Különleges Extra méretű 2 szemű dzi gyöngy amulett nyaklánc

Raktárkészlet: 1 db
Különleges Extra méretű 2 szemű dzi gyöngy amulett nyaklánc
Különleges Extra méretű 2 szemű dzi gyöngy amulett nyaklánc
Különleges Extra méretű 2 szemű dzi gyöngy amulett nyaklánc
Különleges Extra méretű 2 szemű dzi gyöngy amulett nyaklánc

Ezek a kövek gyakorlatilag szinte pótolhatatlanok. A saját gyűjteményemből származó darabok. Mérete a szokásos Dzi gyöngynek kétszerese. Két oldalán két Nefrit Jade gyönggyel. Ilyen méretben évek óta nem láttam Dzi gyöngyöt. Mindegyik darab egyedi.Ilyen méretben évek óta nem láttam Dzi gyöngyöt. Mindegyik darab egyedi.

2024.07.23
39 990 Ft
Kedvencekhez
Ajánlom
Nyomtat
Összehasonlítás
Kérdés a termékről
Részletek
Adatok
Részletek

A kétszemű dzi harmóniát hoz az emberek között a kapcsolatodba és benned. Egyensúlyba hozza a ying és yang elemeket tehát jelentősen növeli a stabilitást Az egyik legnépszerűbb gyöngy Tibetben, Úgy gondolják, ez a Dzi a legjobb az élet egyensúlyához. Erős védelmet ad a negatív erők ellen.
A Kétszemű Dzi gyöngy az egyik legnépszerűbb gyöngy Tibetben.
Harmóniát hoz az emberek, férj és feleség között. Boldog családi élet. Sikeres karrier, jó kapcsolatok, sikeres üzletek, hatékony védelem. A szerelem szerencséjének áldása, ami erős kapcsolatot eredményez és virágozni fog, hogy sikeres házassággá váljon. Segít bevonzani a megfelelő partnert az életbe. A legjobb azok számára is, akik meg akarják erősíteni szerelmi kapcsolataikat. Segíti a partnereket abban, hogy frissítsék kapcsolataikat. Akik már házasok, rendszeresen viseljék ezt a Dzi-t, hogy újra energizálják a házasság szenvedélyét és szeretetét. Másfelől a kommunikáció gyöngye. A karrier és a siker vonzója. Jó energiát hoz létre az emberekkel való kapcsolatok kiépítésében lehetővé téve a karrier és célok hatékonyabb elérését. A kereskedők kedvelt gyöngye mely sikeres üzletkötéseket hoz. Egyensúlyba hozza a ying és yang elemeket tehát jelentősen növeli a stabilitást, ami minden család legfontosabb eleme.
A sötétzöld nefrit Jade hihetetlen ereje miatt az egész világon számtalan kutúra szent köve volt és évszázadok óta működik. Aki ezt a követ viseli, vonzza az élet csodálatos ajándékait. Ha Nefrit Jade-t viselsz, a kapcsolataid szerencsével, boldogsággal, egyensúllyal és harmóniával lesznek tele! A kegyelem és a szépség, valamint a szellem erőssége és tisztasága. Ez a kő bölcsességet ad neked , segít csatlakozni az összes nagyszerű dolog forrásához, amely az életedben van! Helyreállítja és megtisztítja a fizikai tested megszabadít a méreganyagoktól és megfiatalít. A Nefrit Jade az álmok köve. Úgy gondolják, hogy bármi is érinti ezt a követ, áldott lesz.
Megtisztítva, áldva, mantrával beavatva és energizálva tiszta életenergiával és sok szeretettel
A láncot egy nepáli ékszer/mala zacskóban szállítom !!

Adatok
Raktárkészlet
1 db
Cikkszám
0860
Webáruház készítés