Álom Anya-gyermek Hawaii energia ásványkarkötő Az anyák karkötője

Álom Anya-gyermek Hawaii energia ásványkarkötő  Az anyák karkötője
Álom Anya-gyermek Hawaii energia ásványkarkötő  Az anyák karkötője
Álom Anya-gyermek Hawaii energia ásványkarkötő  Az anyák karkötője
Álom Anya-gyermek Hawaii energia ásványkarkötő  Az anyák karkötője
Álom Anya-gyermek Hawaii energia ásványkarkötő  Az anyák karkötője
Álom Anya-gyermek Hawaii energia ásványkarkötő  Az anyák karkötője
Álom Anya-gyermek Hawaii energia ásványkarkötő  Az anyák karkötője
Álom Anya-gyermek Hawaii energia ásványkarkötő  Az anyák karkötője
Álom Anya-gyermek Hawaii energia ásványkarkötő  Az anyák karkötője
Álom Anya-gyermek Hawaii energia ásványkarkötő  Az anyák karkötője

Az anyáknak , akik szeretnék élvezni a nyugodt gyermeknevelést, A gyermekükkel való bensőséges kapcsolatot . Az emberek közötti kapcsolat , a házassági harmónia, a béke és az egészség amulettje.
A karkötő gyönyörűen csiszolt kristályok és a tenger ajándékai által sugárzott energia harmonikus keveréke
Megtisztítva, áldva, programozva feltöltve a legtisztább életenergiával és sok szeretettel.
Akvamarin ez a csodálatos kék kő felidézi a tiszta vizek kristályos csillogását. Az ókorban az örök ifjúság és a boldogság kővének tartották. Jelképezi a boldogságot, a gazdagságot, az életet és a fiatalságot , felfrissíti az energiát és a bőséget ad. Az Akvamarin nagyon erős tisztító védő kő állítólag ereje olyan tiszta, hogy nem maradnak a közelében negatív energiák szennyeződések. Pozitív energiái segítenek megvédeni téged és gyermeked a bajtól. Ez a kő segíthet az érzelmek egyensúlyban tartásában és az immunrendszer megerősítésében, hogy az anyaság alatt. Egyedülállóan képes megnyugtatni a tulajdonosát. Eloszlatja a stresszt és javítja kommunikációt. Nyugtató energiájával segít abban is, hogy bátor legyél, ez csodálatos kővé teszi az anyaság minden szakaszában. Jószerencsét hoz. Nagyon pozitívan befolyásolja és javítja a kapcsolatokat, a hűség köve. A legendák szerint megláthatod az őrangyalodat, ha egy akvamarin kristályon át észak felé nézel
Az Amazonit egy nagyon ősi drágakő, amely szépségéről és gyógyító tulajdonságairól ismert. A játékosság és az optimizmus köve. A gyógyulás és a jólét erős talizmánjaként az Amazonitot a korai mezopotámiai kultúrák óta az ékszerekben használták. Az Amazonit egy fantasztikus energiaszűrő semlegesíti az elektromágneses szmogot. Az Amazonit a siker és a bőség köve. Ha ez a kő a birtokodban van, akkor jó szerencsét fog vonzani. Kapcsolatokban az amazonit jó kő, ha valamit szeretnél kifejezni valakinek, akit szeretsz. Az amazonit kő segítségével intuitív bölcsességet és tiszta szeretetet fogsz kapni. Növeli az önbecsülésedet. Kiváló teremtő kő a remény köveként is ismert. Beépítve meditációba segít a "Mindent el tudok érni, amit elmondtam." hozzáállás kialakításában. Erős szűrő kristály kiszűri a bennünk lévő negativitást és megszünteti az akadályokat. Segítenek neked a világot „pohár félig tele” nézőpontból nézni, hogy a legjobbakat láthasd, az élet szépségét és az emberiség jóságát.
Fazettált Aura holdkő ! A holdkő a nőiesség megerősítője rendkívül erősen kapcsolódik az univerzum nőies energiáihoz. Azt tartják életre kelti bennünk rejtőző istennőt. Segít eligazodni a kapcsolatokban felébreszti az érzékiséget. A holdkő megteremti a legjobb kozmikus egyensúlyt az általános jóléted szempontjából. Az aura bevonattal segít valóra váltani vágyaidat. Fokozza az intuíciót, ösztönzi a bölcsességet és a türelmet. A Holdhoz való kapcsolódása intuitív útmutatást nyújt, amely lehetővé teszi számodra, hogy összekapcsold életed különböző ciklusait, hogy megértsd valódi természeted és célodat. Energiája nagyon nyugtató, segíthet enyhíteni a stresszt és a szorongást. Segít a hormonok szabályozásában.
Fazettált Aura Fehér achát az Új élet köve, tiszta, tápláló, és szerető energiával kényezteti el. A fehér achát nagyon hasznos a terhesség alatt, ösztönzi az anya és a baba közötti kötést. A születés után segíti a kisgyermekek védelmét. Arra ösztönöz, hogy minden napban felismerd a szépséget. Megkönnyíti az önmagunk elfogadását, az önbizalom építését A fehér achát reményt hoz irányít egy gyönyörű jövő felé, és megtanítja, hogy mennyire fontos a szeretet és a hála az Új Életért. Erősíti az anyai érzéseket a szülő gyermek közötti kapcsolatot. Hívja az angyali és szellemi vezetőket. A fehér achát segít abban, hogy az élet minden területén tisztaságot és harmóniát hozzon létre ezért nagyon hasznos a gyermeknevelésben is.
Fazettált gyöngyház ! A gyöngyház az anyaság egyik szimbóluma ősidők óta számos kultúrában. Elhozza a tenger gyengéd gyógyító erejét. Szerencsét hoz a házasságban, emeli a vonzerőt. vonzza a jólétet és a szerencsét. Enyhíti a stresszt és megnyugtatja az érzelmeket. Védelmet ad a negatív energiák ellen. Segít a döntéshozatal világosságában, és segít az állóképességben, a szervezésben és az otthoni életben.
A valódi gyöngy szimbolizálja a szépséget elkötelezettséget és kitartást. Energiái segítenek új kezdetek létrehozásában. Segít az egyetemes női energia forrásának istennőjéhez kapcsolódni. A hold legfőbb „drágaköve” Szeretet energiát vonz. Érzelmi egyensúlyt és harmóniát teremt. Stabilizálja a hangulatot és enyhíti a feszültséget, a szorongást, az idegességet és a nyugtalanságot. Növeli a tulajdonos vonz erejét.
Hegyikristály a mester gyógyító az ősi kristálygyógyászat legszentebb köve. Erősíti a többi kő erejét. Ösztönzi a keringési és immunrendszert, javítja az energiaáramlást és egyensúlyba hozza a testet. Eltávolítja a méreganyagokat és a negatív gondolatokat. A testet gyógyító energiával tölti fel. A hegyikristály eltávolítja az energia elzáródását a szervezetben, biztosítva, hogy az energia zökkenőmentesen áramoljon. mély lélektisztítóként működik, tisztítja és javítja a test belső felépítését és a környező finom testeket, hogy a fizikai dimenziót az elmével összeköthesse. Segít fókuszálni, segít a döntéshozatalban.

8 490 Ft
Kedvencekhez
Ajánlom
Nyomtat
Összehasonlítás
Kérdés a termékről
Adatok
Adatok
Cikkszám
0511
Webáruház készítés