A szuperhold karkötő ! A nőiesség ereje !

Raktárkészlet: 0 db
A szuperhold karkötő ! A nőiesség ereje !
A szuperhold karkötő ! A nőiesség ereje !
A szuperhold karkötő ! A nőiesség ereje !
A szuperhold karkötő ! A nőiesség ereje !
A szuperhold karkötő ! A nőiesség ereje !
A szuperhold karkötő ! A nőiesség ereje !
A szuperhold karkötő ! A nőiesség ereje !
A szuperhold karkötő ! A nőiesség ereje !
A szuperhold karkötő ! A nőiesség ereje !
A szuperhold karkötő ! A nőiesség ereje !
A szuperhold karkötő ! A nőiesség ereje !
A szuperhold karkötő ! A nőiesség ereje !
A szuperhold karkötő ! A nőiesség ereje !
A szuperhold karkötő ! A nőiesség ereje !

Az év első Szuperholdja 2021 április 27. -én a hajnali
A szuperhold kifejezés azt jelenti hogy a hold ilyenkor van a legközelebb a földhöz. Úgy gondolják, hogy a telihold olyan tiszta energiát sugároz, bármit is érint, hihetetlen ragyogás és szeretet hatja át. Ezért ésszerű, hogy a szuperholdas hatás felerősíti és még erősebbé teszi ezt az erőt.

Egy olyan karkötőt szerettem volna készíteni ami ezt a hatalmas Nőies energiát a legerősebb módon közvetíti.


A védikus asztrológiában a 9 szent navratna kristály közül a hold navratna köve a gyöngy az első helyettesítő upratna kristálya a holdkő . Ebben a karkötőben mindkettő benne van . 12 különböző tenyésztett gyöngyöt és gyönyörű fazettált aura holdköveket tartalmaz , két szem shungit kristály egyensúlyozza ki az erős holdhatást. A shungit a gyönggyel kombinálva a harmónia egyik legerősebb párosa. A karkötő középpontja egy áldott 5 mukhis rudraksha gyönggyel mely az egyik legerősebb rudraksha gyöngy az áldások sorozatát hozza viselőjének. A védelmet egy áldott nepáli réz gyöngy egészíti ki melybe az Om mani padme hum mantrát vésték.
A karkötő a színtiszta nőiesség a szépség a szeretet egyensúlya . Megnyitja benned a csatornákat összekapcsol az univerzum női energiájával és életre kelti a benned lévő istennői vonásokat. Emeli a vonzerődet érzelmi egyensúlyt és harmóniát teremt. Stabilizálja az érzelmeidet, megnyugtat elűzi a stresszt. Növeli a boldogságérzetedet. Védelmet nyújt és támogatja lelki fejlődésedet. A szuperhold gyógyító energiája a kristályok és a rudraksha gyöngy frekvenciái megtisztítják tested és lelked. Aurádat feltöltik az istennői ragyogással.
Megtisztítva és áldva, feltöltve a legtisztább életenergiával. A szuperhold gyógyító rezgéseivel és sok szeretettel.
Egy nepáli brokát ékszerzacskóban szállítva,
A valódi gyöngy szimbolizálja a szépséget elkötelezettséget és kitartást. Energiái segítenek új kezdetek létrehozásában. Segít az egyetemes női energia forrásának istennőjéhez kapcsolódni. A hold legfőbb „drágaköve” Szeretet energiát vonz. Érzelmi egyensúlyt és harmóniát teremt. Stabilizálja a hangulatot és enyhíti a feszültséget, a szorongást, az idegességet és a nyugtalanságot. A Gyöngy viselésével különlegesnek érzed magad, és magabiztosságot nyújt neked. Jólétet ad és erősíti az üzleti érzékedet.

