képessége ettől az energiától függ. Welz mindig kritizálta croft módszerét. Az egyértelmű, hogy hatásfokra a folyamatos elektromos jellel táplált mátrix hatásfoka erősebb mintha önmagában a piezo elektromos hatásra alapoznánk. A Croft féle orgonit hatása függ a felhasznált anyagoktól is nem minden gyantának azonos a zsugorodási mértéke és széles felhasználása miatt egyre több az olyan gyanta mely minimális mértékben zsugorodik csak. Ha zsugorodás kicsi vagy megszűnik nem termelődik elég piezo elekromos energia és az orgonit csak akkumulátorként működik. A Croft féle orgonit frekvencia tartománya sem szabályozható. Welz készüléke viszont még elemes változatban is csak zsebben hordható elektromos energia híján nem használható.

A Garuda orgonit egy különleges eszköz mely tulajdonképpen egy továbbfejlesztett orgonit, mely az átlag orgonitnál lényegesen többet nyújt. Nem csak megvéd a környezet káros sugárzásaitól, de folyamatosan harmonikus energia mezőt nyújt a tested számára. Kihasználja a passzív skaláris eszközök energia termelési és energia átalakítási tulajdonságait és ezt kombinálja a tiszta prána energiát sugárzó kristályok és biológiai komponensek hatásával.

144 és 177 Mhz-es Slim Spurling tenzor gyűrűk adják a plusz energia forrást a kristályok piezo elekromos hatása mellé. A Tenzor gyűrűk egy folyamatos, végtelen, magas frekvencián rezgő energiát biztosítanak. Ez a végtelen energiaforrás sem nem elektromos, sem nem mágneses, és minden életformára jótékony hatással van. Ez egy szupravezető, amely semlegesíti a káros mágneses mezőket. Stabilizálja a test biomágneses energiatereit. A gyűrű ezüstözött rézből készült kicsiny erősítő gyönggyel és az eredeti hangfrekvenciákkal aktiválva.

Lakohovsky MWO korong a másik oldalon. A korong Georges Lakhovsky által tervezett Multi Wave Oscillator alapján készült . A polarizáló korong összegyűjti a környezet energiáját és a kozmikus energiát és harmonizálja az emberi test számára. Testünkben sejtjeinkben visszaállítja a természetes rezgéseket. Segíti az öngyógyító folyamatokat. Az MWO antennák növelik az életenergia (más néven chi és bioenergia) beáramlását a testünkbe. Az MWO antennák széles tartományban bocsátanak ki rezgéseket. Így az emberi test sejtjeinek minden frekvenciája le van fedve. Az MWO antenna a legkisebb energiaváltozásra reagál, ami indukciót okoz. Koncentrálja a környezetből származó energiát, és felerősíti a sejteket (amit valamiféle antennaként, vevőként képzelhetünk el), hogy visszanyerjék természetes oszcillációs ritmusukat , igy ösztönzi a sejteket és a testet az öngyógyításra. Az orgoniton belül a tenzor gyűrűből és a orgonit mátrixból származó energiát összegyűjti és felerősíti és harmonizálja. Mint minden passzív skaláris eszköz átalakítja a káros EMF energiákat az emberi test számára hasznos energiákra.

A tenzorgyűrű egy harmonikus torroid mezőt alakít ki és kizárja a negatívenergiákat, erősíti a mátríx piezoelekromos tulajdonságait így két oldalról is táplálja bizonyos mértékig az MWO korongot mely így erőteljesebben dolgozik mint normál passzív módban. Miután mindkettő önmagában is véd a negatív energiák ellen a mátrixban csak pozitív energia tud kialakulni.

Biológiai mag a gyűrű közepén 75 himalájai gyógynövényből. Ez egy Tibeti gyógyászatban használt gyógynövény keverék az ilyen keverékekből készült Rilbu-t nepálban, tibetben amulettként is viselik. Önmagában gyantába illesztve haszontalan lenne, de Slim Spurling kutatásai kiderítették hogy a tenzor gyűrűk a közepükbe helyezett gyógynövények , olajok, stb. hatásait felerősítik. A gyógynövények rezgését így továbbítja az MWO antennába amely ezeket a frekvenciákat is közvetíti.

Három fém a mátrixban. A történelmi energia gyógyászatban három fém szerepel kiemelt helyen, közismert gyógyító tulajdonsága miatt. Az arany, az ezüst és a réz ezeket mindmáig használjuk a modern gyógyászatban is. Slim Spurling a réz tenzor gyűrűit ezüsttel és arannyal vonta be, mert ezek plusz gyógyító frekvenciákat adnak. A védikus tanulmányok szerint ez a három fém kozmikus egyensúlyt is teremt. A garuda orgonit gyantájában 24 k arany, ezüst és réz is található . Ezen kívúl a tenzor gyűrű ezüstözött rézből készül , a lakhovsky korong antennái pedig 24 karátos arannyal bevont rézből.

Végül de nem utolsó sorban ,tiszta prána energiával feltöltött kristályok. Amennyiben a kristályokat nem tisztítják meg az orgonitba való behelyezés előtt azok negatív energiát fognak sugározni. Ezek a kristályok ugyanolyan gondos energetikai tisztításban részesülnek mint karkötőim és egyéb ásványaim és feltöltöm őket a legtisztább életenergiával több mint 10 éves tibeti kristálygyógyász és prána energiagyógyászati gyakorlatom alapján. Ezek a kristályok egy rendkívül tiszta prána energiát sugároznak.

Az így elkészített orgonitok nem egyszerű orgonit medálok hanem egy testet revitalizáló prána energiát generáló eszközök is.

A Garuda kiterjesztett orgonit felépítése saját szellemi termékem és védettségi eljárás alatt van mint Fibonacci és Tesla szekvenciás ékszereim.

Az orgonit nem gyógyító eszköz. Nem helyettesíti a hagyományos gyógyítást. A Garuda ékszer nem folytat gyógyító tevékenységet. Gyógyító ígéreteket nem teszünk, a magyarázatok hipotetikusak. A fent leírtak George Lakhovsky, Slim Spurling, Dr. Wilhelm Reich és mások munkásságáról megjelent publikációk összegzése. Számos alternatív módszer, tudományos kritériumok szerinti hatékonysága még nem teljesen bizonyított. Ugyanez vonatkozik az online áruházban ismertetett termékekre is. A hatásokra vonatkozó minden állítás valószínű és lehetséges, de tudományosan még nem teljesen bizonyított.

 

Köszönettel

Végh Susan

Webáruház készítés