Larimár zsinór karkötő kicsiknek és nagyoknak

Larimár zsinór karkötő kicsiknek és nagyoknak
Larimár zsinór karkötő kicsiknek és nagyoknak
Larimár zsinór karkötő kicsiknek és nagyoknak
Larimár zsinór karkötő kicsiknek és nagyoknak

Hordhatják felnőttek is de a gyermekeknek is kiváló. A zsinór „barátság” karkötők nagyon népszerűek a gyermekek között így könnyebben rávehetjük őket a hordásukra. A karkötőben valódi dominikai nyers larimár kavicsok találhatóak.
A Larimár a gyermekek számára is nagyon hasznos. A kő az örömteli gyermeki energiát sugározza mely segít a gyermekeknek megmaradni ebben az állapotban. A Larimar egy nyugodt kristály, amely elősegíti a pihenést és a nyugalmat, csökkenti az iskolával járó stresszt. Segít a nyugodt és békés pihenésben alvásban . A torokcsakra köveként segíthet hatékonyan kommunikálni érzéseit, és támogatja egészséges kapcsolatok kialakításában, mind másokkal, mind önmagával. Kordában tartja az érzelmeket, dühöt haragot és megtanítja a gyermeket értelmezni ezeket az érzéseket. Kapcsolatban tartja a gyermekeket a felsőbb energiával őrangyalaikkal , így könnyebben fogadják a segítőkész sugallattokat. Elősegíti a pszichés fejlődést ez által segítség lehet a tanulásban.
A lányok karkötője gyönyörű szivárványszínű a fiúké fekete zsinóron van , de hordhatják Anyukák és apukák is.
Gondosan megtisztítva áldva és feltöltve a legtisztább életenergiával és sok szeretettel.

2024.04.24
5 990 Ft
Kedvencekhez
Ajánlom
Nyomtat
Összehasonlítás
Kérdés a termékről
Részletek
Adatok
Részletek

Larimár leírása.
A Larimár viszonylag új felfedezésű kő. 1916-ban fedezték fel a Karibi Dominikai Köztársaságban. Mivel sokan úgy hiszik, hogy a karibi térség volt a legendás Atlantisz helye a Larimárt néha Atlantisz-kőnek , Delfin kőnek is hívják. Állítólag csodálatos kő , ha megpróbálja kiaknázni a víz erejét, és egy olyan társadalom ősi energiáját is, mint a mitikus Atlantisz. Azt tartják róla Atlantisz ősi bölcsességét és a delfinek gyógyító erejét adja a test és a lélek összehangolásához.. A Larimar a vízelemek egyike, mégis vulkanikus eredetében a tűz szülötte. A két energia polaritásának kiegyensúlyozására szolgáló néhány kristály egyike. Lehűti az indulatokat és csillapítja a félelmeket, enyhíti a stresszt és táplálja a fizikai és érzelmi testeket. A tenger és az ég istennő energiáihoz kapcsolódva Larimar segít a nőknek abban, hogy újra ráhangolódjanak veleszületett nőiségükre, és helyreállítsák kapcsolatukat a természettel. Felhívja a bennük lévő istennőt, hogy teljes mértékben megnyilvánuljon az életük legfőbb célja. Segíti a férfiakat abban, hogy kapcsolatba lépjenek női, intuitív és befogadó természetükkel. A Larimar csodálatos kő az anyáknak a terhesség alatt és után. Segít enyhíteni a szülés utáni depressziót, és megszünteti az új szülői feladatokhoz stresszt. A Larimar a bölcsesség, a felfedezés és az univerzum fokozott megértésének köve. Kapcsolatba hozhat olyan erőkkel, amelyekre egyébként soha nem gondoltál. A larimar használatával érzékenységet alakíthatsz ki a kozmosz iránt, amely elősegítheti a fokozott érzékelésed, sőt a pszichés erőid fejlődését. Harmonizálja az energiákat, és jobb kapcsolatokhoz vezethet az emberek között. Ha megtalálod a harmóniát másokkal, sokkal könnyebbé válik azoknak a céloknak az elérése, amelyeket szeretnél az életben. Úgy gondolják, hogy a Larimár rendszeres használata segít megtalálni a lelki társadat. Különösen hasznos olyan érzelmi kötelékek, minták vagy elvek felszabadításában, amelyek már nem szolgálnak a javadra. A tiszta kommunikáció köve, amely erőt és bátorságot nyújt ahhoz, hogy szívből nyíltan beszélhess. Larimarról ismert, hogy előhozza belső szépségét, és segít vonzani az áldásokat és a pozitív energiákat. A Larimar erőteljes érzelmi tisztító és gyógyító, különösen a fóbiák, pánikrohamok, stressz okozta egyensúlyhiány és túlzott harag vagy félelem ellen. A Larimar egy nyugodt kristály, amely elősegíti a pihenést és a nyugalmat. Segít visszatérni a játékosság és az örömteli gyermeki energia korábbi, természetesebb állapotához. Kiváló kő a Föld gyógyítására. A békét és a világosságot képviseli, a gyógyulás és a szeretet energiáját bocsátja ki. A földre helyezve ellensúlyozza a földenergia egyensúlyhiányát és a geopátiás stresszt. Egyesek Szerencsekőnek is nevezik miután körbejárta a világsajtót egy hölgy története aki megvásárolt egy Larimar gyűrűt, és rövid időn belül találkozott a lelki társával, és megnyerte a lottót!

Adatok
Cikkszám
0618
Webáruház készítés