Blog

Az 5 Mukhi Rudraksha gyöngy csodája

2020.09.28 18:59

Most érkeztek Nepálból áldott 5 mukhi-s nagy szemű rudraksha magok.   A magok áldottak, minden egyes szemet külön tisztítottam meg és ápoló olajjal kezeltem. A természet csodája és az áldás ereje van bennük. Néhány szó elöljáróban, a Rudraksha irodalma az ókori Indiai írásokban jelenik meg először kapcsolódik a Védikus gyógyításhoz és asztrológiához és hitvilághoz így én is többször fogok hivatkozni rá. Te nyugodtan tekints rá úgy. mint az univerzum egyik ajándékára, hiszen a magok már ősidők óta léteznek és a későbbi időkben használták az egész ázsiai régióban. Olyan ajándék, mint pl. a kristályok és csodálatos egyedülálló tulajdonságokkal rendelkezik. Nincs a világon még egy növény melynek lehullott magjai elektromágneses tulajdonságokat mutatnának, melyekre még nincs magyarázat. farmakológiai tulajdonságai szintén csodálatosak, de a legszebb az életedre gyakorolt pozitív hatása.

De mi az 5 mukhi vagy ahogy eredetileg hívják panchmukhi rudraksha. A mukhi szó jelentése arc, ez a rudraksha mag oldalán végig haladó markáns természetes csíkokat jelöli. A csíkok száma 1-21 között lehet és mindegyik magnak más a jelentése. A védikus asztrológia szerint különböző csíkokat csak bizonyos asztrológiai jegyekkel rendelkező bizonyos korú, nemű stb. emberek hordhatnak, hogy hatásuk érvényesüljön. Ez alól kivétel az 5 mukhi-s rudraksha. Ezt a gyöngyöt bárki viselheti bármilyen csillagjegyű, férfi, nő, gyermek is. Az egyik legerősebb gyöngy mely áldások sorozatát hozza viselőjének.

Magyarországon sajnos a rudraksha-t nem nagyon használják, de szerintem nem is ismeri mindenki hatalmas erejét. Szent növény melynek története az ókorba nyúlik vissza. Több mint ezer éve használják gyógyítási célokra is. A rudraksha nem keverhető össze a hagyományos növényi gyöngyökkel pl. szántál, Palo Santo stb. A rudraksha csoda gyöngy. Kutatási eredmények bebizonyították, hogy a Rudraksha gyöngyök bizonyos elektromos és mágneses tulajdonságokkal rendelkeznek. Mindegyik Rudraksha úgy viselkedik, mint egy bioenergia-generátor, feltöltve a viselő energia mezőjét. Kínában a CHI erősítésére használták. A Rudraksha gyöngyök összehangolják a csakrákat, és az energia "hullámait" a testünkben, úgy vélik, hogy a "helyes módon" táplálják a csakrákat, és javítják az általános egészségünket, aktiválják a kundalini energiát. Ugyanebben a kutatásban azt is igazolták, hogy a különböző mukhi számú gyöngyök kicsit eltérő elektromos tulajdonságokkal rendelkeznek. Sokszor használtam rudraksha-t jó eredményekkel.

A rudraksha magok közül a legjobb minőségűek a nepáli magok, ezek nagyobbak erőteljesebbek, mint az indonéz és jávai testvéreik. Beszéljünk akkor az 5 mukhi áldásairól.

Védelem - A rudraksha magokat Shiva könnyének is nevezik Indiában és minden Mukhi hoz más isten tartozik. Az 5 mukhis magot a védák szerint Shiva 5. formája Lord Rudna Kalaagni uralja így közvetlenül Shiva áldását hordozza. Kalaangi Shiva azon formája mely hatalmas energiájával elpusztítja a gonosz erőket. Az 5 mukhis gyöngyről azt tartják úgy viselkedik, mint egy védőőr, amely megvédi viselőjét a negatív energiáktól. Azáltal, hogy védőburkolatot hoz létre körülötted, olyan frekvenciát biztosít, mely a legnagyobb védelmet adja. Megóv a korai haláltól és félelem nélküli életet ad.

Életút – Az 5 mukhis rudraksha az írások szerint megtisztít minden bűntől és tiszta kezdetet nyújthat. Felszabadít az élet mindenféle nem kívánt kötelékeiből, és idővel teljesíti viselője vágyait, míg eléri a boldogságot.

