Mantra Ásványnyaklánc ezüst Gao Spinnel nyakláncon

Raktárkészlet: 1 db
Mantra Ásványnyaklánc ezüst Gao Spinnel nyakláncon
Mantra Ásványnyaklánc ezüst Gao Spinnel nyakláncon
Mantra Ásványnyaklánc ezüst Gao Spinnel nyakláncon
Mantra Ásványnyaklánc ezüst Gao Spinnel nyakláncon
Mantra Ásványnyaklánc ezüst Gao Spinnel nyakláncon
Mantra Ásványnyaklánc ezüst Gao Spinnel nyakláncon

November 7.- szombat az év utolsó tízmilliószoros napján készültek ezek a csodálatos ékszerek, melyek magukban hordozzák ennek a csodálatos napnak az energiáit is. A Ghao-k nem üresek egy áldott és lezárt mantratekercset tartalmaznak. A tekercsen a buddhizmus egyik alap Imája, Csenrézi mantrája az OM MANI PADME HUM található. Azt tartják néhány nyelv köztük elsőként a szanszkrit energia alapú és nem leíró nyelv. Írott formában is a megnyilvánulás tényleges hangértékét tartalmazza. A mantrák olyan energikus hangképletek, amelyeket a keleti főleg Indiai-Tibeti védikus és Buddhista hagyományok fejlesztettek ki. A különböző mantrák különböző energiákat nyitnak meg, és különböző tevékenységeket fokoznak. Minden mantra egy kulcs, amely megnyit egy adott kaput a belső béke és nyugalom helyéhez. Ez a nagy tibeti buddhista mantra az egyik leghatalmasabb, amely az együttérzés mély érzését teremti meg. Szerte a világban ismétlik, hogy felhívják magukra a szeretet és határtalan együttérzés megtestesítőjének tekintett Csenrezi (Avalókitésvara) hatalmas és jóindulatú figyelmét, és megkapják áldását. De ahogy a Dalai Láma is mondta a mantra és hatása „nagyszerű és hatalmas.”
Az Együttérzés Buddha mantrájának szavalásának előnyei végtelenek, mint a végtelen ég.
A Spinel a remény, a revitalizáció köve az élet örömének érzése. Ebben a gyönyörű drágakőben amely még az angol koronaékszerekben is megtalálható nagyon erős újjáélesztő energia van . A Spinel a természet és a Föld gyógyító erejét arra használja, hogy megújítsa életerődet energiádat. Megszabadít a stressztől és a szorongástól, feltölti alacsony energiaszinted megemeli a rezgésedet. A Spinel segít megszabadulni a test mérgeitől és hulladékaitól, mind fizikai, mind energetikai értelemben. Érzelmileg a Spinel ugyanezt a friss megújulási energiát hozza, segít a régi negatív gondolkodási minták és hiedelmek kisöprésében. Energiái reménnyel és értelemmel töltenek el. Életkedvet ad neked, és ösztönözni fog arra, hogy energiáidat kreatív és ragyogó módon használd fel önmagad és mások segítésére. Itt az ideje, hogy élvezd a körülötted lévő világ szépségét. Ezzel a rendkívül tiszta és erős energiával hamarosan képes leszel önmagad jobb változatává válni. Teljesebbnek, akinek van energiája, önbizalma és vágya a szükséges változtatásokra. Érzed, hogy minden cselekedeted az Univerzum támogató kezei irányítják.

2024.04.24
4mm
13 990 Ft
Kedvencekhez
Ajánlom
Nyomtat
Összehasonlítás
Kérdés a termékről
Részletek
Adatok
Részletek

A fénykép kedvéért a saját darabomat kinyitottam. Kérlek ne nyitogasd, nézz bele, ha szeretnél, de ne fogdosd a tekercset. Kitekerni nem tudod mert le van zárva. A szelence nem vízálló, kérlek fürdéskor vedd le.
Megtisztítva és áldva feltöltve a legtisztább életenergiával és sok szeretettel.
Feltételezett gyógyhatása: Segíthet az ízületek, izmok és csontok kezelésében. Hasznos lehet az íny, a fogak, a gerinc számára is. Támogatást nyújthat a betegség vagy trauma utáni gyógyulási időszakban. Csökkentheti a fáradtságot és pótolhatja a csökkenő energiaszintet. Növeli a fizikai erőt és állóképességet, nyugtatja az idegrendszert.

Adatok
Raktárkészlet
1 db
Cikkszám
0372
Webáruház készítés