Blog

Garuda modern gyógyító szakrális ásványékszerek. 4

2020.11.24 20:47
Végh Susan

Az új kristályékszerek születése. A Sungit varázsa

„Egy kristályban egyértelmű bizonyítékunk van a kialakuló élet létezésére, és bár nem tudjuk megérteni a kristály életét, mégis élőlény.”

― Nikola Tesla

Miben különböznek a modern ékszereim az eddigiektől?  Ékszereim tervezésekor az első szempont amennyiben nem egy kővel dolgozom a harmonikus kombinációk kialakítása melyek a leghatékonyabban tudnak dolgozni egy cél érdekében. Hosszú tapasztalat és kísérletezés során születnek meg a kombinációk. A szimbólumok és numerológiai rezgések szintén befolyásolják a végeredményt.

Körülbelül egy éve kezdtem el foglalkozni a sungittal. Akik folyamatosan figyelik a munkámat észrevehették, hogy bármilyen nagy divat nem foglalkoztam sungit termékekkel. Ennek oka az hogy a sungit miután csak egy lelőhelye van a világon, nem része a hagyományos kristálygyógyítási rendszereknek. Viszonylag új kőnek számít és mint ilyet ki kellet próbálnom, le kellet tesztelnem be kellet illesztenem meglévő információim közé. Ismerkedtünk.  A munka során megtanultam tisztelni, a sungit valóban csodálatos kő, különleges szénszerkezetének köszönhetően, legnagyobb ereje a káros sugárzások, az EMF, mobiltelefonok Wifi, szűrésének terén tapasztalható. Mint egy szivacs képes kiszűrni a körülöttünk lévő káros energiákat rezgéseket és átalakítani azokat harmonikus rezgésekké. A szervezetre gyakorolt számtalan gyógyító hatása szintén hasznossá teszi mai rohanó korunkban, ahol a stressz népbetegségnek számít. Tapasztalataim megerősítik, hogy remekül dolgozik együtt a Fibonacci szekvenciával, a kettő kombinációja nagyon magas szintű harmóniát biztosít.

Persze nem mindenható.  Amikor ezeket a sorokat írom és végig nézem a shopok kínálatait nagyon sok sungit terméket találok, de itt vége is a kínálatnak. A sungit önmagában is nagyon erős, de további előnyök, és néha megszelídítése érdekében, érdemes párosítani más kristályokkal. Kis mennyiségben is képes megerősíteni megváltoztatni más kristályok energiáját. A gyógyító kristályok megfelelő kombináció esetében emelik egymás rezgését kiterjesztik a hatásukat. Megkerestem azokat a párosításokat kombinációkat melyekben a sungit hatását legjobban ki lehet használni. Ezek a kristálykombinációk és a tradicionális mindenek feletti hegyikristály képezik ennek az új kollekciónak az egyik alapját, melyek egy új gyógyító kristály ékszerkollekcióhoz vezettek.

Természetesen nem csak sungit kombinációk kapnak helyet a kollekcióban, hanem minden olyan kristály, ami a tapasztalataim szerint megfelelően dolgozik az előző blogokban leírt matematikai képletekkel. A mindennapok régi és új kihívásaira adott válaszok a kristályok évszázados nyelvén.

A Frekvenciák ékszerkollekció és a Fibonacci, valamint 369 szekvencia ékszerekben való használata formatervezési mintaoltalom alatt áll. Másolásuk, felhasználásuk jogellenes és jogi lépéseket von maga után. A weboldalamon található anyagok, leírások stb. saját szellemi tulajdonomat képezik és szerzői jogi védelem alatt állnak.

Webáruház készítés