Blog

Szentelt helyen, szent tárgyak között.

2022.06.09 19:56

Sokan érdeklődtek , hogyan hol készülnek az ékszerek, ami érthető is hiszen ez is meghatározza minden ékszer energetikai tulajdonságait. Megpróbálom röviden megmutatni hol és hogyan készülnek az ékszereim.

Az asztalom rózsafából készült. A rózsafa egyike a szent fáknak. A gyönyörű rózsafa az együttérző és szerető szív tulajdonságokkal rendelkezik. A rózsafa energiája nem hasonlítható más fához, és a spirituális aspektusra összpontosít. Ez spirituális és tápláló. A rózsafa elképesztően hatékony a spirituális gyógyításban. Talán az egyetlen szent fa mely a malák és a bútorok készítésében használatos.

Kristályok .Négy különböző nagy kristály védi le a teret. Ez a négy kristály a négy égtájnál elhelyezve hagyományosan a tibeti gyógyítók gyógyító helységeit védik. (Az hogy melyek ezek maradjon az én kis titkom az egyik nem is látható mert a  fiók részben található). Persze ezek a kristályok kiegészülnek több más darabbal is. mint nálam. pl. sungittal szelenittel és skaláris eszközökkel melyek a negatív EMF sugárzások kizárását biztosítják. Ez a kiegészítő védelem nagyon fontos , nem helyettesíti a hagyományos védelmet hanem kiegészíti.

A szent tárgyak. A középpontban az összes energia gyógyász védője és a gyógyító energiát adó energiát adó  , megszentelt Gyógyító Buddha szobor melynek energiája állandóan körbeveszi az asztalt. Néhány kisebb szobor is megtalálható a környezetében az előtérben a zöld és a fehér Tara szobra és egy piciny védelmező Buddha Amulett.  Csenrézi szobra a mindent átható szeretetért. A táncoló Tara szobor a teremtő istennői energiákat közvetíti és nagy hasznos a szerelemmel kapcsolatos daraboknál. A megáldott felszentelt tárgyak energiája nagyon erős és nélkülözhetetlen.

A gyógyító ékszereknél persze a főszereplőd a Gyógyító Buddha, de van egy külön szobor gyűjteményem melyek a lakás máspontjain találhatóak, de a készülő daraboknak megfelelően az asztalra kerülnek. Sárga Zambala a bőségért. Zöld Tara a szerencséért segítségért. Fehér tara a hosszú életért , A fehér tara és a Gyógyító Buddha energiáinak kombinációja nagyon erős gyógyító tulajdonságokat ad. Csenrézi szobra a feltétlen szeretetést. A védelemmel kapcsolatos darabokhoz pedig névadóm a Garuda szobra társul. Az összes szobor rézből készült mely a legerősebb az áldás megtartásában.

Tibeti Hold hangtál. A telihold tál egy különleges tál melyet mindig a telihold fényénél kovácsolnak. A hangtál funkciója nem az ékszerek tisztítása . Sok éves meditációs gyakorlás után a hangtál hangja automatikusan kikapcsolja az elmét, nyugalmat és békét ad. Csengő és vadzsra a csengő hangja a hangtálhoz hasonlatos, a vadzsra a termékek áldásakor lép elő.

A gyertyatartó és a füstölő . Amikor dolgozom mindig ég a gyertya és füstölőt is gyújtok. Bár a teret nem nagyon kell tisztítani, de a gyertya és a programozott füstölő nagyon erős spirituális energiával rendelkezik. Japán vagy tibeti füstölőket használok. A hangszóróból mantra szól. Egyszerre csak egy darabot készítek máshoz való gyöngyök nincsenek az asztalon.

Minden darabot energetikailag tisztítok.  A tisztítás a prána energiagyógyászat technikájával tiszta lézerkvarccal történik.

A piros doboz rejti legnagyobb kincsemet a Tibeti gyógyító botot. Az ékszerek feltöltése tiszta életenergiával Pránával ezzel a bottal történik. Lehetne tölteni a lézerkvarccal is, de a tibeti gyógyítóbot által közvetített energia sokkal erőteljesebb sűrűbb. A bot használatát éveken át gyakoroltam és tökéletesítettem.

Áldás . Choa Kok Sui mester szerint a megszentelt kristályok ereje megsokszorozódik. Egy energia meghívása mely a prána energia egy magasabb szintje. A vadzsra tulajdonképpen egy rezonátor is mely az univerzum energiájával rezonál és megkönnyíti az energiák meghívását.

Amit nem látsz a képen. A Skaláris energiával feltöltött ékszerek orgonitok befejezése nem itt történik. A kristályok tisztítása feltöltése itt történik utána kerülnek át a skaláris programozó gépre, de ez a készülék mint mindenkinél aki ilyen ékszereket gyárt , titok

 

Webáruház készítés