Virágzó kapcsolat a Hold - Az anyaság és boldogság amulettje Hawaii energia ásványkarkötő

Virágzó kapcsolat a Hold  - Az anyaság és boldogság amulettje Hawaii energia ásványkarkötő
Virágzó kapcsolat a Hold  - Az anyaság és boldogság amulettje Hawaii energia ásványkarkötő
Virágzó kapcsolat a Hold  - Az anyaság és boldogság amulettje Hawaii energia ásványkarkötő
Virágzó kapcsolat a Hold  - Az anyaság és boldogság amulettje Hawaii energia ásványkarkötő

Terheseknek és kismamáknak is. Ez egy csodálatos amulett karkötő mely az anyaságot, a születést , az új életet ünnepli. A szeretet kötelékét, a boldogságot és a kívánságok beteljesülését hozza. A tenger , a nap és a hold energiájával segíti a vágyak beteljesülését. Ideális terhes és most szült anyukáknak is . Segíti a szülést , metális stabilitást ad, segíti a gyermeknevelést, megszünteti a felhalmozódó stresszt, gyengéd rezgései kiegyensúlyozzák a hormonokat , stabilizálják a párkapcsolatot megerősítik a köteléket anya és gyermek között. A boldogság energiájával tölt el, szerencsét hoz.
A karkötő gyönyörűen csiszolt kristályok és a tenger ajándékai által sugárzott energia harmonikus keveréke
Megtisztítva, áldva, programozva feltöltve a legtisztább életenergiával és sok szeretettel.
Elegáns bélelt Ékszerdobozban szállítva
Fazettált gyöngyház ! A gyöngyház az anyaság egyik szimbóluma ősidők óta számos kultúrában. Elhozza a tenger gyengéd gyógyító erejét. Szerencsét hoz a házasságban, emeli a vonzerőt. vonzza a jólétet és a szerencsét. Enyhíti a stresszt és megnyugtatja az érzelmeket. Védelmet ad a negatív energiák ellen. Segít a döntéshozatal világosságában, és segít az állóképességben, a szervezésben és az otthoni életben.
Borostyán, a nap energiája a szépség talizmánja, megszilárdult napfényként, edzett mézként, istenek könnyeiként és napcseppekként ábrázolják. Az egyik legkívánatosabb és legrégebbi gyógyító „kő’, mert a fényt és az élet teremti meg! Az ókortól kezdve a borostyán, gazdagságot és jólétet hoz. Erős védőkő megszünteti a negatívumokat véd a fertőzések ellen. Stresszoldó egyensúlyban tartja az érzelmeket. Nehézségek között is fokozza a boldogság érzését, pozitív hozzáállást ad. Talizmánként hasznos a szülés és a nevelés szempontjából. Szerencsét, egészséget, hosszú életet és gyermekáldást hoz.
Fazettált Aura holdkő ! A holdkő a nőiesség megerősítője rendkívül erősen kapcsolódik az univerzum nőies energiáihoz. Azt tartják életre kelti bennünk rejtőző istennőt. Segít eligazodni a kapcsolatokban felébreszti az érzékiséget. A holdkő megteremti a legjobb kozmikus egyensúlyt az általános jóléted szempontjából. Az aura bevonattal segít valóra váltani vágyaidat. Fokozza az intuíciót, ösztönzi a bölcsességet és a türelmet. A Holdhoz való kapcsolódása intuitív útmutatást nyújt, amely lehetővé teszi számodra, hogy összekapcsold életed különböző ciklusait, hogy megértsd valódi természeted és célodat. Energiája nagyon nyugtató, segíthet enyhíteni a stresszt és a szorongást. Segít a hormonok szabályozásában.
Malachit Az átalakulás köve, amely segít a változó helyzetekben. Védőkő, amely elnyeli a negatív energiákat és szennyező anyagokat, biztonságot és védelmet nyújt a nőknek terhesség és szülés során és a gyermeknevelésben. A szülésznők kövének is nevezik segíti az összehúzódások stimulálását, enyhíti a szülési fájdalmakat és megkönnyíti a biztonságos szülést. Gyors gyógyulást is biztosít, valamint enyhíti a fájdalmat és a gyulladást. Megnyitja a szemed a világ szépsége felé, és tudatosítja, hogy mindent felhasználhatsz, ami körülvesz, hogy jobbá, boldogabbá és békésebbé válj. Előmozdítja az egészséges és boldog kapcsolatokat, erősíti a szenvedély érzését az iránt, akit szeretsz. Erőteljes szerencsekő, megszünteti a stresszt és segíti a gyermeknevelést.
