Univerzum Hála 2 Kambaba Jáspis – bambusz karkötő, 3-6-9 (Tesla) szekvenciával

Univerzum Hála 2 Kambaba Jáspis – bambusz karkötő, 3-6-9 (Tesla) szekvenciával
Univerzum Hála 2 Kambaba Jáspis – bambusz karkötő, 3-6-9 (Tesla) szekvenciával
Univerzum Hála 2 Kambaba Jáspis – bambusz karkötő, 3-6-9 (Tesla) szekvenciával
Univerzum Hála 2 Kambaba Jáspis – bambusz karkötő, 3-6-9 (Tesla) szekvenciával

„A világ ma adott neked ajándékba 86 400 másodpercet. Felhasználtál-e ebből akár egyet is arra, hogy azt mondd, köszönöm?” (William Arthur Ward).

A hála a vonzás törvénye szériámban már szerepelt, de most ide is átdolgoztam. Egyrészt azért mert a Tesla kód nagyon jó eredménnyel dolgozik a Kambaba Jáspissal, másrészt mert magának a hálának az érzése gyakorlása szerintem a legfontosabb dolog. A vonzás törvényéhez készült karkötők szerepe kettős az egyik úgy lettek tervezve, hogy erősítsék a vágyaidat növeljék teremtőerődet. A másik funkciójuk, hogy állandóan emlékeztessenek a célodra valahányszor rájuk nézel ezzel segítsenek összpontosítani, hogy időről időre egy pillanatra vágyadra koncentrálj. A teremtés viszont attól is függ mennyire tudsz hálás lenni azért, amid van. Ez a karkötő a hálára emlékeztet erről egy korábbi blogbejegyzésben olvashatsz.

Kambaba jáspis egy misztikus kő sztromatolit-ot tartalmaz mely a világ legősibb 3 milliárd éves fosziliája. A kambaba jáspis a nyugalom és a béke köve, a lelki bizalom köve, amely az ősi energiák bölcsességére támaszkodik a kristály rétegeiben, hogy összehangolja a természetben rejlő belső békét. Bátorítja a boldogságot, és aktiválja a jólét és a bőség megszerzésének képességét. Lassú, egyenletes frekvenciája kibővíti az összpontosítási képességet, és figyelemre méltó segítség a meditációban, lehetővé teszi a negatív gondolatok és érzelmek felszabadulását. Szerencse kő, növelheti a pénzáramlását, és növeli az életed jólétét. Pozitív energiákkal tölt meg, amelyek inspirálnak, hogy sok mindent elérj és teljesíts. Amikor a kambaba jáspis energiáival dolgozol, jólétet és a bőséget vonzol magadhoz. Kambaba jáspis segít megérteni saját érzelmeid és saját igényeid. Energiái arra ösztönöznek, hogy nyisd meg a szíved, jobban szeresd partnered, növeli a lehetőségét, hogy cserébe több szeretetet kapj.
Szantálfa vagy bambusz a fákat képviseli a természet erejét. Ők türelmesen gyökereznek a földben, és mindenkit szolgálnak, megtermelik az oxigént, ami az élethez kell.

3-6-9 szekvencia. A Tesla kód, az örvénymatematika, a Vortex elméletek szerint elménk és tudatunk szintjén hat. Kaput nyit egy felsőbb dimenzióba az általuk generált örvény szabad és tiszta energiát vonz. Segítséget ad hogy kapcsolatba kerülj az univerzum energiájával és azt az életet éld amelyről álmodsz. Felerősíti a sorozatban lévő kristályok energiát.

2024.04.03
8 mm és 10 mm
6 990 Ft
Kedvencekhez
Ajánlom
Nyomtat
Összehasonlítás
Kérdés a termékről
Részletek
Adatok
Részletek

Gondosan megtisztítva, áldva, feltöltve a legtisztább életenergiával és sok szeretettel.

Minden fém alkatrész nemesacél, lenvászon zacskóban szállítva.

Ékszereim és a Fibonacci és a 369 szekvencia ékszerekben való használata formatervezési mintaoltalom alatt áll. Másolásuk, felhasználásuk jogellenes és jogi lépéseket von maga után. Weboldalamon közölt minden írás saját szellemi tulajdonom.

Adatok
Cikkszám
0411
Webáruház készítés