A szeretet köteléke – A tartós kapcsolat és az anyaság amulettje Hawaii energia ásványkarkötő

A szeretet köteléke – A tartós kapcsolat és az anyaság amulettje Hawaii energia ásványkarkötő
A szeretet köteléke – A tartós kapcsolat és az anyaság amulettje Hawaii energia ásványkarkötő
A szeretet köteléke – A tartós kapcsolat és az anyaság amulettje Hawaii energia ásványkarkötő
A szeretet köteléke – A tartós kapcsolat és az anyaság amulettje Hawaii energia ásványkarkötő
A szeretet köteléke – A tartós kapcsolat és az anyaság amulettje Hawaii energia ásványkarkötő
A szeretet köteléke – A tartós kapcsolat és az anyaság amulettje Hawaii energia ásványkarkötő
A szeretet köteléke – A tartós kapcsolat és az anyaság amulettje Hawaii energia ásványkarkötő
A szeretet köteléke – A tartós kapcsolat és az anyaság amulettje Hawaii energia ásványkarkötő

A szeretet kötelékét elősegítő karkötő, amelyet a Kukaniloko szülőkövek vörös agyag színe ihletett . Csodálatos hawaii amulett a családi és házassági harmóniához, az anyasághoz gyermekszüléshez és neveléshez. Elősegíti a tartós kapcsolatot erősíti a kötelékeket. Megvéd a negatív erőktől. Egészséget és gyermekáldást ad.
Kukalaniko Oahun található melyet a világ egyik gyógyítópontjának ismernek. A Kukalaniko szülőkövei Hawaii törzsfőnökök, vezetők feleségeinek hagyományos szülő helyei voltak . A ma nemzeti parkban lévő látványosság az anyaság és a tartós kapcsolat jelképe.
A karkötő a gyönyörűen metszett kristályok által sugárzott energia harmonikus keveréke
Megtisztítva, áldva, programozva feltöltve a legtisztább életenergiával és sok szeretettel.
Elegáns bélelt Ékszerdobozban szállítva
A Karkötő alapja a vörös gránát mely a hawaii szimbólum rendszerben a földet szimbolizálja, elősegíti a tartós kapcsolatot . A gránát piros színe erős szeretetet vagy romantikus kapcsolatot szimbolizál. A szenvedély és a vágy energiáit hordozza. Ez a kő a tartósságot, a stabilitást és a biztonságot szimbolizálja. A tartós kapcsolat szimbóluma. Legjelentősebb jellemzője a gyógyulási és tisztítási képesség. Megvan a hatalma, hogy megtisztítsa a test energiáit, megszabadulva a méreganyagoktól, és megújítsa regenerálja. Erős védelmező kő, kiváló védelmet ad energia vámpírok ellen. Azt mondják védi az anyákat és elriasztja a vetélést. Segít kiterjeszteni és használni vonzerődet, hogy elérd, amit akarsz. A gránát nagyon erős kő a vonzás törvényéhez! Erősíti a motivációt és ihletet. A gránát energiái növelhetik a siker esélyeit, az üzleti életben. Ennek a drágakőnek az energiái is segítenek abban, hogy az életedben több bőséget és jólétet vonzzanak.
Fazettált Eperkvarc. Az eperkvarc sugározza az univerzális szeretet energiáit az életedben, és megtanít rá, hogy irányítsd magad felé! A tiszta kvarc összes energiáját hordozza, az egyetemes szeretet további rezgéseivel. Segítségedre van abban, hogy tudatosan és örömmel élhess a pillanatban. Ez a kristály ösztönözni fogja a szíved energiaközpontját, szeretettel és boldogsággal tölt el. Enyhíti a meglévő kapcsolatokban a feszültséget és romantikára sarkall. Az anyaság egyik kristálya. Az eper kvarc erősítheti a születendő gyermek növekedését emellett elősegítheti az anya jó egészségi állapotát, és megerősíti az anya és a gyermek kötését a terhesség legkorábbi szakaszaiban is. Ez a kristály megvédi mind a babát, mind az anyát a testben, az elmében és a szellemben tapasztalható negativitásoktól és zavaroktól.
Rózsakvarc a szerelem elsődleges köve, A rózsakvarc évszázadok óta szerelmi rituálékban és szertartásokban került felhasználásra. A rózsakvarc segíthet abban, hogy igaz szerelmet találj. A rózsakvarc a szerelem rezgéseiről szól. A rózsakvarc segít megnyitni a szívcsakrát, és erősíteni fogja az önérzet és az önbecsülés érzését, ez növeli a pozitív gondolatokat szerelmi életeddel kapcsolatban. Meglévő kapcsolatodban segít helyreállítani a békét, a harmóniát és a bizalmat. Pozitív rezgéseivel megerősíti, függetlenül attól, hogy Te és partnered már csak néhány hete vagy több 10 éve vannak együtt.
