Gaia a Föld Anya – Férfi Talizmán ásványkarkötő – Föld gyógyító Karkötő

Gaia a Föld Anya – Férfi Talizmán ásványkarkötő – Föld gyógyító Karkötő
Gaia a Föld Anya – Férfi Talizmán ásványkarkötő – Föld gyógyító Karkötő
Gaia a Föld Anya – Férfi Talizmán ásványkarkötő – Föld gyógyító Karkötő
Gaia a Föld Anya – Férfi Talizmán ásványkarkötő – Föld gyógyító Karkötő
Gaia a Föld Anya – Férfi Talizmán ásványkarkötő – Föld gyógyító Karkötő
Gaia a Föld Anya – Férfi Talizmán ásványkarkötő – Föld gyógyító Karkötő

Föld Anya – Gaia , de mi tudjuk hogy, hogy számtalan neve van hiszen minden kultúrában neve van. Mindennek az anyja , az élet teremtője, maga a föld. Ö az első istenség mely életet adott a többinek. Ő táplál és védelmez, biztosítja számodra az élethez a jóléthez szükséges dolgokat. Amikor Gaiával dolgozol az univerzummal is dolgozol. A vele való kapcsolat minden felesleges gondolatod és negativitásod, ami instabillá tesz, eltűnteti attól a pillanattól kezdve, amikor megérint. Ha pozitívan akarsz gondolkodni , a stressz és a modern világ minden negatív hatása elleni harcban, a túléléshez , szükséged van Gaia anya segítő kezére. Amikor kapcsolatba lépsz Gaia anyával, úton vagy az életcélod felé. Gaia anya látomásokat és útmutatásokat ad az élet értelmének megtalálásához. Támogatni és erősíteni fog téged , hogy legyőzd az utad akadályait, és közelebb kerülj ahhoz a boldogsághoz megvilágosodáshoz, amelyet a lelked keres. Gaia áldása a szerencse áldása megtalálod a természet minden áldását és semmi nem áll utadba. Gaia anyával való kapcsolat azt is jelenti, hogy kapcsolatba lépünk a világegyetem többi részével, mert ő volt az élet első teremtése. Amikor beleolvadsz a Gaia energiájába, Túllépsz ezen a világon, a csillagokig és az univerzum szívéig, a teremtés kezdetéig és a világ végéig. Segít téged tested lelked gyógyításában. Mivel Ő az élet eredete minden problémára megtalálja a megoldást.
Ez a karkötő összeköt Gaia a föld anya legmélyebb energiájával. Ha kapcsolatba kerülsz vele gyógyítani is tudod Gaiát, A számtalan lehetséges kristály közül úgy választottam ki a köveket, hogy Ősi kapcsolatban legyenek Gaiával de emellett erős föld gyógyító kristályok is legyenek . Ha kapcsolatban vagy Gaiával küldj neki szeretet, köszönetet. Tehát a karkötő nem csak neked biztosít áldást hanem Gainak is gyógyítja modern világunk okozta sebeit. A karkötő emlékeztetni fog rá hogy figyelj rá, te is óvd és védd. gondolkozz környezettudatosan, hiszen jövőnk és Gaia jövője azonos.
Riolit vagy esőerdő kő – Egy vulkáni kőzet amely a föld Gaia mélyéből származik. Összekapcsolódik Gaia anyával és a természeti világ energiájával, és felhasználható a föld gyógyító rituálékban. A boldogság és az életöröm rezgését adja, egész életedben. Ez a kő erős rezgést is hordoz a változásokhoz. Energiája erősíti a fizikai testet és megnyugtatja az érzelmeket. Ezenkívül képes helyreállítani a hitet, megteremtve a szeretet és a béke rezgését. A legmélyebb kapcsolatot teremti a környezettel és a természettel, valamint az Gaia Anyával.
Barna Csipkeachát. Az Achát Gaia szent köve . A nevetés kövének nevezik, boldog csipkének hívják és örömet hoz viselőjének. Tibetben, Nepálban és Indiában nagyra becsült és imádott kő. Ezeket a köveket amulettként használják, és úgy vélik, hogy szerencsét hoznak. Erőteljes védőkő a negatív vagy zavaró energiák szellemek, sőt állítólag a fekete mágia ellen! Segít kiküszöbölni a negatív energiákat, és átalakítani őket erőteljes és felemelő energiává. Ezenkívül megvéd téged a balesetektől vagy bármilyen más véletlenszerű negatív eseménytől.