Peridot Hawaii egyik szent köve a szent Haleakala vulkánhoz kapcsolódik. A boldogság köve a föld anya szívdobbanása. A nap energiáját hordozza, A béke és a jólét frekvenciáját bocsátja ki. A jólét és a boldogság köve, növeli gazdagságot erős teremtő kristály. A Peridot a legjobb azoknak a terhes nőknek, akik jólétet és jólétet akarnak elérni. Megnyitja a szívcsakrát feltétel nélküli szeretetet, boldogságot és fényt hoz. Azt mondták, hogy hasznos a szülés során az összehúzódások stimulálásával és a szülőcsatorna megnyitásával. Segíthet a szülés utáni depresszió feloszlásában is. Megemeli a boldogság szintjét nagyon hasznos a gyermeknevelésben.
Akvamarin ez a csodálatos kék kő felidézi a tiszta vizek kristályos csillogását. Az ókorban az örök ifjúság és a boldogság kővének tartották. Az Akvamarin nagyon erős tisztító védő kő állítólag ereje olyan tiszta, hogy nem maradnak a közelében negatív energiák szennyeződések. A feljegyzések szerint egyike annak a pár kőnek melyek elriasztják a vetélést. Pozitív energiái segítenek megvédeni téged és gyermeked a bajtól. Ez a kő segíthet az érzelmek egyensúlyban tartásában és az immunrendszer megerősítésében, hogy segítsen a terhesség és az anyaság alatt. Egyedülállóan képes megnyugtatni a tulajdonosát. Eloszlatja a stresszt és javítja kommunikációt. Nyugtató energiájával segít abban is, hogy bátor legyél, és támogatja a szülést, ez csodálatos kővé teszi az anyaság minden szakaszában. Jószerencsét hoz. Nagyon pozitívan befolyásolja és javítja a kapcsolatokat, a hűség köve. A legendák szerint megláthatod az őrangyalodat, ha egy akvamarin kristályon át észak felé nézel
Fazettált Aura Fehér achát az Új élet köve, tiszta, tápláló, és szerető energiával kényezteti el. A fehér achát nagyon hasznos a terhesség alatt, ösztönzi az anya és a baba közötti kötést. A születés után segíti a kisgyermekek védelmét. Arra ösztönöz, hogy minden napban felismerd a szépséget. Megkönnyíti az önmagunk elfogadását, az önbizalom építését A fehér achát reményt hoz irányít egy gyönyörű jövő felé, és megtanítja, hogy mennyire fontos a szeretet és a hála az Új Életért. Erősíti az anyai érzéseket a szülő gyermek közötti kapcsolatot. Hívja az angyali és szellemi vezetőket. A fehér achát segít abban, hogy az élet minden területén tisztaságot és harmóniát hozzon létre ezért nagyon hasznos a gyermeknevelésben is.
A valódi gyöngy szimbolizálja a szépséget elkötelezettséget és kitartást. Energiái segítenek új kezdetek létrehozásában. Segít az egyetemes női energia forrásának istennőjéhez kapcsolódni. A hold legfőbb „drágaköve” Szeretet energiát vonz. Érzelmi egyensúlyt és harmóniát teremt. Stabilizálja a hangulatot és enyhíti a feszültséget, a szorongást, az idegességet és a nyugtalanságot. Növeli a tulajdonos vonz erejét.
Gyönyörűen csiszolt hegyikristály gyöngyök és köztesek futtatott hegyikristály szív középponttal. A hegyikristály a mester gyógyító az ősi kristálygyógyászat legszentebb köve. Erősíti a többi kő erejét. Ösztönzi a keringési és immunrendszert, javítja az energiaáramlást és egyensúlyba hozza a testet. Eltávolítja a méreganyagokat és a negatív gondolatokat. A testet gyógyító energiával tölti fel.

2024.04.24
8 490 Ft
Kedvencekhez
Ajánlom
Nyomtat
Összehasonlítás
Kérdés a termékről
Adatok
Adatok
Cikkszám
0491
Webáruház készítés