Michael arkangyal Férfi Turmalin-Ónix ásványkarkötő

Michael arkangyal Férfi Turmalin-Ónix ásványkarkötő
Michael arkangyal Férfi Turmalin-Ónix ásványkarkötő
Michael arkangyal Férfi Turmalin-Ónix ásványkarkötő
Michael arkangyal Férfi Turmalin-Ónix ásványkarkötő
Michael arkangyal Férfi Turmalin-Ónix ásványkarkötő
Michael arkangyal Férfi Turmalin-Ónix ásványkarkötő

A fekete turmalin erőseb kapcsolódik Mihály védelmező erejéhez. A fekete turmalin az egyik leghatékonyabb és legerőteljesebb védő kőként ismert, mely gyógyíthat és megvédhet téged fizikailag, Többen kérdezték férfiaknak miért nem készül Arkangyal karkötő. Nos elkészült az első darab egy egészen különleges stílusban . Remélem sokan felismerik.
A férfi változatban Mihály védelmező szerepe emelkedik ki. A fekete programozott ,védelmező kövek mindig is kötődtek Mihály-hoz. Itt 6 mm-es Ónix zsinóron a fő kristály a fekete turmalin.
Michael neve azt jelenti, „aki olyan, mint isten” már a nevéből is látszik, hogy nagyon nagy hatalmú arkangyal. Az angyali birodalom vezetője és az arkangyalok közül őt tartják a legerősebbnek Ő vezette a Fény erőit a Satan és hívei által vezetett sereggel szemben.
Mihály a védelem angyala, a hit és az emberek védelmezője. Gyakran érkezik hozzánk, hogy segítsen az embereknek, akik válsághelyzettel szembesülnek. Ha igazán komoly helyzetbe kerülsz hívd Michaelt és segítséget kapsz. Nem számít milyen típusú védelemre van szükséged Ő megadja neked. Michael az egész emberiség védelmezője.
Vedd figyelembe a hatalmát apróságokkal ne fordulj hozzá, de ha igazán szüksége van védelemre, erőre, igazságra biztosan segít. Vonulj félre, ha lehet egy csendes helyre. Ha van lehetőséged gyújts egy gyertyát. Mond ki hangosan a kívánságod. Előfordulhat az is hogy kérés nélkül meglátogat téged. Mivel védő angyal jelei is ehhez kapcsolódnak. Az első a megnyugvás érzése, azt akarja tudd, hogy Ő veled van. Ha nem bízik benne, hogy érted ugyanazt az üzenetet különböző formában is elküldi neked. Láthatsz kis fényhullámokat, megjelenik az álmaidban.
A férfi változatban Mihály védelmező szerepe emelkedik ki. A fekete védelmező kövek mindig is kötődtek Mihály-hoz. itt 6 mm-es Ónix zsinóron a fő kristály a fekete turmalin.
érzelmileg, szellemileg és lelkileg. Ma ez a kő még mindig tiszteletre méltó, mint a védelem elsődleges talizmánja, pszichés pajzs, amely eloszlatja a negatív energiákat, vagy destruktív erőket. Nálunk a családban mindenkinek van valamilyen formában. A lakás minden sarkában és a bejárati ajtónál is elhelyeztem egyet a negatív energiák semlegesítése érdekében a középpontban az oltáron pedig egy nagyobb természetes csúcs van. Kislányom első iskolai hónapjaiban minden nap hordott egy turmalin láncot, hogy megvédje a negatív hatásoktól és segítse a beilleszkedését. A fekete turmalin egy nagyon hatékony kő, amelyet használni kell, ha a rossz szerencsét vagy a negativitást távol szeretnéd tartani. Megvédhet a balesetektől, szerencsétlenségektől, betegségektől és mindentől, ami negativitást vagy boldogtalanságot eredményez. A fekete turmalin kell ahhoz, hogy mindig jó egészség, boldogság, jó szerencse és optimizmus legyen életedben . Elnyeli a negatív energiákat és a pszichikai támadásokat. Óv a környezeti szennyezőktől és az elektromágneses szmogtól, nem beszélve az emberek azon negatív energiáiról, amelyekkel minden nap kölcsönhatásba lépsz. A munkahelyen a fekete turmalin jó kő ahhoz, hogy mindig tiszta és világos környezetben érezd magát.
Az Ónix a másik fekete védelmező kő, az egyik legősibb védelmező kő. Az évszázadok folyamán számos kultúra használta, védelemre az ártó emberek és személyek ellen. Mihállyal való erős kapcsolata, hogy az ónix erőt ad. Támogatást biztosít a nehéz körülmények között, ha nehézségekbe ütközik személyes vagy szakmai életében. Fokozza az életerőt a következetességet és a kitartást. Ez a kő segítséget nyújt az összes célja eléréséhez és a feladatok elvégzéséhez. Védőburkolatot hoz létre, egy pajzsot a szervezet körül, hogy megvédjen minden káros és negatív energiától. Hasznos tárgyalások közben. Az ónix titoktartó támogat bennünket abban, hogy ne fecsegjük ki a terveinket.
Egy szem arany rutil quartz erősíti, Angyalhaj kőnek is nevezik. Azt mondják összehangolnak az Isteni céllal és összeköt a spirituális birodalommal és az angyalokkal. Megnövelik bármely más, drágakő energiáját. A gondolatok erős erősítője, segít az isteni inspiráció megszerzésében. Felerősíti a vágyadat és megerősítést ad.

2024.05.02
8 mm és 6 mm
6 490 Ft
Kedvencekhez
Ajánlom
Nyomtat
Összehasonlítás
Kérdés a termékről
Részletek
Adatok
Részletek

A karkötő egy nemesacél , nyers kovácsolt hatású kereszt díszíti ami megerősíti Mihállyal való kapcsolatodat
A Megtisztítva áldva és feltöltve a legtisztább életenergiával és sok szeretettel.

Adatok
Cikkszám
0468
Webáruház készítés