A talizmán lélegzete – A Sárkány éve

A talizmán lélegzete – A Sárkány éve
A talizmán lélegzete – A Sárkány éve
A talizmán lélegzete – A Sárkány éve
A talizmán lélegzete – A Sárkány éve
A talizmán lélegzete – A Sárkány éve
A talizmán lélegzete – A Sárkány éve
A talizmán lélegzete – A Sárkány éve
A talizmán lélegzete – A Sárkány éve
A talizmán lélegzete – A Sárkány éve
A talizmán lélegzete – A Sárkány éve
A talizmán lélegzete – A Sárkány éve
A talizmán lélegzete – A Sárkány éve
A talizmán lélegzete – A Sárkány éve
A talizmán lélegzete – A Sárkány éve
A talizmán lélegzete – A Sárkány éve
A talizmán lélegzete – A Sárkány éve
A talizmán lélegzete – A Sárkány éve
A talizmán lélegzete – A Sárkány éve
A talizmán lélegzete – A Sárkány éve
A talizmán lélegzete – A Sárkány éve

ZEN Boldogság talizmán, feng shui szerencse karkötő a sárkány évére
Ez egy különleges karkötő melyet olyan kristályokból készítettem melyek a feng shui szerint nagyon szerencsések a 2024-es évben. Boldogságot ad, sikert és szerencsét neked a sárkány évében.
A keleti kultúrákban a sárkány a bölcsesség, a hatalom, a jólét, az egészség és a védelem szimbóluma. Az egyik leghatalmasabb és legszerencsésebb jegy. A Sárkány éve mozgalmas fejlődést és gazdagságot adhat. Bár erre kevesen gondolnak a sárkány a kedvesség , az együttérzés szimbóluma is. Ez a karkötő segít neked, hogy kihasználd a sárkány évét és szerencsét hoz neked. Ne feledd a Talizmán boldoggá tesz és teljesíti a kívánságodat.
A karkötő a 2024-es év szerencse köveiből készült és egy sárkányt rajzol le. Teste zöld aventurin mely a legszerencsésebb kristály 2024-ben a fa sárkány évében. Mélyzöld szemei Sárkányvér Jáspisból a mely erősíti a jegyet. Aranyló lábai és karmai arany aurakvarcból az arany nagyon fontos szín a jóléthez 2024-ben , vörösbe hajló farokrésze karneolból mely a legjobb lendületet, energiát adja ebben az évben.
Áldott kívánság teljesítő Bodhi maggal . A karkötőben lévő szent Bodhi fa mag melyet nepál egyik kolostorában áldottak meg. A bodhi fa , szent fa , a hagyomány szerint Buddha egy bodhi fa alatt meditálva érte el a megvilágosodást. A bodhi fa magja a megértés és az isteni bölcsesség magja , mely békét és megértést sugároz. Ez az eredeti fafajta magja mely magokat a nepáliak főnix szeme magnak hívnak.
Azt mondják minden magban egy tanítás , üzenet van bezárva. Találd meg te is a sajátodat.
Gondosan Megtisztítva, áldva, programozva feltöltve a legtisztább életenergiával (Prana)
Egyedi kézzel festett tradicionális japán motívumokkal bélelt dobozban .

2024.05.09
7 990 Ft
Kedvencekhez
Ajánlom
Nyomtat
Összehasonlítás
Kérdés a termékről
Részletek
Adatok
Részletek

Dél Ázsiában és Japánban a ZEN gyökereinek alapján kialakult egy különleges karkötő melyet a talizmán lélegzetének neveznek. Készítésénél a középpontba helyeznek egy magot vagy egy faragott fadarabot azzal a szándékkal, áldással, hogy teljesítse viselője kívánságát, ehhez hozzárendelnek bizonyos szabályok szerint egymással harmonizáló különböző kristályokat és fa gyöngyöket. Az összeállítások célja a harmónia, harmónia a természettel, harmónia a lelkeddel az élettel. A boldogság. Ez a talizmán más mint a többi. Kívánhatsz tőle és kívánságod teljesíteni fogja de addig is boldoggá tesz ! Napról napra boldogabb leszel, jobban érzed magad. A karkötő programja megtalálja az utat a boldogságodhoz és felerősíti azt.

