Különleges Extra méretű 3 szemű dzi gyöngy amulett nyaklánc

Raktárkészlet: 1 db
Különleges Extra méretű 3 szemű dzi gyöngy amulett nyaklánc
Különleges Extra méretű 3 szemű dzi gyöngy amulett nyaklánc
Különleges Extra méretű 3 szemű dzi gyöngy amulett nyaklánc
Különleges Extra méretű 3 szemű dzi gyöngy amulett nyaklánc

Ezek a kövek gyakorlatilag szinte pótolhatatlanok. A saját gyűjteményemből származó darabok. Mérete a szokásos Dzi gyöngynek kétszerese. Két oldalán két Nefrit Jade gyönggyel. Ilyen méretben évek óta nem láttam Dzi gyöngyöt. Mindegyik darab egyedi.

Nagyon erős kő a vagyon és a pénzszerzés egyik legerősebb köve a 3 szemű Dzi gyöngy a gazdagság talizmánja. Ideális üzletembereknek üzletasszonyoknak, de mindenki számára tökéletes.

2024.06.27
39 990 Ft
Kedvencekhez
Ajánlom
Nyomtat
Összehasonlítás
Kérdés a termékről
Részletek
Adatok
Részletek

A 3 szemű DZI gyönygy hordozza az áldását tibet egyik gazdagság istenének , Zambala-nak (indiában Kubera). A bőség és a jómód istensége a hit szerint jön és segít, ha valakinek anyagi, vagy más problémája van. Ez a gyöngy a jólét , boldogság és hosszú élet energiáját hordozza és a nagy vagyon beáramlását támogatja. Ez az egyik gazdagság gyöngy. Ez a Dzi hatalmával kedvező feltételeket teremt, melyek által a tulajdonos általános bőséget élvez, nem csak a gazdagság, hanem a nagy boldogság és jólét szempontjából is. Növeli a tulajdonosának képességét a vagyon felhalmozására, mivel pénzt kereső lehetőségeket mutat meg. Az új vállalkozások támogatója. Harmóniába hozza a testet az értelemmel és a szívvel a jó egészség, boldogság és gazdagság eléréséhez. A szerencse három csillagát képviseli, beleértve a hosszú életet az egészséget és a folyamatos vagyont.
A sötétzöld nefrit Jade hihetetlen ereje miatt az egész világon számtalan kutúra szent köve volt és évszázadok óta működik. Aki ezt a követ viseli, vonzza az élet csodálatos ajándékait. Ha Nefrit Jade-t viselsz, a kapcsolataid szerencsével, boldogsággal, egyensúllyal és harmóniával lesznek tele! A kegyelem és a szépség, valamint a szellem erőssége és tisztasága. Ez a kő bölcsességet ad neked , segít csatlakozni az összes nagyszerű dolog forrásához, amely az életedben van! Helyreállítja és megtisztítja a fizikai tested megszabadít a méreganyagoktól és megfiatalít. A Nefrit Jade az álmok köve. Úgy gondolják, hogy bármi is érinti ezt a követ, áldott lesz.
Megtisztítva, áldva, mantrával beavatva és energizálva tiszta életenergiával és sok szeretettel.
A láncot egy nepáli ékszer/mala zacskóban szállítom !!

Adatok
Raktárkészlet
1 db
Cikkszám
0861
Webáruház készítés