Kristálygömb Hawaii Gazdagság ásvány karkötő

Kristálygömb  Hawaii Gazdagság ásvány karkötő
Kristálygömb  Hawaii Gazdagság ásvány karkötő
Kristálygömb  Hawaii Gazdagság ásvány karkötő
Kristálygömb  Hawaii Gazdagság ásvány karkötő
Kristálygömb  Hawaii Gazdagság ásvány karkötő
Kristálygömb  Hawaii Gazdagság ásvány karkötő
Kristálygömb  Hawaii Gazdagság ásvány karkötő
Kristálygömb  Hawaii Gazdagság ásvány karkötő

Hawaii energia ásványkarkötő

Állítólag 2021-ben az ásványékszerek ereje nagyon magas lesz. Ez a kristálygömb olyan kövekből készült melyek numerológiai és asztrológiai alapokon szerencsét hoznak a gazdagság és a vagyon területén. Alapjait a Hawaii Huna tanitások adják. Aranyló kristályok melyek erős fényükkel bőséget egészséget hoznak és elhárítják a vagyonod fenyegető negatív erőket.

Fazettált egyedi Napkő, Aura napkő, Tigrisszem, Aura tigrisszem, Arany rutilkvarc, Citrin, Füstkvarc, gyönyörűen csiszolt hegyikristály kiegészítőkkel és központi gyönggyel mely különleges meglepetést tartogat.

Megtisztítva, áldva, programozva feltöltve a legtisztább életenergiával és sok szeretettel.

Elegáns bélelt ékszerdozban szállítva

2024.05.01
7 990 Ft
Kedvencekhez
Ajánlom
Nyomtat
Összehasonlítás
Kérdés a termékről
Részletek
Adatok
Részletek

Tigrisszem - A tigrisszem az egyik legősibb talizmán, hagyományosan amulettként használják, hogy megvédje az átoktól, rosszindulattól balesetektől. Növeli az akaraterőt, bátorságot, lelkierőt ad segíti a célok elérését. Inspirálja a kreativitást és kihasználja a tehetséget és a képességeket. A jólét és a szerencse kristálya , kiváló a gazdagság megteremtéséhez és a fenntartásához. Bőséget és jólétet hoz az életedbe növeli a bevételeidet, segít megőrizni a megteremtett javakat.

Aura tigrisszem, Növeli a vagyont és a pénzáramlást. A vállalkozások köve. Felerősíti céljaid energiáját. Jólétet optimizmust ad. Segíthet az álmaid és a vágyak megvalósításában. Az aura bevonat kiemeli a tigrisszem örömhöz, kreativitáshoz kapcsolódó tulajdonságait. Spirituálisan békességet és szépséget hoz, és összekapcsolódik a nap szellemi erejével, mint a lélek táplálékával.

Napkő: Növeli a motivációd és a cselekvésre való képességed, vezetői tulajdonságaidat. A győzelem kristálya. Ahogy a nap életet teremt a Földön, a napkő úgy visz energiát a kreatív szellemedbe. Használd ezt a kreativitást, hogy ösztönözd a kapcsolatok, a munka és a szenvedélyek pozitív fejlődését. Pezsgő energiája emlékeztet az örömre, amelyet a teremtés célját inspirálja. Arra ösztönöz, hogy éld meg az élet örömeit. Hagyd, hogy a belső fényed és az aurád ragyogjon.


Citrin- a bőség köve a nap hatalmát hordozza. A citrin gazdagságot nyújt, és hozzájárul a pénzügyi stabilitáshoz. Az egyik legerősebb „vonzó/teremtő” kristály. Segít, hogy jólétet vonzzon az életébe. Segít hogy felismerd és megragadd a lehetőségeket. Elnyeli átalakítja szétszórja a negatív energiát és energiával tölt fel minden szinten. Kiváló kö az öngyógyításhoz, tisztítja az aurát. A citrin a boldogság és öröm köve viselése vonzza a szeretetet és a boldogságot. Segít abban, hogy egyre sugárzóbb legyél, és optimistább magatartást tanúsíts. Növeli az önértékelést, és ösztönzi a pozitív energia beáramlását az életedbe

Arany rutil kvarc Mint minden aranyszínű kő vonzza a gazdagságot. Rendkívül kedvező hatással van az életedre. Ha javítani szeretnéd az életedet, de nem vagy biztos benne, hogy hol kezd - csak azt, tudod, hogy elégedetlen vagy azzal, ahol most – vagy, ez a kő a Tiéd! Segít a szellemi kreativitás ösztönzésében, a gondolatok erős erősítője, segít az isteni inspiráció megszerzésében. Megmutatja hogyan kezelheted a problémákat, és tartós megoldásokat talál. Eltávolít minden olyan dolgot, ami bajt okoz. Képes arra, hogy felerősítsék és nagyítsák a vágyadat szándékodat és megerősítést adjanak. Kiváló teremtő kő. Egy nagyon különleges kő, Angyalhaj kőnek is nevezik mert a benne lévő arany színű szálak az angyalok hajára emlékeztetnek. Azt mondják összehangol az Isteni céllal és összeköt a spirituális birodalommal és az angyalokkal. Képes az angyalok vonzására összekapcsol őrangyaloddal. Nagyon erős gyógyító drágakő, hiszen éteres vagy angyali rezgéseket hordoz. Csodálatos energiaerősítő, megnöveli bármely más, drágakő energiáját. Ez egy nagyon felemelő kő, amely örömöt ad az életednek és a környezetednek

Füstkvarc - A füstkvarc felszabadítja a negatív energiákat és segít elengedni a hátráltató gondolatokat. Biztosítja a föld energiáját a továbblépéshez. Segít elérni egy magasabb tudatosságot. Fókuszálja az energiát, hogy céljaidra összpontosíts. Kiszűri a veszélyeket okozó energiákat Segít a célok elérésében. Bőséget, jólétet és sok szerencsét hoz. A füstkvarc összeköt a Föld energiáival, segít kétlábbal állni a földön, és kiegyensúlyozott maradni bármilyen helyzetben. Ideális kristály az energiák földeléséhez, központosításához és stabilizálásához, Az egyik legjobb kristály az elektromágneses sugárzás negatív hatásainak ellensúlyozására.

Hegyikristály a mester gyógyító az ősi kristálygyógyászat legszentebb köve. Erősíti a többi kő erejét. Ösztönzi a keringési és immunrendszert, javítja az energiaáramlást és egyensúlyba hozza a testet. Eltávolítja a méreganyagokat és a negatív gondolatokat. A testet gyógyító energiával tölti fel. A hegyikristály eltávolítja az energia elzáródását a szervezetben, biztosítva, hogy az energia zökkenőmentesen áramoljon. mély lélektisztítóként működik, tisztítja és javítja a test belső felépítését és a környező finom testeket, hogy a fizikai dimenziót az elmével összeköthesse. Segít fókuszálni, segít a döntéshozatalban.

A modern Prána gyógyítás alapítója Master Choa Kok Shui munkássága során tanulmányozta a kristályok csiszolását és a csiszolás által megváltozott energia áramlásokat. A 64 ill. 128 oldalú csiszolt gömbök jobban stabilizálják az energia áramlást , nyugodtabb biztonságosabb érzést keltenek. Ezért is került szépsége mellett ez a 64 oldalú gömb a karkötőbe. 

Adatok
Cikkszám
0885
Webáruház készítés