Az Én Malám 54, mala. 3-6-9 szekvenciával

Az Én Malám 54, mala. 3-6-9 szekvenciával
Az Én Malám 54, mala. 3-6-9 szekvenciával
Az Én Malám 54, mala. 3-6-9 szekvenciával
Az Én Malám 54, mala. 3-6-9 szekvenciával
Az Én Malám 54, mala. 3-6-9 szekvenciával
Az Én Malám 54, mala. 3-6-9 szekvenciával

Ez a sorozat nem ékszer, Ahogy én nevezem „használati” malának készült. Főleg olyanoknak, akik a megerősítések, mantrák gyakorlásának kezdetén vannak. Könnyű nem zavaró a használata. Az 54 nem nagy szemű, mint a 33 vagy 36 inkább normál szemnagyság, de hosszúsága ugyanaz a praktikus méret Használható álló, ülő vagy akár fekvő meditációhoz ideális az un. „Sétáló” meditációhoz. A mérete miatt könnyen zsebre tehető így magaddal viheted bárhová, pl. ha ebédidőben egy rövid 10 perces relaxációra vágysz.

Miért az én malám ? Mert te készíted el a képen látható darab lávakő osztókkal készült, de válassz olyan kristályt, ami megérint vagy illeszkedik mantráidhoz ill megerősítéseidhez. Zöld, kék, fehér Jadét, Onixot , rózsakvarcot, kambaba Jáspist , aventurint, karneolt, Larvikit-et Rendelésnél írd be a megjegyzés rovatba. Ha egyéb követ szeretnél akkor keress meg és megbeszéljük.

Minden Malán egy Sungit – Hegyikristály disz található. A Sungit tisztítja a testet és kivonja a negatív energiát. A Hegyikristály segít pozitív energiát nyerni. A kombináció javítja a koncentrációt és a teljesítményt mert helyreállítja a test fizikai és érzelmi egyensúlyát. A hosszú bojt is a japán zen iskoláknál használatos, a középső hurok az élet örökös körforgását jelképezi, a két külön szál a felemelkedést, hogy megszakítottad ezt a kört és elérted a megvilágosodást.

Az 54 egy különleges szám. a mágikus 9 es számmal rezonál. A 3-6-9 es osztású változat a hagyományos mantrákhoz készült. Ha kétszer körbemész a gyöngyökön 108 szor ismétled a mantrát, mint a hagyományos malán.
Használhatod hagyományos módon vagy az osztókkal jelölt 3-6-9-es szekvencia szerint. A 3-6-9 szekvencia az ősi kód melyet Tesla munkássága is élesztett újjá. A Tesla kód, az örvénymatematika, a Vortex elméletek szerint elménk és tudatunk szintjén hat. Kaput nyit egy felsőbb dimenzióba az általuk generált örvény szabad és tiszta energiát vonz. Segítséget ad, hogy kapcsolatba kerülj az univerzum energiájával és azt az életet éld, amelyről álmodsz. A Mantrák erejét megsokszorozza, mintha folyamatosan kopogtatnál az univerzum kapuján.

2024.04.24
2 490 Ft
Kedvencekhez
Ajánlom
Nyomtat
Összehasonlítás
Kérdés a termékről
Részletek
Adatok
Részletek

Használatának rövid leírását itt találod a blogomban

Gondosan megtisztítva, áldva, feltöltve a legtisztább életenergiával és sok szeretettel.
Organza zacskóban szállítva

A Frekvenciák ékszerkollekció és a Fibonacci, valamint 369 szekvencia ékszerekben való használata formatervezési mintaoltalom alatt áll. Másolásuk, felhasználásuk jogellenes és jogi lépéseket von maga után. A weboldalamon található anyagok, leírások stb. saját szellemi tulajdonomat képezik és szerzői jogi védelem alatt állnak.

Adatok
Cikkszám
0436
Webáruház készítés