2024.04.25
7 990 Ft
Nincs raktáron
Kedvencekhez
Ajánlom
Nyomtat
Összehasonlítás
Kérdés a termékről
Részletek
Adatok
Részletek

Fazettált Aura holdkő ! A holdkő a nőiesség megerősítője rendkívül erősen kapcsolódik az univerzum nőies energiáihoz. Azt tartják életre kelti bennünk rejtőző istennőt. Segít eligazodni a kapcsolatokban felébreszti az érzékiséget. A holdkő megteremti a legjobb kozmikus egyensúlyt az általános jóléted szempontjából. Az aura bevonattal segít valóra váltani vágyaidat. Fokozza az intuíciót, ösztönzi a bölcsességet és a türelmet. A Holdkő az egyik leghasznosabb kő, ha segítség kell a nehéz időkben. Erősíti a bizalmat az isteni időzítés iránt. Fokozza az intuíciót, ösztönzi a bölcsességet és a türelmet. A Holdhoz való kapcsolódása intuitív útmutatást nyújt, amely lehetővé teszi számodra, hogy összekapcsold életed különböző ciklusait, hogy megértsd valódi természeted és célodat. Energiája nagyon nyugtató, segíthet enyhíteni a stresszt és a szorongást. Segít a hormonok szabályozásában.
Sungit elnyeli a negatív energiákat és átalakítja, véd az EMF sugárzás ellen. Védi, megnyugtatja és megerősíti az immunrendszert. Harmóniát hoz az idegrendszernek és enyhíti a fájdalmat. Eltávolítja a szervezetből a betegséghez társuló negatív energiákat. Energiamezőt hoz létre, amely pozitív hatással van az energiatestedre. Védi és megtisztítja aurádat minden zavaró mezőtől. Megnyugtat és csökkenti a stresszt. A gyönggyel párosítva erősíti a belső harmóniát.
Az 5 Mukhi-s (öt arcú) gyöngyöt bárki viselheti bármilyen csillag jegyű, férfi, nő, gyermek is. Az egyik legerősebb gyöngy mely áldások sorozatát hozza viselőjének.
A védikus írások szerint közvetlenül Shiva áldását hordozza. Az 5 mukhis gyöngyről azt tartják úgy viselkedik, mint egy védőőr, amely megvédi viselőjét a negatív energiáktól. azáltal, hogy védőburkolatot hoz létre körülötted olyan frekvenciát biztosít mely a legnagyobb védelmet adja. Megóv a korai haláltól és félelem nélküli életet ad. Az 5 mukhi-s rudraksha megtisztít minden bűntől és tiszta kezdetet nyújthat. Felszabadít az élet nem kívánt kötelékeiből, és idővel teljesíti a vágyaid, míg eléred a boldogságot. Azt tartják, hogy ha viseled az életed minden területen kitűnő lesz, legyen az intelligencia, erő, üzlet, pénz, isten iránti odaadás, szépség, szerelem és még sok más. Ha pénzügyi stabilitást, gazdagságot és jólétet szeretnél szerezni családodnak, az öt Mukhi Rudraksha válik a legjobban hasznodra, 5 Mukhi-s Rudraksha magabiztossá tesz segít leküzdeni a tétovázásokat, mivel ezek a legfőbb okok a növekedés és a siker korlátozására. Fenntartja öt elem egyensúlyát a testedben, és nagymértékben immunissá tesz a különböző betegségek ellen. Állítólag megöli az összes feléd tartó betegséget. Nagyon hasznosnak tartják meglévő betegségek kezelésére. Szívbetegség, vérnyomás problémák és cukorbetegség, krónikus köhögés, megfázás esetében hatékony. Segíti a máj,vese működését. Általános jó egészséget ad. A tanítások szerint az élet tisztasága az 5 mukhis Rudraksha gyöngy viselésével kezdődik. A Rudraksha gyöngyöt széles körben használják meditáció vagy imádkozás közben. Az öt Mukhi-s Rudrakshához kapcsolódik, a szellemi és lelki növekedés. Végtelen nyugalmat ad támogatja a meditációt. Segít a hít megerősítésében és összekapcsol az univerzummal.

Adatok
Raktárkészlet
0 db
Cikkszám
0499
Webáruház készítés