Garuda energizáló , polarizáló skaláris korong – korong Aranyozott speciális nyomtatott kialakítás gyökér csakra minta! Lakhovsky -Tesla MWO technológia, harmonizáló EMF és 5G védő, skaláris energi

Raktárkészlet: 4 db
Garuda energizáló , polarizáló skaláris korong   – korong Aranyozott speciális nyomtatott kialakítás gyökér csakra minta! Lakhovsky -Tesla MWO technológia, harmonizáló EMF és  5G védő, skaláris energi
Garuda energizáló , polarizáló skaláris korong   – korong Aranyozott speciális nyomtatott kialakítás gyökér csakra minta! Lakhovsky -Tesla MWO technológia, harmonizáló EMF és  5G védő, skaláris energi
Garuda energizáló , polarizáló skaláris korong   – korong Aranyozott speciális nyomtatott kialakítás gyökér csakra minta! Lakhovsky -Tesla MWO technológia, harmonizáló EMF és  5G védő, skaláris energi
Garuda energizáló , polarizáló skaláris korong   – korong Aranyozott speciális nyomtatott kialakítás gyökér csakra minta! Lakhovsky -Tesla MWO technológia, harmonizáló EMF és  5G védő, skaláris energi

A korong 100%-ban megegyezik a 10 cm-es koronggal, de felületét mindkét oldalon egy különleges nyomtatás fedi mely a gyökér csakra szimbólumát ábrázolja. A nyomtatás nem csak esztétikailag teszi szebbé a korongot mely így a környezetedben elhelyezve harmonikusabb képet ad. Vádi a korong felületét és bizonyos mértékig vizállóvá is teszi. Így a korong sokkal alkalmasabb pl. víz energetizálására. A poharat nyugodtan ráhelyezheted a korong felületére kb. 15-30 percre.
Minden egyéb felhasználása és minősége 100% ben megegyezik az eredeti Garuda koronggal.

A tartó nem tartozék!

2024.04.03
12 490 Ft
Kedvencekhez
Ajánlom
Nyomtat
Összehasonlítás
Kérdés a termékről
Részletek
Adatok
Részletek

