Garuda Áldás Lepidolit pink turmalinnal , Herkimer gyémánt , 5 mukhi rudraksha ásvány karkötő.

Garuda Áldás Lepidolit pink turmalinnal , Herkimer gyémánt ,  5 mukhi rudraksha ásvány karkötő.
Garuda Áldás Lepidolit pink turmalinnal , Herkimer gyémánt ,  5 mukhi rudraksha ásvány karkötő.
Garuda Áldás Lepidolit pink turmalinnal , Herkimer gyémánt ,  5 mukhi rudraksha ásvány karkötő.
Garuda Áldás Lepidolit pink turmalinnal , Herkimer gyémánt ,  5 mukhi rudraksha ásvány karkötő.

A szeretet és az áldás védő ölelése
Ritka és nagyon különleges kristály. A rózsaszínű turmalinnal rendelkező lepidolit hihetetlenül ritka, és együtt dolgozik a korona és a szív csakrák összehangolásán. Ha kapcsolatba kerülsz vele úgy érzed elolvadsz. Az a fajta érzés amikor otthon nyugodtnak, védettnek, biztonságban és szerető ölelésben érzed magad. Ez a két ásvány mind a szívedet, mind az elmédet a megnyugtató, támogató, szeretetteljes energiák legmagasabb rezgésében tartja.

Ahogy dolgozik gondolataidon és érzéseiden, felszabadítja mindazt, ami már nem szolgál javadra, gyógyítja, ami gyermekkorodban vagy felnőtt életedben megsérült. Szíved kitárul, eláraszt téged a szeretet érzése. annak tudata, hogy minden rendben lesz. Az isteni nőies energia növekszik benned. Sokak számára energiánknak ez a része valamilyen módon megsebesült vagy elnyomott. Az ásványok ezen gyönyörű keveréke segít bennünket abban, hogy kilépjünk a félelemből a SZERETETBE.
A rózsaszínű turmalin már régóta szerelemhez kapcsolódó kristály. Számomra azonban a rózsaszínű turmalin az isteni női energia egyik megnyilvánulása az ásványok között.
A rózsaszínű turmalin arra kér bennünket, hogy lépjünk be a szívünkbe és az érzések birodalmába. A szeretet és a szépség megtapasztalásába, és az Isteni Női Energiába. A rózsaszínű turmalinnal való együttműködés felhozza mindazt, ami megakadályoz bennünket abban, hogy szeretetet adjunk vagy kapjunk. Ez magában foglalja az isteni szeretetet, valamint azt, hogy a szeretet hogyan jelenik meg számunkra mindennapi életünkben és kapcsolatainkban. Meglágyítja és erősíti a szíved egyszerre. Ha olyan helyzetbe kerülsz, amely nehéz érzelmeket vált ki belőled a rózsaszín turmalin segít, hogy félelem helyett a szív és a szeretet energiája öleljen körül.
A lepidolit szintén csodálatos. Rendkívül különleges ásványi anyag, mivel lítium nyomelemeket, valamint a rendkívül ritka alkálifémeket, a Rubídiumot és a Céziumot tartalmaz. Ezek a fémek olyan rezgéseket hoznak létre, melyek pozitív hatásúak a testünkre. Energetikailag a Lepidolit rendkívül puha, tapintható és gyengéd. Elsősorban mentális energiádon és gondolkodásmódodon keresztül működik, enyhítve a szorongást, aggodalmat, ideges vagy izgatott gondolatokat. Az elméd csillapodása azonnal megnyugtatja fizikai tested, idegi és érzelmi rendszered. Fantasztikus a pihentető alváshoz vagy a megnyugtatáshoz, amikor stresszes vagy érzelmileg nehéz helyzeteket tapasztalsz.
Az 5 Mukhi-s (öt arcú) gyöngyöt bárki viselheti bármilyen csillag jegyű, férfi, nő, gyermek is. Az egyik legerősebb gyöngy Az 5 arcú rudraksha védikus írások szerint közvetlenül Shiva áldását hordozza. Az 5 mukhis gyöngyről azt tartják úgy viselkedik, mint egy védőőr, amely megvédi viselőjét a negatív energiáktól. azáltal, hogy védőburkolatot hoz létre körülötted olyan frekvenciát biztosít mely a legnagyobb védelmet adja. Megóv a korai haláltól és félelem nélküli életet ad. Az 5 mukhi-s rudraksha megtisztít minden bűntől és tiszta kezdetet nyújthat. Felszabadít az élet nem kívánt kötelékeiből, és idővel teljesíti a vágyaid, míg eléred a boldogságot. Azt tartják, hogy ha viseled az életed minden területen kitűnő lesz, legyen az intelligencia, erő, üzlet, pénz, isten iránti odaadás, szépség, szerelem és még sok más. Ha pénzügyi stabilitást, gazdagságot és jólétet szeretnél szerezni családodnak, az öt Mukhi Rudraksha válik a legjobban hasznodra, 5 Mukhi-s Rudraksha magabiztossá tesz segít leküzdeni a tétovázásokat, mivel ezek a legfőbb okok a növekedés és a siker korlátozására. Fenntartja öt elem egyensúlyát a testedben, és nagymértékben immunissá tesz a különböző betegségek ellen. Állítólag megöli az összes feléd tartó betegséget. Nagyon hasznosnak tartják meglévő betegségek kezelésére. Szívbetegség, vérnyomás problémák és cukorbetegség, krónikus köhögés, megfázás esetében hatékony. Segíti a máj,vese működését. Általános jó egészséget ad. A tanítások szerint az élet tisztasága az 5 mukhis Rudraksha gyöngy viselésével kezdődik. A Rudraksha gyöngyöt széles körben használják meditáció vagy imádkozás közben. Az öt Mukhi-s Rudrakshához kapcsolódik, a szellemi és lelki növekedés. Végtelen nyugalmat ad támogatja a meditációt. Segít a hít megerősítésében és összekapcsol az univerzummal.
Az 5 mukhis gyöngyöt két herkimer gyémánt keretezi .Ez a drágakő hordozza az átalakulás és a változás energiáját, és napvilágra hozza a benned rejlő energiát. A Herkimer azok közé a kristályok közé tartozik, amelyek a legerősebben tisztítják az elektromágneses szennyeződéseket és radioaktivitást. A Herkimer gyémánt energiát ad, élénkít, és fokozza a kreativitást. Megerősíti az intuíciót, fejleszti a szellemi képességeket és aktiválja a kreatív energiákat. Összekapcsol a felsőbb dimenziókból érkező útmutatással, valamint megkönnyíti a visszaemlékezést az álmokra és azok megértését. Megnyitja a csatornákat és megelemeli rezgésedet, hogy könnyebben dolgozz a magasabb szintű energiákkal. Nem utolsó sorban nagy szerencsét és gazdagságot vonz, mint a „gyémánt” -ok általában.

2024.04.25
8 mm
6 990 Ft
Kedvencekhez
Ajánlom
Nyomtat
Összehasonlítás
Kérdés a termékről
Részletek
Adatok
Részletek

A karkötő megadja neked az 5 mukhi-s rudraksha áldásait, A lepidolitba ágyazott turmalin szerető ölelésével. Segít beteljesíteni álmaidat.
Gondosan megtisztítva, áldva, feltöltve a legtisztább életenergiával és sok szeretettel.

A rudraksha gyöngy 14-15 mm. Nepáli és áldott. Minden gyöngyöt egyenként megtisztítottam külsőleg és ápoló olajjal kezeltem. Életenergiával és a maghoz tartozó mantrával aktiváltam

Adatok
Cikkszám
0444
Webáruház készítés