Jólét - Azt tartják, hogy ha tiszta szándékkal viseled az életed minden területen kitűnő lesz, legyen az intelligencia, erő, üzlet, pénz, isten iránti odaadás, szépség, szerelem és még sok más. Pozitív energiát vonz neked. Ha pénzügyi stabilitást, gazdagságot és jólétet szeretnél szerezni családodnak, az öt Mukhi Rudraksha válik a legjobban hasznodra. Javítja a memóriát és a koncentrációt segíti a felkészülést vizsgákra, munkahelyi feladatokra. A gyermekek esetében az 5 mukhi-s Rudraksha gyöngy növelheti az összpontosítást. A védikus asztrológia szerint a Jupiter bolygó a legkedvezőbb bolygó, amelyről ismert, hogy számtalan előnyt nyújt az élet minden területén. Számunkra kedvező helyzetben hirtelen változásokat ad az életben, amelyek a boldogság és a siker új magasságaiba viszik az embert. De ha ugyanaz a bolygó rossz helyzetben van, akkor zavart okozhat. Az 5 Mukhi Rudraksha hatékony gyógymódnak számít semmisé teszi a Jupiter bolygó rosszindulatú hatásait, biztosítva a pozitív energiát. magabiztossá tesz segít leküzdeni a tétovázásokat, mivel ezek a legfőbb okok a növekedés és a siker korlátozására.

Egészség - 5 Mukhi Rudraksha fenntartja öt elem egyensúlyát a testedben, és nagymértékben immunissá tesz a különböző betegségek ellen. Állítólag megöli az összes feléd tartó betegséget. A védikus gyógyászatban nagyon hasznosnak tartják meglévő betegségek kezelésére. Hasznos szívbetegség és vérnyomás problémák és cukorbetegség esetében hatékony krónikus köhögés, megfázás esetében. Segíti a máj, Vese működését. Általános jó egészséget ad

lélek spiritualitás - A védikus irások azt mondják Az élet tisztasága általában az 5 mukhis Rudraksha gyöngy viselésével kezdődik. A Rudraksha gyöngyöt széles körben használják meditáció vagy imádkozás közben. Két hatalmas tulajdonság, amely ehhez a Rudrakshához kapcsolódik, a szellemi és lelki növekedés. Végtelen nyugalmat ad támogatja a meditációt. Fokozza az öntudatot és a lelkiséget. Segít a hít megerősítésében és összekapcsol az univerzummal

Mint látszik az Ősi írások szerint az 5 mukhi rudraksha viselése megszámlálhatatlan előnnyel jár. Remélem hamarosan te is megtapasztalhatod a csodáját.

Néhány érdekesség és jó tanács az 5 mukhis rudrakshával kapcsolatban.

Az 5 mukhis rudrakshát minden nap viselheted, de nem kötelező. Ha nem viseled minden nap a legszerencsésebb napok a hétfő és a csütörtök, ha teheted ezeken a napokon mindig viseld.

Az 5 mukhis rudraksha nem csak rád gyakorol pozitív hatást, hanem környezetedre is. Otthonodban elhelyezve semlegesíti a negatív hatásokat és pozitív energiát teremt.  

Kérlek ne viseld fürdés közben óvd a vegyszerektől. A mag idővel besötétedik, de ez nem befolyásolja az erejét.

Az általam árusított darabok mindegyike áldott. Egyenként megtisztítottam külsőleg és ápoló olajjal kezeltem. Életenergiával és a maghoz tartozó mantrával aktiváltam. Hogy sokáig szép maradjon időről időre puha kefével finoman átdörzsölheted és olajjal ápolhatod. (pl. jojoba). Ha nem viseled tedd egy nyugodt békés helyre, de éjszakánként az éjjeliszekrényedre is helyezheted.

Ha hatását fokozni szeretnéd amikor felveszed elmondhatod a mantráját 9-szer ezt elküldöm neked.

Ne felejtsd el az alternatív gyógyászat nem helyettesíti a hagyományos orvoslást. Egészségügyi panaszaiddal feltétlenül fordulj orvoshoz.

Namaste

Susan

Webáruház készítés