A Korong saját kiegészítő ,kezelőd lehet otthonodban. Segítségével harmonizálhatod tested, sejtjeid. karban tarthatod egészséged, növelheted szervezeted ellenálló képességét.
Várható hatások. Energia növelése, vitalizáció, A sejtek harmonizálása, Sejt regeneráció, Fiatalodás, öngyógyító folyamatok beindítása, Közérzet javulás, Immunrendszer erősítése a test ellenállóbbá tétele, Negatív energiák , EMF sugárzás átalakítása harmonikus energiává, Csakrák energiaközpontok energizálása. Stressz csökkentése, alvásproblémák kezelése alvás minőségének javítása.
Fájdalom csillapítás pl. Izületi fájdalmak, menstruációs fájdalmak, Migrén. stb.
A korong lehetővé teszi hogy saját gyógyítód legyél. A korong Georges Lakhovsky által tervezett Multi Wave Oscillator alapján készült melynek működési elvét lentebb olvashatod. A polarizációs korong hatékony eszköz lehet az energia és a vitalitás növelésére, fájdalom csillapításra. Az MWO antennák növelik az életenergia (más néven chi és bioenergia) beáramlását a testünkbe. Antennaként működnek, amely összegyűjti a kozmikus energiát és átalakítva széles frekvencia tartományú skaláris rezgésekké elérhetővé teszi a test számára.
Használható víz és étel minőségének javítására, növények háziállatok kezelésére is
A korong védelmet ad a romboló EMF/5G sugárzás ellen a káros sugarakat az emberi szervezet számára hasznos sugarakká alakítja.
A korongot használhatod csakrák kezelésére a használati utasítás szerint melyet a blogban találsz, illetve konkrétan a beteg testrészen. Fontos , hogy betartsd a rövid kezelési időket. Az MWO lemezek nagyon hatékonyak passzív módban, ha közvetlenül csakra pontokra helyezik őket. Amennyiben még jobb eredményt szeretnél elérni legyél minél többet a lemez közelébe.
Ne lépd túl a kezelési időket. A Garuda Korong erőteljesebb mint a hasonló termékek. A korong mérete 10 cm. ami nagyobb mint a többi terméknél. Az antenna a Lakhovsky antenna Eric Dollard féle változata. kétoldalas, vékony csíkokkal a hátoldalon, amelyek egy kondenzátort alkotnak, és a gyűrűk az elülső oldalon. Ezáltal ezek az antennák erősebbek aktív és passzív használatban is. A korong a kristályokkal szemben nem veszti el az erejét nem kell megtisztítani . Ha fizikai sérülés nem éri a tekercseket bármeddig használható.
A legkiválóbb minőség üvegszálas alap , a réz antenna gyűrűk 24 karátos arannyal futtatva mely nem csak széppé teszi, de értékes gyógyító energiát ad a koronghoz. A korong EU területén készült európai minőség
A korong Georges Lakhovsky által tervezett Multi Wave Oscillator alapján készült . Lakhovsky kutatásai során rájött, hogy hogy az emberi test minden sejtjének megvan a maga frekvenciája. Az egészséges sejtek frekvencia sugárzást bocsátanak ki. Valahányszor a test egy része megsérült, gyulladt vagy megbetegedett, akkor a sejtek rezonanciája kevésbé intenzív volt. Elképzelése szerint ha a testet széles spektrumú frekvencia közegbe helyezzük a beteg sejtek felismerik saját frekvenciájukat, ráhangolódnak, és újra rezonálni kezdjenek a saját frekvenciájukon, amitől a betegség eltűnik. A test ellenállóbb lesz a betegségekkel szemben. A polarizáló korong összegyűjti a környezet energiáját és a kozmikus energiát és harmonizálja az emberi test számára. Testünkben sejtjeinkben visszaállítja a természetes rezgéseket. Segíti az öngyógyító folyamatokat. Az MWO antennák növelik az életenergia (más néven chi és bioenergia) beáramlását a testünkbe. Az MWO antennák széles tartományban bocsátanak ki rezgéseket, így az emberi test sejtjeinek minden frekvenciája le van fedve. Az MWO antenna a legkisebb energiaváltozásra reagál, ami indukciót okoz. Koncentrálja a környezetből származó energiát, és felerősíti a sejteket (amit valamiféle antennaként, vevőként képzelhetünk el), hogy visszanyerjék természetes oszcillációs ritmusukat , igy ösztönzi a sejteket és a testet az öngyógyításra. A test ellenállóbb lesz a betegségekkel szemben.
Szervezetedet a nap folyamán rendszeresen érik negatív környezeti hatások EMF/5G sugárzás melyek felborítják a szervezet bioelektromos rezonanciáját. A korong közelében egy a szervezet számára természetes energia mezőben tartózkodsz. Bonuszként a korong semlegesíti az elektronikus eszközök , mobil antennák, 4G, 5G által kibocsátott EMF-sugárzás negatív hatásait . A skalárhullámú eszközök nem blokkolják az EMF-et, hanem pozitív energiamezőt biztosítanak, amely kioltja az EMF-et, illetve az EMF hullámokat harmonizálva átalakítják pozitív energiává. Az EMF hullámok négyszög jelek melyek károsak az emberi szervezetre , a skaláris hullámok ezeket a jeleket természetes szinusz hullámmá alakítják amely nem káros az élő sejtekre. Az antenna a szennyezettség mértékétől függően kb. 4-5 négyzetméter védelmet biztosít a káros EMF energia ellen.
A Korong nem gyógyító eszköz. Nem helyettesíti a hagyományos gyógyítást. A Garuda ékszer nem folytat gyógyító tevékenységet. Gyógyító ígéreteket nem teszünk, a magyarázatok hipotetikusak. A fent leírtak George Lakhovsky, Nikola Tesla, Eric Dollard és mások munkásságáról megjelent publikációk összegzése. Számos alternatív módszer, tudományos kritériumok szerinti hatékonysága még nem teljesen bizonyított. Ugyanez vonatkozik az online áruházban ismertetett termékekre is. A hatásokra vonatkozó minden állítás valószínű és lehetséges, de tudományosan még nem teljesen bizonyított.

Adatok
Raktárkészlet
4 db
Cikkszám
0790
Webáruház készítés