Fazettált Aura holdkő ! A holdkő a nőiesség megerősítője rendkívül erősen kapcsolódik az univerzum nőies energiáihoz. Azt tartják életre kelti bennünk rejtőző istennőt. Segít eligazodni a kapcsolatokban felébreszti az érzékiséget. A holdkő megteremti a legjobb kozmikus egyensúlyt az általános jóléted szempontjából. Az aura bevonattal segít valóra váltani vágyaidat. Fokozza az intuíciót, ösztönzi a bölcsességet és a türelmet. A Holdhoz való kapcsolódása intuitív útmutatást nyújt, amely lehetővé teszi számodra, hogy összekapcsold életed különböző ciklusait, hogy megértsd valódi természeted és célodat. Energiája nagyon nyugtató, segíthet enyhíteni a stresszt és a szorongást. Segít a hormonok szabályozásában.
Arany rutil kvarc egy nagyon különleges kő, Angyalhaj kőnek is nevezik mert a benne lévő arany színű szálak az angyalok hajára emlékeztetnek. Azt mondják összehangol az Isteni céllal és összeköt a spirituális birodalommal és az angyalokkal. Képes az angyalok vonzására összekapcsol őrangyaloddal. Nagyon erős gyógyító drágakő, hiszen éteres vagy angyali rezgéseket hordoz. Csodálatos energiaerősítő, megnöveli bármely más, drágakő energiáját. Ez egy nagyon felemelő kő, amely örömöt ad az életednek és a környezetednek. Rendkívül kedvező hatással van az életedre. Segít a szellemi kreativitás ösztönzésében, a gondolatok erős erősítője, segít az isteni inspiráció megszerzésében. Megmutatja hogyan kezelheted a problémákat, és tartós megoldásokat talál. Eltávolít minden olyan dolgot, ami bajt okoz. Képes arra, hogy felerősítse és nagyítsa a vágyadat szándékodat és megerősítést adjon. Kiváló teremtő kő. Mint minden aranyszínű kő vonzza a gazdagságot.
A rodokrozit ösztönöz téged, hogy feltétel nélkül szeresd magad és elérd az öröm és a boldogság állapotát. Elősegíti az önszeretetet és az érzelmi gyógyulást. A rodokrozit a gyógyulás és a boldogság talizmánja. Segíti találkozást lélektársakkal. Segíteni fog abban, hogy elérd a teljes potenciáljod. támogat abban, hogy a vágyaid és szándékaid hamarabb teljesüljenek. Jólétet és bőséget fog hozni, ha elszánt vagy. Békét és megújulást hoz. Pozitív életet és csodálatos szeretetet ösztönöz. Csökkenti a stresszt és a szorongást, és segít elengedi az egészségtelen érzelmeket és fájdalmas emlékeket.
Borostyán, a nap energiája a szépség talizmánja, megszilárdult napfényként, edzett mézként, istenek könnyeiként és napcseppekként ábrázolják. Az egyik legkívánatosabb és legrégebbi gyógyító „kő’, mert a fényt és az élet teremti meg! Az ókortól kezdve a borostyán, gazdagságot és jólétet hoz. Erős védőkő megszünteti a negatívumokat véd a fertőzések ellen. Stresszoldó egyensúlyban tartja az érzelmeket. Nehézségek között is fokozza a boldogság érzését, pozitív hozzáállást ad. Talizmánként hasznos a szülés és a nevelés szempontjából. Szerencsét, egészséget, hosszú életet és gyermekáldást hoz.
Hegyikristály a mester gyógyító az ősi kristálygyógyászat legszentebb köve. Erősíti a többi kő erejét. Ösztönzi a keringési és immunrendszert, javítja az energiaáramlást és egyensúlyba hozza a testet. Eltávolítja a méreganyagokat és a negatív gondolatokat. A testet gyógyító energiával tölti fel. A hegyikristály eltávolítja az energia elzáródását a szervezetben, biztosítva, hogy az energia zökkenőmentesen áramoljon. mély lélektisztítóként működik, tisztítja és javítja a test belső felépítését és a környező finom testeket, hogy a fizikai dimenziót az elmével összeköthesse. Segít fókuszálni, segít a döntéshozatalban.

2024.08.01
7 990 Ft
Kedvencekhez
Ajánlom
Nyomtat
Összehasonlítás
Kérdés a termékről
Adatok
Adatok
Cikkszám
0492
Webáruház készítés