Angyali segítség Haniel Arkangyal ásvány karkötő

Angyali segítség Haniel Arkangyal ásvány karkötő
Angyali segítség Haniel Arkangyal ásvány karkötő
Angyali segítség Haniel Arkangyal ásvány karkötő
Angyali segítség Haniel Arkangyal ásvány karkötő
Angyali segítség Haniel Arkangyal ásvány karkötő
Angyali segítség Haniel Arkangyal ásvány karkötő
Angyali segítség Haniel Arkangyal ásvány karkötő
Angyali segítség Haniel Arkangyal ásvány karkötő

Akire most nagy szükségünk van. Miért? Haniel neve azt jelenti Isten kegyelme, vagy Isten Öröme. Igen Haniel az öröm és a boldogság angyala is. Ha csalódott vagy, úgy érzed a boldogság rövidre sikerült, akkor fordulhat Hanielhez, és egy valóban élvezetes élettel fog megáldani.
A Haniellel való találkozás új örömöt hoz az életedbe. Egy pillanat alatt megtudja változtatni a hangulatodat egyik percben lehet reménytelenség a másikban nagy öröm. Haniel harmóniát és egyensúlyt hoz, bárhová is megy, és emlékeztet arra, hogy beteljesedést találj. Emlékeztet, hogy a külső öröm mulandó, míg a belülről jövő boldogság soha nem elveszett. Haniel különleges örömet szerez egy adott tevékenység elvégzésében, rejtett tehetségeket hoz elő, és segít megtalálni az igazi szenvedélyedet: Arra emlékeztet, hogy hagyd ragyogni a fényedet, és hogy csak a félelmed tart vissza attól, hogy megmutasd a világnak, ki vagy valójában.
Van még egy csodálatos tulajdonsága melyről keveset beszélnek. Segíthet neked a manifesztációban, a teremtésben a vonzás törvényében. Ő az aki kiválóan segíti az embereket új kapcsolatok, jövedelemforrások, otthonok és kalandok megteremtésében. Mindössze annyit kell tenned, hogy Haniel arkangyalt bevonod gondolataidba, imáiba és megkéred őt. Kezdd azzal, hogy elmondod Haniel arkangyalnak, hogy mit szeretnél bevonzani az életedbe. Ezután figyeld az értelmes egybeeséseket, amelyek Haniel jelei. Haniel akkor is kínál alternatívákat, ha a kívánságod nem éppen ideális és erről jelet ad neked. Ne feledd hogy Ő látja a számodra ideális összes lehetőséget, valamint a jövőbeni valószínűségeket és a világon működő nagyobb erőket. Amikor arra kérjük a mennyet, hogy segítsen nekünk valami konkrét dologban, felszabadítjuk szabad akaratunk erejét, és megengedjük, hogy az angyalok még több útmutatást és beavatkozást biztosítsanak számunkra. Amikor szabad akaratunkkal arra kérünk egy arkangyalt, hogy segítsen nekünk a megnyilvánulásban, akkor az eredmények, legyenek azok nagyok vagy kisebbek, lenyűgözőek lesznek.
Honnan ismered fel ha jelen van ? Hanielt türkiz fény kiséri melyet láthatsz álmodban vagy környezetben. Haniel erős kapcsolatban áll a holddal különösen erős vele a kapcsolat telihold idején. Ha azon kapod magad hogy akaratlanul a holdat nézed ez is közelségének jele. A legbiztosabb jele annak hogy ott van veled, hogy belsődben felhőtlen Örömet érzel !
Hanielhez a Hold fehér színe kapcsolódik. A karkötő fehér achátból készült . Az achát természeténél fogva kapcsolódik az angyali , Isteni erőkhöz. A fehér szín tisztaságot, szentséget jelképez .A fehér achát segít abban, hogy az élet minden területén rendet és harmóniát hozzál létre. Tisztasága miatt gyengéden rezonál a korona energiaközponttal. Sok kultúrában ez a fehér kő gyakran az angyali segítők és a szellemi vezetők hívására szolgál.
Úgy is nevezik az Új élet köve, tiszta, tápláló, és szerető energiával kényezteti el. A fehér achát nagyon hasznos a terhesség alatt, ösztönzi az anya és a baba közötti kötést. A születés után segíti a kisgyermekek védelmét. Arra ösztönöz, hogy minden napban felismerd a szépséget. Megkönnyíti az önmagunk elfogadását, az önbizalom építését. A fehérachát lassan fejti ki a hatását, de annál erőteljesebb az eredmény. A fehér achát reményt hoz irányít egy gyönyörű jövő felé, és megtanítja, hogy mennyire fontos a szeretet és a hála az Új Életért.
Állítólag különleges hatalma van harmonizálni a yint és a yangot, a pozitív és negatív erőket, amelyek a világegyetemet a helyén tartják. Harmonizálja a női és férfi oldalt, érzelmi, fizikai és szellemi egyensúlyt teremt az egyensúly köve.
Egy szem arany rutil quartz erősíti, Angyalhaj kőnek is nevezik. Azt mondják összehangolnak az Isteni céllal és összeköt a spirituális birodalommal és az angyalokkal. Megnövelik bármely más, drágakő energiáját. A gondolatok erős erősítője, segít az isteni inspiráció megszerzésében. Felerősíti a vágyadat és megerősítést ad.
A karkötő egy gyönyörű cirkónia kövekkel díszített angyalszárny medállal készült és két szem swarovski kristály díszíti. Megtisztítva áldva, feltöltve a legtisztább életenergiával és sok szeretettel.

2024.05.02
8 mm
7 990 Ft
Kedvencekhez
Ajánlom
Nyomtat
Összehasonlítás
Kérdés a termékről
Adatok
Adatok
Cikkszám
0463
Webáruház készítés