Különleges Extra méretű 9 szemű dzi gyöngy amulett nyaklánc

Raktárkészlet: 1 db
Különleges Extra méretű 9 szemű dzi gyöngy amulett nyaklánc
Különleges Extra méretű 9 szemű dzi gyöngy amulett nyaklánc
Különleges Extra méretű 9 szemű dzi gyöngy amulett nyaklánc
Különleges Extra méretű 9 szemű dzi gyöngy amulett nyaklánc

Ezek a kövek gyakorlatilag szinte pótolhatatlanok. A saját gyűjteményemből származó darabok. Mérete a szokásos Dzi gyöngynek kétszerese. Ez a kilencszemű dzi az idősebb kövek közé tartozik. Két oldalán két Nefrit Jade gyönggyel. Ilyen méretben évek óta nem láttam Dzi gyöngyöt. Mindegyik darab egyedi.

2024.05.02
49 990 Ft
Kedvencekhez
Ajánlom
Nyomtat
Összehasonlítás
Kérdés a termékről
Részletek
Adatok
Részletek

A 9 szemű DZI az összes DZI "császára”. Ez a legkeresettebb és legdrágább DZI. Ez a DZI a tibeti népnek is gyöngyszeme. A 9 bolygórendszert és annak lényegét képviseli. Magában foglalja az Univerzum tevékenységét és az emberiség bölcsességét. Ez hozza a legteljesebb áldást, segít eltávolítani a negatív bűnöket, és feloldja az akadályokat az utad mentén. Megvédi a viselőt mindenféle szerencsétlenségtől és a rossztól. (Például a Nagoya repülőgép szerencsétlenség néhány túlélője közül az egyik 9 szemű Dzi-t viselt.) Segíti a gazdáját, hogy összegyűjtse a gazdagságot. Segít a befektetőknek az új ötletek sikeres fejlesztésében, melyeken keresztül a gazdagság áramlik életükbe. Ez Dzi segít a tulajdonosának abban, hogy megtalálja ötleteit és erősségeit. Növeli viselője vagyonát. Segítség a vállalkozásokat növeli a teljesítményét, elősegíti a karriert. Eltávolítja az akadályokat megteremti a biztonságot. Ez a Dzi lehetővé teszi a viselő számára a hatalmat és a befolyást szerezzen. A bölcsesség ablaka a 9 szemű Dzi, amellyel a viselője kibővítheti intelligenciáját és bölcsességét, a jó egészség, a siker, a hatalom, az együttérzés és a dicsőség elérése érdekében. Lenyűgöző és gondoskodó szívet ad neked, növeli az együttérzést. A 9 szemű Dzi a jó szerencse, isteni védelem, jó egészség, gazdagság, a mennyből jövő jólét és hosszú élet forrása; melyet a Buddha szemei védenek.
A sötétzöld nefrit Jade hihetetlen ereje miatt az egész világon számtalan kutúra szent köve volt és évszázadok óta működik. Aki ezt a követ viseli, vonzza az élet csodálatos ajándékait. Ha Nefrit Jade-t viselsz, a kapcsolataid szerencsével, boldogsággal, egyensúllyal és harmóniával lesznek tele! A kegyelem és a szépség, valamint a szellem erőssége és tisztasága. Ez a kő bölcsességet ad neked , segít csatlakozni az összes nagyszerű dolog forrásához, amely az életedben van! Helyreállítja és megtisztítja a fizikai tested megszabadít a méreganyagoktól és megfiatalít. A Nefrit Jade az álmok köve. Úgy gondolják, hogy bármi is érinti ezt a követ, áldott lesz.
Megtisztítva, áldva, mantrával beavatva és energizálva tiszta életenergiával és sok szeretettel.
A láncot egy nepáli ékszer/mala zacskóban szállítom !!

Adatok
Raktárkészlet
1 db
Cikkszám
0862
Webáruház készítés