A zöld Aventurin a szerencse mester kristálya, ami elengedhetetlenül szükséges a jó szerencse és a jólét meghívásához az életedbe. A szerencsejátékosok köveként is ismert. Nem pusztán a szerencsét vonzza be, hanem összehangolja a feltételeket melyek szükségesek ahhoz, hogy éljél vele. A zöld aventurin törli a régi mintákat és szokásokat melyek gátolnak. Állítólag szoros kapcsolatot tart fent a természettel és a tündérvilággal, néhány helyen „tündérek kincsének” nevezik. Azt állítják, ha sokat jársz a természetben és egy zöld aventurint hordsz magadnál látni fogsz egy tündért Ha tündérrel nem is találkozol az aventurin akkor is sok szépséget boldogságot hoz az életedbe. A szerencsén kívül az egyik legjobb kövek közé tartozik a harmonikus kapcsolatok előmozdításához, és mindenki számára elengedhetetlen a romantikus partnerség bármely szakaszában. Az Aventurine a szívcsakrának egyik gyógyítója, ha a szívcsakra nyitott és világos kialakul a pozitivitás érzése amely szerencsét hoz neked. . A zöld színű kő a természet energiáját hordozza, amely gyorsan javítja az egészséget és az erőt.
A Sárkányvér Jáspis a legenda szerint a Sárkányok maradványaiból képződött, a zöld jelöli a bőrt, a vörös pedig a vért. Ez a jáspis mindannyiunkban kiemeli a belső sárkányt! A bátorság köve növeli az erőt és az elszántságot energiát ad. A sárkányvér jáspis képes több energiát bevezetni az aurába és a fizikai testbe. Serkenti a kreativitást segíti a célok elérését. Zöld és piros színével közvetlenül kapcsolódik a szív csakrához, segít meghallani a szíve üzenetét, és ösztönzi a szeretet, az együttérzés és a megbocsátást. Nagyon erős szerencsekő.
Az arany aura kvarc egy magas rezgésű kristály segíti a lelki harmóniát hoz, energikus változásokat teremt. Élénk energiával lát el segíti a szervezetet az egyensúly megtalálásában. Oldja a blokkokat. Kiváló üzleti támogató kő. A talizmánok világában az arany kristályok a gazdagság és a hatalom színei, növelik a teljesítményt, inspirációt adnak vonzzák a sikert. Az anyagi gazdagság színe is. Kiváló talizmán azok számára, akiknek arra van szükségük, hogy bízzanak saját ösztöneikben, és csatlakozzanak személyes gyógyító útmutatóikhoz és angyalaikhoz. Tökéletes kapcsolatot teremt a solar plexus és a szívcsakra között, miközben összekapcsolja a legmagasabb tulajdonságaikat. A solar plexus az akarat helye és a megnyilvánulás ereje. Ez az erőközpont, amelyen keresztül az ember eljuthat álmai valóra váltásához. A szívcsakra természetesen az energiaportál, amelyen keresztül kifejezi a szeretetet, és amely révén kapcsolatba kerül az Istennel. Növeli az önértékelésedet és személyes erődet azáltal, hogy rezgéseid megemeli és örömre hangolja. A pozitív gondolatok és cselekedetek révén gazdagságot hozhatsz az életedbe, megnyitja a siker áramlását.
A karneol egy csodálatos kristály az ókori egyiptomiak kőbe zárt naplementének tekintették. Isis istennő szent köve volt. Megvéd a károktól és szerencsétlenségektől. Amellett, hogy a karneol támogató kristály, vitalitást és energiát ad. Tökéletes kő azoknak, akiknek állandóan magas energiaszinten kell dolgozni. A karneol kristály nemcsak növeli a bátorságot és az önbizalmat, de javítja a vérkeringést, amely minden stresszes helyzetben fontos lehet. Nagyon inspiráló kő az építészek művészek egyik kövének tartják. A karneol jó szerencsét, bőséget és jólétet vonz. Ha több sikert szeretne, pénzügyekben és az üzleti vállalkozásokban viselje. Magasan tartja a motivációs szintedet és a gondolkozásodat. Amennyire jólét kő, annyira védelmező is. Ismert szerelmi talizmán. Ha egyedülálló vagy a kő csábító ereje mágneses, sokan fordulnak majd utánad. Meglévő kapcsolatodba új energiát hoz visszaállítja a szeretet és a romantika kapcsolatát. Ha több őszinteséget, szeretetet és nagyobb odaadást akarsz az életedben segíteni fog. Ne felejtsük el, hogy a karneol a szenvedély és a szexualitás köve! A karneol több pozitivitást hoz az életedbe, energikusabb, optimistább leszel. Egy régi közmondás szerint, ha karneolt viselsz olyan mintha folyamatosan átölelne a napfelkelte!

Adatok
Cikkszám
0875
Webáruház készítés