Mantra Ásványkarkötő ezüst Gao K2 karkötőn

Raktárkészlet: 1 db
Mantra Ásványkarkötő ezüst Gao K2 karkötőn
Mantra Ásványkarkötő ezüst Gao K2 karkötőn
Mantra Ásványkarkötő ezüst Gao K2 karkötőn
Mantra Ásványkarkötő ezüst Gao K2 karkötőn
Mantra Ásványkarkötő ezüst Gao K2 karkötőn
Mantra Ásványkarkötő ezüst Gao K2 karkötőn

November 7.- szombat az év utolsó tízmilliószoros napján készültek ezek a csodálatos ékszerek, melyek magukban hordozzák ennek a csodálatos napnak az energiáit is. A Ghao-k nem üresek egy áldott és lezárt mantratekercset tartalmaznak. A tekercsen a buddhizmus egyik alap Imája, Csenrézi mantrája az OM MANI PADME HUM található. Azt tartják néhány nyelv köztük elsőként a szanszkrit energia alapú és nem leíró nyelv. Írott formában is a megnyilvánulás tényleges hangértékét tartalmazza. A mantrák olyan energikus hangképletek, amelyeket a keleti főleg Indiai-Tibeti védikus és Buddhista hagyományok fejlesztettek ki. A különböző mantrák különböző energiákat nyitnak meg, és különböző tevékenységeket fokoznak. Minden mantra egy kulcs, amely megnyit egy adott kaput a belső béke és nyugalom helyéhez. Ez a nagy tibeti buddhista mantra az egyik leghatalmasabb, amely az együttérzés mély érzését teremti meg. Szerte a világban ismétlik, hogy felhívják magukra a szeretet és határtalan együttérzés megtestesítőjének tekintett Csenrezi (Avalókitésvara) hatalmas és jóindulatú figyelmét, és megkapják áldását. De ahogy a Dalai Láma is mondta a mantra és hatása „nagyszerű és hatalmas.”
Az Együttérzés Buddha mantrájának szavalásának előnyei végtelenek, mint a végtelen ég.
A K2 a föld második legmagasabb hegycsúcsa a Himalája egyik hegységében a történelmi India és Tibet határán magasodik (bár jelenleg pakisztáni fennhatóság alatt van) 8611 méteres. A K2 kő csak ezen a hegyen található meg. Mint az összes kristálynak, ami erről a területről származik nagyon magas rezgése. Gránitba zárt azurit ritka kombinációja melyhez általában malachit is társul.
Ez az egyveleg egy egészen különleges egyedi kristályt hoz létre. Fejleszti az intuitív képességeket. Segít, hogy jobban kontrolláljuk érzelmeinket és kiegyensúlyozottabbnak érezzük magunkat. A harmadik szem csakrához kapcsolódik. Segít elérni és befogadni az univerzum bölcsességét. Lehetővé teszi, hogy belepillantsunk régi életeinkbe és hozzáférést ad az Ősi tudáshoz az Akasha krónikákhoz. Megteremti, hogy iránymutatást kapjunk magasabb dimenzióktól. Segítségével kapcsolatba kerülhetünk szellemi útmutatóinkkal az angyalokkal. Ha segítségre vagy útmutatásra, támogatásra van szükség Istentől a K2 megnyitja ezt a csatornát és lehetővé teszi az üzenetek vételét. A gránit egy nagyon erős földelő kő, noha fehér színe a korona csakrához kapcsolódik. Nemcsak megnyit minket a felsőbb erők előtt, de stabilan a földön is tart nem enged céltalanul lebegni. A K2 ezen kombinációja révén lehetővé teszi, hogy elérjük a magasabb dimenziók energiáit és ezeket az energiákat lehozzuk a földre.
Az amulettek világában védő és építő kő mely megvédi szeretteid, vagyonod és fizikai biztonságot ad. Építő kőként segítséget ad a vagyon növelésében anyagi és lelki szempontból az életed javításában. A K2 kiegyensúlyozza az erőt a szelíd bölcsességgel. elősegíti a spirituális utazást, és segít neked az útmutatások megértésében, ha a legmagasabb forrásból van szükséged energiára. Felemel és elvisz oda, ahova igazán menni akarsz. A karkötő áldását egy nepáli réz mantra gyöngy erősíti.

2024.05.10
8 mm
12 990 Ft
Kedvencekhez
Ajánlom
Nyomtat
Összehasonlítás
Kérdés a termékről
Részletek
Adatok
Részletek

A fénykép kedvéért a saját darabomat kinyitottam. Kérlek ne nyitogasd, nézz bele, ha szeretnél, de ne fogdosd a tekercset. Kitekerni nem tudod mert le van zárva. A szelence nem vízálló, kérlek fürdéskor vedd le.
Megtisztítva és áldva feltöltve a legtisztább életenergiával és sok szeretettel.
Feltételezett gyógyhatása: Enyhíti a pszichikai elzáródások által kiváltott migrént és fejfájást, csökkenti a stresszt, erősíti a csontokat.

Adatok
Raktárkészlet
1 db
Cikkszám
0373
Webáruház készítés