Faopál nagyon értékes opál másik neve az opalizált természet. Ez a faenergia talizmán a növekedés a terjeszkedés az új kezdetek köve. Ideális arra, hogy lendületet adjon neked a kijelölt utadon. Segít neked az életben rejlő derű és boldogság megtalálásában. Ideális a problémák megszüntetésében a kiküszöbölésükhöz szükséges intézkedések megtételével. Feloldja az aggodalmat a kevéssé fontos dolgok miatt. Megtanít hogyan változtass meg mindent, amit csak tudsz.
Prehnite a feltétel nélküli szeretet köve. Az élet köve. Megnyitja a szívcsakrát, elősegíti a világegyetem bőségéhez és hatalmához fűződő hit megteremtését. Megtanítja, hogyan lehet harmóniában állni a természettel és az elemi erőkkel. Enyhíti a rémálmakat, fóbiákat és a mély félelmeket. Megnyugtatja a környezetét, békét és védelmet nyújt. Az egyik legerősebb tulajdonsága az, hogy kapcsolatba hoz téged a magasabb lényekkel, az arkangyalokkal.
Peridot – a lávakővel Gaia egyik szent helyéhez a Hawaii vulkánhoz kapcsolódik. Ez az olivinkő Gaia anya szívdobbanása. Segíti a vele való kommunikációt. A béke és a jólét frekvenciáját bocsátja ki. A jólét és a boldogság köve, növeli gazdagságot erős teremtő kristály. Megnyitja a szívcsakrát feltétel nélküli szeretetet, boldogságot és fényt hoz.
Füst kvarc Az mondják a Sinai hegyhez Gaia egyik szent helyéhez kötődik, szintén kiváló drágakő, amely segít kapcsolatba lépni Gaia anyával. Füstkvarc- mely lehetővé teszi, hogy elengedd mindazt, ami visszatart és már nem szolgálja a javadat. Biztosítja a föld energiáját a továbblépéshez. Segít elérni egy magasabb tudatosságot. Fókuszálja az energiát, hogy céljaidra összpontosíts. Kiszűri a veszélyeket okozó energiákat Segít a teremtésben kívánságaid kinyilvánításában.
Hegyikristály, Gaia legnagyobb ajándéka. Hegyikristály a mester gyógyító az ősi kristálygyógyászat legszentebb köve. Hasznos tulajdonságait felsorolni sem lehet, szinte bármilyen egészségi állapot kezelésére használható. Ösztönzi a keringési és immunrendszert, javítja az energiaáramlást és egyensúlyba hozza a testet. Eltávolítja a méreganyagokat és a negatív gondolatokat. A testet gyógyító energiával tölti fel. A hegyikristály eltávolítja az energia elzáródását a szervezetben, biztosítva, hogy az energia zökkenőmentesen áramoljon. mély lélektisztítóként működik, tisztítja és javítja a test belső felépítését és a környező finom testeket, hogy a fizikai dimenziót az elmével összeköthesse. Segít fókuszálni, segít a döntéshozatalban.
Vörös Jáspis- Az északamerikai indiánok szentként tisztelték , a földanya vérének nevezték, az egészség, a vitalitás és a bátorság köve. Egyike az ősi sámán köveknek, erős védő amulett. Segítségével megteheted, hogy kicsit több kockázatot vállalj céljaid eléréséhez. Energiát, mozgást és kreativitást visel. Mozgásba hoz és felfrissíti a szenvedélyt.
A kristályok a februári tízmilliószoros nap teliholdjának fényénél lettek energizálva.
Megtisztítva, áldva, programozva feltöltve a legtisztább életenergiával és sok szeretettel.

2024.04.03
8 mm
7 490 Ft
Kedvencekhez
Ajánlom
Nyomtat
Összehasonlítás
Kérdés a termékről
Adatok
Adatok
Cikkszám
0476
Webáruház készítés