Indigo Gabro nyers csúcsok ritkaság !

Raktárkészlet: 1 db
Indigo Gabro nyers csúcsok ritkaság !
Indigo Gabro nyers csúcsok ritkaság !
Indigo Gabro nyers csúcsok ritkaság !
Indigo Gabro nyers csúcsok ritkaság !

Egy misztikus kő hivják misztikus Merlinitnek és a Bölcs lélek kövének. Egy nagyon gyengéd, támogató, megnyugtató és szerető kő.
Az Indigo Gabbro egy kő, amely egyesíti a szellemvilágot és a földet. Hídként fog működni e két birodalom között, és segít abban, hogy jobban megértsd saját intuitív képességeidet és spirituális ajándékaidat. Azoknak az embereknek, akik ihletet szeretnének meríteni az univerzumból, vagy akiknek szükségük van spirituális energiájuk fellendítésére, az Indigo Gabbro nagyon fontos segítségére lehet. Ennek a kőnek az energiái segítenek felvenni a kapcsolatot szellemi vezetőivel, és segítenek emlékezni a meditáció közben közölt üzenetekre. Az Indigo Gabbro nagyszerű kő a meditációhoz, mert fényt hoz a harmadik szemedbe, ahonnan minden pszichés képesség származik. Használata egyértelmű üzeneteket vonz meditációiba és álmaiba, így nagyszerű kővé válik az intuitív tanuláshoz és a magasabb tudatossághoz való kapcsolódáshoz.
Képes feltárni a legbensőbb énedben gyökerező problémákat. Segít erővel, bátorsággal és szeretettel kezelni ezeket a kérdéseket! Az Indigo Gabbro energiái segítenek meggyógyítani a benned lévő sötétséget negativitást, és arra ösztönöznek, hogy magasabb és megvilágosodottabb céllal cselekedj.Ennek a kőnek a spirituális energiái olyan belátást és tudást biztosítanak az embernek, amelyre szükség van önmaguk legmélyebb szintjének megértéséhez és belső ösztöneikhez való kapcsolódáshoz. A kő megadja neked azt az erőt és bátorságot, amelyre szükséged van ahhoz, hogy megküzdj életed legnehezebb területeivel.
Ha egyszer birtokodban lesz egy Indigó Gabbró, meg akarod érteni mi kell ahhoz, hogy túlléphess önmagad által meghatározott korlátokon! Az univerzum tervei nagyszerű dolgokat tartogatnak számodra, ezért nem kell mást tenned, mint optimistának maradni, és megvárni, amíg az életed megfordul.
Minden kristály gondosan megtisztítva, áldva feltöltve a legtisztább életenergiával és sok szeretettel
Kérlek vedd figyelembe minden kristály darab egyedi tehát nem feltétlenül egyezik a képen látottal, de nagyságában nagyjából azonos. minimum 140 grammos csúcsok.

2024.04.03
7 990 Ft
Kedvencekhez
Ajánlom
Nyomtat
Összehasonlítás
Kérdés a termékről
Adatok
Adatok
Raktárkészlet
1 db
Cikkszám
0768
Webáruház készítés