Tanzanit 108 ásvány karkötő

Tanzanit 108 ásvány karkötő
Tanzanit 108 ásvány karkötő
Tanzanit 108 ásvány karkötő
Tanzanit 108 ásvány karkötő
Tanzanit 108 ásvány karkötő
Tanzanit 108 ásvány karkötő
Tanzanit 108 ásvány karkötő
Tanzanit 108 ásvány karkötő
Tanzanit 108 ásvány karkötő
Tanzanit 108 ásvány karkötő
Tanzanit 108 ásvány karkötő
Tanzanit 108 ásvány karkötő

Ritkaság
A 108 a legszentebb szám mely áthatja történelmünket, életünket, univerzumunkat. A 108-as karkötő azért készült, hogy támogatást és energiát adjon neked. Körülvesz a szent 108 energiájával és az élet a föld frekvenciáját hordozó kristályokkal és az életenergiával. Védelmet szerencsét és boldogságot hoz. Bővebbét a blogomban találsz.
Főgyöngy 108 szem Tanzanit . Szülő és osztógyöngy hegyikristály
Gondosan megtisztítva, áldva, feltöltve a legtisztább életenergiával és sok szeretettel.
Fehér ékszerdobozban szállítva
A tanzanit az átváltozás köve. Nagyon ritka a világon csak egy helyen, a kelet-afrikai Tanzániában található Merelani-dombságban fordul elő. 1967-ben fedezték fel, és származási országáról nevezték el. A gyönyörű ibolya-kék kristály nagyon erős energiákkal rendelkezik. Ez az egyik legértékesebb metafizikai kristály a spirituális felfedezés szempontjából, amely a kommunikáció és a pszichés erő minden aspektusát egyesíti. A tanzanit hatalmas lelki energiái vannak, amelyek kapcsolatot teremthetnek elméd és a felsőbb birodalmak között. Nagyon magas rezgésű energiát bocsájt ki , amelyek megerősítik ezt a kapcsolatot. A tanzanit stimulálja a torok, a harmadik szem és a korona csakrákat, egyesítve a magasabb rendű elmét az intuícióval és a kommunikációval. Ezen kívül a leghatékonyabb kő a szívcsakra és a harmadik szem összekapcsolásához és hangolásához is. A szív együttműködése az elmével kiterjeszti a teljesség felfedezését. A tanzanit segít mélyebb szinten megismerni önmagad. Támogatni fog abban, hogy túllépj a korlátokon és határokon, és válaszolj a szíved hívására. A tanzanit hozzájárul a boldogság növeléséhez és az aggodalmak enyhítéséhe. Kiváló stresszoldó, nyugtató hatású ezért nagyon népszerű a munkahelyi környezetben. Oldja a feszültséget, és segít arra koncentrálni amire szükséges és összhangban dolgozni másokkal. Segít megoldani a problémákat. Megmutatja, hogyan tudod irányítani energiáidat hogy álmaid valóra váltsd.
Spirituálisan a tanzanit magas rezgési energiája felemeli tudatod, összekapcsol az angyali birodalmakkal, a szellemvezetőkkel, a Felemelkedett Mesterekkel és a Krisztus-tudattal. Ez megkönnyíti a megváltozott állapotokba való belépést, az Akasha kronikák információinak fogadását, és mély elmélyült meditációt tesz lehetővé. Segíti a sokdimenziós sejtes és karmás gyógyulást.
Fizikailag azt mondják, hogy támogatja az immunrendszert, vitalitás ad. Elősegíti a sejtek, a bőr és a haj regenerálódását. Méregtelenít , és gyorsítja a gyógyulást sérülések műtétek után.
Hegyikristály a mester gyógyító az ősi kristálygyógyászat legszentebb köve. Hasznos tulajdonságait felsorolni sem lehet, szinte bármilyen egészségi állapot kezelésére használható. Ösztönzi a keringési és immunrendszert, javítja az energiaáramlást és egyensúlyba hozza a testet. Eltávolítja a méreganyagokat és a negatív gondolatokat. A testet gyógyító energiával tölti fel. A hegyikristály eltávolítja az energia elzáródását a szervezetben, biztosítva, hogy az energia zökkenőmentesen áramoljon. mély lélektisztítóként működik, tisztítja és javítja a test belső felépítését és a környező finom testeket, hogy a fizikai dimenziót az elmével összeköthesse. Segít fókuszálni, segít a döntéshozatalban.

2024.04.03
9 900 Ft
Kedvencekhez
Ajánlom
Nyomtat
Összehasonlítás
Kérdés a termékről
Adatok
Adatok
Cikkszám
0500
Webáruház készítés