108 karkötő Zöld Rutil kvarc – 2022 szerencse 108-as ásvány karkötője limitált !

108 karkötő Zöld Rutil kvarc – 2022 szerencse 108-as ásvány karkötője limitált !
108 karkötő Zöld Rutil kvarc – 2022 szerencse 108-as ásvány karkötője limitált !
108 karkötő Zöld Rutil kvarc – 2022 szerencse 108-as ásvány karkötője limitált !
108 karkötő Zöld Rutil kvarc – 2022 szerencse 108-as ásvány karkötője limitált !

Önmagad kiteljesedése.
A Zöld Rutil kvarc nagyon ritka és különleges kristály jelentőségét most megemeli hogy a 2022-es év a 6-os szám erejét hordozza , de tartalmazza a 2-es és a 3-as szám erejét is. Ebben az évben a zöld színű kövek ereje hatalmas és ezek hozzák a legnagyobb szerencsét .
A Zöld rutil kvarc erőteljesen támogat téged 2022-ben és a mágikus 108-as szám segítségével csodálatos társad lesz.
A 108 a legszentebb szám mely áthatja történelmünket, életünket, univerzumunkat. A 108-as karkötő azért készült, hogy támogatást és energiát adjon neked. Körülvesz a szent 108 energiájával és az élet a föld frekvenciáját hordozó kristályokkal és az életenergiával. Védelmet szerencsét és boldogságot hoz. Bővebbét a blogomban találsz.
Főgyöngy 108 szem Zöld Rutil Kvarc . Mennyei és osztógyöngy Hegyikristály
Gondosan megtisztítva, áldva, feltöltve a legtisztább életenergiával és sok szeretettel.
Fehér ékszerdobozban szállítva
A Zöld rutil kvarc csodálatos kő ritka, erőteljes és intenzíven vibrációval teli kristály, Segít feltárni és kihasználni minden képességedet. Felszínre hozza a rejtett tulajdonságaidat, felfedezni tehetségedet, megmutatja a célodat az életben és azt is hogyan érheted el. Segít fejleszteni a belső erődet és a helyes irányba terelni. A siker és a gazdagság kristálya mert segít neked, hogy a lehető legjobbat hozd ki magadból és sikeres legyél az életben és ne szalassz el egyetlen lehetőséget sem. A legerőteljesebb kristály Önmagad kibontakozásához és életed helyes irányba állítani.
Különleges gyógyító , az egészség átalakulását is hozza. Segít a szervezet egyensúlyának visszaállításában eltávolítja a negatív energiákat és gyógyító hullámokat küld ,ha állandóan fáradtsággal és letargiával küzdsz, erőteljes energiái segítenek meggyógyulni. A zöld rutil kvarc segít eltüntetni a fóbiáid és félelmeid . Feloldja a szorongásokat és csillapítja a nyugtalanságot is.
A zöld rutil kvarc erős védőkő. Erős energiával tölti fel elmédet, és megvéd a gonosz és negatív energiáktól.
Hegyikristály a mester gyógyító az ősi kristálygyógyászat legszentebb köve. Hasznos tulajdonságait felsorolni sem lehet, szinte bármilyen egészségi állapot kezelésére használható. Ösztönzi a keringési és immunrendszert, javítja az energiaáramlást és egyensúlyba hozza a testet. Eltávolítja a méreganyagokat és a negatív gondolatokat. A testet gyógyító energiával tölti fel. A hegyikristály eltávolítja az energia elzáródását a szervezetben, biztosítva, hogy az energia zökkenőmentesen áramoljon. mély lélektisztítóként működik, tisztítja és javítja a test belső felépítését és a környező finom testeket, hogy a fizikai dimenziót az elmével összeköthesse. Segít fókuszálni, segít a döntéshozatalban.

2024.04.30
7 900 Ft
Kedvencekhez
Ajánlom
Nyomtat
Összehasonlítás
Kérdés a termékről
Részletek
Adatok
Részletek

Megerősítés 2022-re
Üdvözlöm a 2022-es évet hálás szívvel és optimizmussal. Ez az én évem. 2022-ben minden támogatást megkapok a korlátlan egészséghez, gazdagsághoz, boldogsághoz, örömhöz és jóléthez. Ez az én évem a személyes átalakuláshoz és kiteljesedéshez. Minden nap olyan pozitív szokásokat veszek fel melyek támogatják a céljaimat. Minden amit teszek a magasabb célomhoz kapcsolódik. Megérdemlek egy bámulatos életet.

Adatok
Cikkszám
0672
Webáruház készítés