A természetes Fibonacci láva – ammolit ásvány karkötő Fibonacci szekvenciával

A természetes Fibonacci    láva – ammolit ásvány karkötő Fibonacci szekvenciával
A természetes Fibonacci    láva – ammolit ásvány karkötő Fibonacci szekvenciával
A természetes Fibonacci    láva – ammolit ásvány karkötő Fibonacci szekvenciával
A természetes Fibonacci    láva – ammolit ásvány karkötő Fibonacci szekvenciával

Az ammolit egyike a sok természetes formának mely az aranymetszést és a Fibonacci sorozatot ábrázolja nagyon erős életenergiát ad. A lávakő a föld mélyének energiájával támogatja a kombináció a természet életenergiáját nyújtja
Az ammolit héja az aranymetszés spirál tökéletes szimbolikája, ami a számok Fibonacci sorozatának ábrázolása! Tulajdonképpen egy kövület. Valaha egy lábasfejű tengeri állat volt spirálban csavarodó héjjal. (mai rokonuk pl. a nautilus). Számos kultúrában megkülönböztetett figyelemmel kezelik. Neve az egyiptomi isten Ammon nevéből származik. A tökéletesség köve, új életre, új kezdetekre, reményre, tökéletességre, újjászületésre utal. Azt tartják az ammolit az univerzum energiáját tartalmazza. A feng shui mesterek hétszínű bőségkőnek hívják. Növeli a chi áramlását a testben és rendkívüli szerencsét hoz. Minden otthonban elhelyeznek egyet, hogy bőséget, egészséget, életerőt és boldogságot hozzon. A polinéz kultúrában kiemelt szerepe van. Állítólag fokozza a fizikai vitalitást és az állóképességet, valamint stabilizálja az impulzust és a vérnyomást.
A lávakő egy csodálatos védelmező kő bár megjelenése nagyon szerény. A lávakőben általában több mint 70 ásványi anyag található az elemek ilyen kombinációja különösen alkalmas arra, hogy egyfajta szűrőként viselkedjen mivel a föld mélyéről származik tartalmazza a föld eredeti frekvenciáját. Nagyon kedvelt kő a kristálygyógyászatban a jobban tisztít a negatív energiáktól, mint bármely más kő. Segít mind a fizikai mind a mentális stressz feldolgozásában amolyan stressz elnyelő. Az átalakulás köve hiszen egyszerre hordozza a tűz és a föld energiáját. Emlékeztet arra, hogy ne csak kergesd az álmaidat, hanem szabadulj meg a félelmeidtől melyek gátolnak az elérésükben. Segít abban, hogy energiád és elszántságod legyen a változások idején az életedben. A bazalt kő a tűz erejét tartalmazza, amelynek célja a szenvedély lángjának felébresztése a lelkedben, segít feltárni rejtett kreatív energiádat. Védelmet és biztonságot ad. A negatív energiát távol tartja és igyekszik maximalizálni az életedben a pozitív energia hatását

2024.04.30
8 mm
4 490 Ft
Kedvencekhez
Ajánlom
Nyomtat
Összehasonlítás
Kérdés a termékről
Részletek
Adatok
Részletek

Fibonacci szekvencia Az élet titkos kódja, a természet kódja, rezgései állítólag javítják a DNS-t. harmóniát és nyugalmat ad. Felerősíti a sorozatban lévő kristályok energiát.
Ammolit medállal.
Gondosan megtisztítva, áldva, feltöltve a legtisztább életenergiával és sok szeretettel.
Minden fém alkatrész nemesacél, lenvászon zacskóban szállítva

Ékszereim és a Fibonacci és a 369 szekvencia ékszerekben való használata formatervezési mintaoltalom alatt áll. Másolásuk, felhasználásuk jogellenes és jogi lépéseket von maga után. Weboldalamon közölt minden írás saját szellemi tulajdonom.

Adatok
Cikkszám
0403
Webáruház készítés