6 szemű dzi Pink turmalin quartzban karkötő Swarovski kristállyal

Raktárkészlet: 1 db
6 szemű dzi Pink turmalin quartzban karkötő Swarovski kristállyal
6 szemű dzi Pink turmalin quartzban karkötő Swarovski kristállyal
6 szemű dzi Pink turmalin quartzban karkötő Swarovski kristállyal
6 szemű dzi Pink turmalin quartzban karkötő Swarovski kristállyal

A 6 szemű Dzi egy különleges Dzi melynek számos spirituális tulajdonsága van. Állítólag megszünteti a szomorúságot és a szenvedést az életben, és növeli a jó szerencsét. Segíteni a tulajdonosnak, hogy megtalálja a boldogság és a jó karma gyökerét Fejleszti a 6 érdemet (kegyelem, etika, koncentráció, adakozás-szeretet, meditáció, bölcsesség). Egyes források szerint a 6 szemű dzi az egyik fő mantrához az Om Mani Padme Hum mantrához kapcsolódik melynek 6 szótagja van. A hat szemű gyöngy helyreállítja az érzelmi erőt segít a mentális és fizikai erő felhalmozásában. Úgy vélik, hogy a 6 szemű Dzi gyöngynek megvan a hatalma, hogy jó szerencsét hozzon a tulajdonosának. A mindennapi életben is hasznos megvéd a 6 szerencsétlenségtől szegénység, rablás, csalás, baleset, betegség és hirtelen halál.
Állítólag a hatszemű dzi a legjobb a dolgozó ember számára. segít megszüntetni az önmagunk és mások által okozott problémákat munkahelyi környezetben. Pl. pletykák, hatalmi harcok, kényelmetlenségek. Segíti a karrieredet.

2024.06.27
29 990 Ft
Kedvencekhez
Ajánlom
Nyomtat
Összehasonlítás
Kérdés a termékről
Részletek
Adatok
Részletek

A rózsaszínű turmalin már régóta szerelemhez kapcsolódó kristály. Számomra azonban a rózsaszínű turmalin az isteni női energia egyik megnyilvánulása az ásványok között. A rózsaszínű turmalin arra kér bennünket, hogy lépjünk be a szívünkbe és az érzések birodalmába. A szeretet és a szépség megtapasztalásába, és az Isteni Női Energiába. A rózsaszínű turmalinnal való együttműködés felhozza mindazt, ami megakadályoz bennünket abban, hogy szeretetet adjunk vagy kapjunk. Ez magában foglalja az isteni szeretetet, valamint azt, hogy a szeretet hogyan jelenik meg számunkra mindennapi életünkben és kapcsolatainkban. Meglágyítja és erősíti a szíved egyszerre. Segít a boldogság és az elégedettség érzésének megteremtésében is. Békével tölt be téged az átalakulás időszakában is. Ha olyan helyzetbe kerülsz, amely nehéz érzelmeket vált ki belőled a rózsaszín turmalin segít, hogy félelem helyett a szív és a szeretet energiája öleljen körül. Ennek a kőnek az energiái vonzzák a szeretet. Javítja az aurában keletkezett sérüléseket.
A gyöngyöt két pici hegyikristály keretezi a karkötőt egy Swarovski kristálly díszíti .
Gondosan megtisztítva és áldva/felszentelve feltöltve a legtisztább életenergiával és sok szeretettel.
A karkötőt egy nepáli ékszer/mala zacskóban szállítom !!

Adatok
Raktárkészlet
1 db
Cikkszám
0869
Webáruház készítés