Metatron Arkangyal Ásvány Karkötő

Metatron Arkangyal Ásvány Karkötő
Metatron Arkangyal Ásvány Karkötő
Metatron Arkangyal Ásvány Karkötő
Metatron Arkangyal Ásvány Karkötő
Metatron Arkangyal Ásvány Karkötő
Metatron Arkangyal Ásvány Karkötő
Metatron Arkangyal Ásvány Karkötő
Metatron Arkangyal Ásvány Karkötő

Metatron nevének két fordítását is használják az egyik „Aki őriz”. A másik aki „Isten trónja mögött áll. A második elnevezésből is látszik, hogy nagyon nagy hatalmú Istenhez közel álló arkangyal. Ő az Élet arkangyala, de a felhatalmazás arkangyalaként is ismerik. Ő írja az élet könyvét (Akasha ) melybe feljegyzi az emberek cselekedeit és mindazt ami a mennyben történik. Különleges Arkangyal a leírások szerint Ő és Sandolphon valaha emberek voltak és angyalként távoztak a mennybe. Metatron állítólag földi életében Enoch próféta volt.
Metatron arkangyal a gyermekek védőangyala is ő aki a héber népet vezette 40 éves útjuk során, hogy elérjék az ígéret földjét. Különleges küldetése, hogy segítsen a föld gyermekeinek felnőtté válni. Metatron arkangyal vigyáz minden gyermekre a Földön és a Mennyben.
Hogy miben segíthet neked Metatron. Metatron arkangyal egyik legnagyobb hatalma az, hogy tudja, hogyan kell befolyásolni az embert, hogy negatív gondolatait pozitívvá változtassa. Metatron egykor ember volt. Van emberi tapasztalata, és nagyon is tisztában van vele, hogy a negatív gondolatok mérgezik elmédet tönkre teszik egészségedet , kapcsolataidat. Ha segítségét kéred emlékeztett arra arra, hogy a negatív gondolatok hogyan vezethetnek negatív döntésekhez és eredményekhez, míg a pozitív gondolataid egészséges döntésekhez. Metatron segít gondosan megválasztani a gondolataid. Segít , hogy gondolataid ura legyél nem pedig gondolataid rabszolgája. Amikor te vagy a mester, te vagy a felelős, vagyis motivált, koncentrált és pozitív gondolatoktól inspirált. Ennek érdekében Metatron segít megszabadulni minden olyan energiától, amely nem szolgálja a javadat vagy a Teremtő akaratát. Minden negatív gondolatot azonnal eltöröl a tudatosságból, és felváltja a szeretet égő szenvedélyével. Szeretet minden dolog, minden teremtmény, szeretet önmagad és a Teremtő csodálatos lényei iránt. Metatron másik tulajdonsága szervezeted rezgésszintjének megemelése. Könnyű munkával és energiatisztítással segít abban, hogy felszabadítsa azt, ami már nem szolgál téged fizikailag, szellemileg, érzelmileg, energetikailag. Az olyan gyógyító módszerek, mint a Melkizedek-módszer, Metatron gyógyító tulajdonságait és technikáit tartalmazzák, és olyan módon változtathatják meg az életedet, amely nagyobb szabadságot, önbizalmat és mélyebb megértést tesz lehetővé arról, hogy ki vagy ebben az isteni univerzumban. De Metatron segítségét kérheted lelki fejlődésedhez. Mint minden arkangyal csak akkor tud segíteni ha segítségét kéred . Segíteni fog amikor drámai változások történnek energetikai életedben. Metatron arkangyal segít elérni az egyensúlyt életed problémás területein. Segíthet abban is, hogy a helyes irányba kalauzoljon, amikor válaszúthoz érkezel életednek bármely területén, ahol döntést kell hozni.
Kapcsolatba lépni vele rendkívül egyszerű. Akár mentálisan, akár szóban, csak annyit kell tenned, hogy tudatod vele, miért van szükséged a segítségére. Metatron arkangyal különleges képességgel rendelkezik, hogy kapcsolatba lépjen azokkal az emberekkel, akik útmutatását és védelmét keresik. Jelenlétét néha erős fényvillanások kísérik. mivel energiája hatalmas érezhetsz bizsergést a végtagjaidban. Másik jellemzője az intenzív illat általában erőteljes gyógynövényekre, fűszerekre jellemző illat kíséri.
A karkötő egy hozzá kapcsolódó simogató köböl készült Barack Aventurinból. Csodálatos színét a Goethitből, a hematitból és a piritből kapja melyek gyakran csillogó hatást eredményeznek. Mint Metatron ereje azt mondják, hogy pozitív hatással van a gondolatokra, erősíti az önérzetet, és ez a tökéletes kő azok számára, akik pozitív új szemléletet keresnek az életükben. Ennek a kristálynak a segítségével megláthatod a lehetőségeket és alternatívákat. Pozitívabb leszel, és erővel és bátorsággal szembesülsz bármivel. Bölcsességet ad a negatív helyzet megfordítására. Különösen hasznos a negatív vagy kaotikus helyzetek kordában tartásához. Hatékonyan csökkenti az aggodalmakat, és támogat az utadon jelentkező kihívások leküzdésében is. Ez a kristály gyengéd energiával rendelkezik, amely körülvesz a nyugalom és az egyensúly érzésével, százszorosára növeli boldogságod. Nagyon hasznos a kreativitás és a képzelet erősítésében, emellett fejleszti az intellektust és növeli a mentális tisztaságot. Az őszibarack aventurin a türelmet és a nyugalmat is elősegíti.
Egy szem arany rutil quartz erősíti, Angyalhaj kőnek is nevezik. Azt mondják összehangolnak az Isteni céllal és összeköt a spirituális birodalommal és az angyalokkal. Megnövelik bármely más, drágakő energiáját. A gondolatok erős erősítője, segít az isteni inspiráció megszerzésében. Felerősíti a vágyadat és megerősítést ad.
A karkötő egy gyönyörű cirkónia kövekkel díszített angyalszárny medállal készült és két szem swarovski kristály díszíti.
Megtisztítva áldva és feltöltve a legtisztább életenergiával és sok szeretettel.
Bélelt díszdobozban !

2024.05.02
8 mm
7 990 Ft
Kedvencekhez
Ajánlom
Nyomtat
Összehasonlítás
Kérdés a termékről
Adatok
Adatok
Cikkszám
0562
Webáruház készítés